Bayrama Özel : Gelecekten Alıntı

4.5K 193 172
                                    

Alıntı Gelecek Bölümlerden Bir Alıntı,Eğer Bu Bölümlerin Çabuk Gelmesini İstiyorsanız Verdiğim Sınırları Doldurun Aksi Takdirde Eylül Başı Ya Da Sonu KİTABA ARA VERMEYİ Düşünüyorum!Vereceğim Ara Belki 1 Ay bile Sürmez Belki De Kim Bilir 1 Yıl Sürer,Kim Bilir!...

Neyse Siz En İyisi Alıntıyı Okumaya Geçin ve Sabırla Gelecek Bölümleri Bekleyin!..İyi Okumalar!

Başrol Karakterlerimizden Birinin Şiiriyle Başlayalım(Şiir Bana Aittir!)

Kanatları Kırıldı Mı Bir Kelebeğin O Zaman O Kelebek İçin Hazan Vaktidir,
Gülü Yitirildi Mi Bir Bülbülün O Zaman O Bülbül İçin Sessizlik Vaktidir,
Umutları Tükendi mi Bir İnsanoğlunun O Zaman O İnsanoğlu İçin Ölüm Vaktidir!
Hazan,Sessizlik ve Ölüm Vardı Bizim Kaderimizde.Hiç Bitmeyen Hazanlarımız,Susmak Bilmeyen Sessizliğimiz ve Asla Bitmeyecek Ölümlerimiz Vardı!
Son Veriyorum Artık Bunlara!..

Bu Şiirde İlerleyen Bölümlerde Olacak ve Bu Şiir Birinin Haddinden Fazla Canını Yakacak!Bakalım Kim?!

▶ Sizce Söyleyen Kişi Kimdir?

▶ Ve Şiir Hakkında ki Düşüncelerinizi Belirtebilir Misiniz?


SÖNDÜRMEYECEK ATEŞİNİ!!

Sessiz sessiz karanlık sokakta yürüyordum.Sebebi bilinmeksizin ruhumun derinliklerin de bir sızı,bir ağrı çekiyordum...

Bedenim ruhuma göre daha iyiydi ama onunda acı çekmediğini söyleyemem!Hem bedenen hem ruhen acı çeken insanın ilacı ne olabilir ki?..

Bir parça 'Umut' mu?Hayır, 'Umut' yaralarımı daha da deşer.Peki yaralarını sarıp sarmalamak mı?Evet bu bedene iyi gelebilir lakin ruhuma şifa olmaz.Tüm olanları unutmak mı?Bu ihtimalde kısmen ruhuma iyi gelebilir fakat bedenimde ki izleri unutturmaz!Ya da bir parça gülümsemesi mi?Bak bu fikir iyi!

Yüzümde bu ifadeyi belirtirsem sinirden de olsa iyi gelebilirdi,belki böylelikle ağlayabilir,içimi dökebilirdim...Ruhuma da şifa olurdu...Onun bana bir parça gülümsemesi bana her şeyi unutturup ona yeniden güvenmemi sağlayabilirdi!..

Güldüm...Eşekliğime,saflığıma güldüm!Ne de çok ona inanmak istiyordum.Ama ne yapayım yüreğime bir tutam kor koyup alevlenmesini bekledi.Alevlendikten sonrada kaçtı ya,işte o kor aleve dönüştü ve sönmek bilmiyor şuan!

Hala böyle bir şey yapmamasını bekliyorum!?

İçimde neşeyle uçurttuğum kelebeklerimin kanatları birer birer kırılıp öldü!Ben geri dönüşü olmayan bir yol seçecektim ve yemin ederim bu yol ikimizi de içinde yakacak!Beni ÖLDÜRSE de Söndürmeyecek Ateşini!!...

&&

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun🤗❤

Ve Evet Alıntımız Bu!..Daha Can Alıcı Bir Alıntı Vardı Yalnız Onu Atarak İyice Tavan Yapamazdım Merakınızı 😊

Bu bölüme ne kadar kaldı,bu bölüm kaçıncı bölüm diye sorulara cevabım şu olacaktır: Bilmiyorum!Bölümlerin gidişi elimde ama ben akışına bırakmayı seviyorum ve size ufak bir ipucu Alara'nın kötülükleri ne zamansa bu bölümde yakındır!Yani bende her şeyi Alara'ya bağlamaktayım ve inanın aklımda rayına oturmamış birçok olay var onları düzene koymam belki de hiç görülmeyecek şey ben tarafından ama elimden geldiğince sizi merakta bırakmamak adına hızlı yazacağım şayet oy sınırlarımız dolarsa!!..

Neyse kafanızı bunla meşgul etmeyelim biz gelecek yeni bölüme bakalım derim!Yeni Bölümde Görüşmek Üzere kendinize dikkat etmeyi unutmayın!🤗

▶ Alıntı Hakkında ki Düşüncelerinizi Alabilir Miyim?

▶ Bunları Diyen Sizce Kim?

▶ Berfin veya Hazar'dan Biri Diyorsa Ne Düşünüyorsunuz?


KELEBEK ÖMRÜ (TÖRE) {TAMAMLANDI}Where stories live. Discover now