38.Bölüm/Acı Gerçekler

7.7K 329 1.1K
                                    

▶Bu Kitap Tamamiyle Hayal Ürünüdür ve Tüm Hakları Bana Aittir!!

▶Bu Kitap Tamamiyle Hayal Ürünüdür ve Tüm Hakları Bana Aittir!!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

SINIR : ""  15O  "" OY!!!..

Kendim de kayboluşum muydu senin sevginle olmak yoksa yok oluşum muydu?Cevap verilemeyecek kadar zor bir soruda boğulmaktayım Yeryüzü!Istırabım son buldu derken gonca gül gibi yeniden açılmaya yüz tuttu,beni bitire bitire açıldı!..Gözlerimden bir damla daha yaşa razı gelmiş bir yüreği sevmişim ben...Ben meğersem Yeryüzüsüz kalmaya adım atmışım bu sevdayla!

'İyi ki benimsin' mi demişti Yeryüzü?

Evet kelimenin tam anlamıyla 'İyi ki benimsin' demişti.Yüzümde ki gülümseme gittikçe büyümeye yüz tutmuşken onun sağ eli omuzumdan aşağı kayıp elimi kavradı.Elimde hissetmiş olduğum elini sıkıp içimden asla bırakmamasını diledim,böyle olmak çok güzeldi de.

"Nereye gitmek istersin güzel gözlüm?"

Onun sesiyle kendime gelmiş ve hemen yüzümde ki şapşal gülümsemeyi silmiş, yerine şaşkın ve anlamayan bir ifade yerleştirmiştim.

"Anlamadım,konağa gitmiyor muyuz?"

"Hayır tabii ki de kırk yılın başı dışarı çıkacağız senle."

"Kırk yılın başı mı,az atsaydın bari daha geçenlerde çıktık ki senin bu süper davranış değişikliğinden sonra baya beraber çıkar olduk?"

Diye bir soru mizacıyla sormuş ve cevap beklemeye koyulmuştum.Cevap beklememin boşa olduğunu onun dudaklarının yukarı doğru kıvrılıp ve hazır bomba gibi kahkaha patlamasından ötürü anlamış ve derin bir nefes ciğerlerime çekmiştim.Evrim geçirip bu yumuşak kişiliği kazanmış olabilirdi lakin her dediğime gülme konusunda hala sıfır!

"Gülmek sana yakışıyor galiba."

Demiş ve dikkatini çekmeyi başarmıştım.

"Nasıl yani?"

"Basbayağı yakışıyor işte ama maalesef kullanmasını bilmiyorsun, yani Allah aşkına her dediğim şeye güleceksen gamzelere de gülüşlere de yazık olur(!)"

Omuzlarımı ve kaşlarımı havaya kaldırıp 'Bu kadar işte' dercesine bir tepki vermiştim cümlemden sonra.Onun konuşmamdan sonra biraz düşüncelere daldığını gördüğümde bende gülümsemeden hatta gülmeden edememiştim.Hayret ilk defa beyefendi cümlem üzerinde düşünmeye koyuldu,şaşırtıcı!

"Gülüyorsun?"

Bu soru karşısında afallamam saniyelerimi alırken aynı anda da hızla dudaklarımı dişleyip hatta elimle dudaklarımı yüzercesine sıvazladım ve 'Hani nerde?' dercesine başımı ona doğru uzattım.Aptal kafam birde dudaklarımı ona  doğru mu uzatmıştım,neden öyle bakıyor gözleri?

KELEBEK ÖMRÜ (TÖRE) {TAMAMLANDI}Where stories live. Discover now