༄46

2.1K 221 290
                                    

Bol yoruma bugün bir bölüm daha 🧸

-

Bilinmeyen: Şu sarı banka otursana.

Bilinmeyen: Ama gözlerini kapat olur mu

Nefes: Tamam.

Nefes banka oturduğunda ben de arkasından geçtim ve gözünün kapalı olduğuna emin olduğum anda yanına gidip oturdum. Çok iddialı konuşmama rağmen henüz onun beni affetmesi için ne yapacağımı bilmiyordum.
Nefes "Geldin mi?" Deyip eliyle yanını yokladığında eli, elime değmiş ve orda kalmıştı. Kalbim küt küt atarken Nefes ellerini yavaşça parmaklarımda gezdirip anladığım kadarıyla elimi tanımaya çalışıyordu.

"Kürek gibi elin varmış maşallah!"
Dediğinde gülmemek için dudaklarımı birbirine bastırdım. Bugün sesimi değiştirmek yerine fısıldayıp konuşmayı düşünüyordum. Saçından bir tutam alıp kulağının arkasına ittikten sonra yavaş hareketlerle ona yaklaştım. Az önce elimi kurcalayan elini iyice kavrayıp tuttum.

"Senin de kürek gibi tırnakların var, ben bir şey diyor muyum?" Diye fısıldayıp geri çekildim. Nefes umursamadan konuştu. "Böyle yaparak kendini affettiremezsin."

"Nasıl yaparak affettirebilirim peki?" Diye fısıldadığımda güldü. 'Hatırlıyor musun bilmiyorum.. Bir ara sen bana "gözlerimden bahsetmem, beni hemen tanırsın.' Demiştin. Eğer gözlerin dahil tüm yüzüne benim dokunup tanımama izin verirsen.. Belki affedebilirim?"
Dediğine karşılık düşündüm. Beni Tanıyabilirdi. Ama tanırsa tanısın, umrumda olmaz diye içimden geçirip onu onayladım.

"Tamam ama karşılığında bir öpücük alırım." Dediğime karşılık verdiği yanıt hoşuma gitmemişti. "Tanımadığım birisini öpmek mantıklı değil."
"Biliyorum," Diyerek onu onayladım. "Ama beni zaten tanıyorsun."
Kafasını aşağıya eğerek dediği şeye gülümsedim. "Ama ben başkasını seviyorum.."
"Biliyorum. Sen Tahir'i seviyorsun. İnkar etme Nefes. Seviyorsun değil mi?"

Kapalı gözlerini kırpıştırdı ve ıslanan kirpiklerini görmemi sağladı. "Galiba öyle. Ama sen üzülme olur mu? Belki ilerde seni de birisi sever? Belki, arkadaş oluruz?"

Beni. Beni. Beni. Beni. Beni.
Evet beni seviyor
Beni
Seviyor
Nefes
Beni
Seviyor
Beni beni bihte- Tahir'ini seviyor
As bayrakları AS AS AS LAN AS

İçimden gülerken bir yandan kendimi kıskanmam normal değildi. Bu anonimlik işi yüzünden iyice delirmiştim. Ona sevindiğimi belli etmemek adına konuştum.

"Bu konuyu sonra konuşuruz. Sen işine baksana. Daha ellerinle beni tanımaya çalışacaksın."
Nefes tek elini kaldırarak masumca sordu. "Nerdesin ki?"
Bu haline gülüp elimi kalbine koydum. "Burda."

"Of bilinmeyen cringe misin nesin o ne öyle kekolar gibi?" Diye sorduğunda ben de güldüm. "Tamam, tamam. Sakin ol sarı ojeli reis. Ben burdayım." Dedim elini tutup yüzüme yaklaştırırken. Nefes parmaklarını yanaklarıma değdirirken ben de gözlerimi kapadım. Öpsen ne güzel olurdu yanaklarımı? Tamam cringe olmayacağım..

Nefes'in eli gittikçe yukarıya, kirpiklerime doğru giderken o çok narin dokunuyordu. Sanki dokunduğu yerler alev alacak gibi narindi. Oysa onun dokunduğu yerlere bahar geliyordu.

"Hmm." Dedi ciddi ciddi gözlerimi tanımaya çalışırken. "Kirpiklerin son derece uzun. Makyaj yapmaya uygun. Sana rimel süreyim mi lütfeeen?"

Çocuk gibi istediği şeye güldüm. "Nefes daha gözün açık değil, sen makyajmış rimelmiş bir şeyler diyorsun kızım. Hem o şeyi sürerken gözümü çıkarırsın sen benim." Dediğime sinirlenip dirseğini karnıma geçirdiğinde istemsizce inledim. Nefes 'oh oldu sana' diye mırıldanırken bir yandan burnumu incelemeye başlamıştı. Eli sırayla yanaklarım,gözlerim ve burnumda gezdiğinde tek ve en sevdiğim kısım kalmıştı.

Dudak!

Dokunacak mı diye düşünürken Nefes o sırada yanağımın ve dudağımın arasında kalan gamzemi bulup parmağını oraya sokmakla meşguldü. Orada da işini bitirdiğinde utandığını yüzünden anlamıştım bile. Eli yavaşça sakallarıma değerken sonunda dudaklarıma ulaşmıştı.

Yavaş hareketlerle dudağımı incelerken daha da yakınlaşması beni zorluyordu. O baş parmağıyla dudaklarımı çevreleyen dokunuşlar yaparken ben ise onu öpmemek için direnirken bir süre sonra tam dibimde olması beni daha da zorlamıştı. Ellerimi beline dolayıp yüzümü incelemesinin karşılığını aldım. Dudaklarımı dudaklarına bastırdım.

Onun ise yaptığı tek hareket, beni şok içinde bırakmıştı. Gözlerini açmıştı!

-

Final yakındır vesselam.

Sizi seviyoruum ve 40k olmuşuz öpüyorum kooccaamaaan 💛

Sarı Ojeli'm ||TEXTİNG||Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin