19.

129 4 0
                                    

"Pane Bože" vykríkla som ani neviem či od radosti strachu alebo stresu.

Ops ja som vám asi zabudla povedať čo som chodila na strednú tak to bolo umelecká. A ja som chodila na krúžok spevu nechcela som to priamo študovať pretože to bolo skôr môj koníček a nie nadchádzajúca kariéra a ešte malý detail... Nikto o tom krúžku nevedel ale teraz to prepukne.

Na krúžok som chodila anonymne nechcela som aby ma niekto poznal tak som sa aj maskovala ako 'Black Lady' nikto nevedel kto som a to sa mi páčilo. Z krúžku som chodila na rôzne sútaže až som vyhrala celoštátnu a práve preto dnes kto bude na maturáku zistí kto je v skutočnosti 'Black Lady'

Bí: zlatko stretneme sa na mieste.. Mam prekvapenie

Napisala som Andymu SMSku aby vedel že sa pre mna nemusí zastavovať

Andy: no dobre teda.. Asi nemam šancu na protestovanie tak som zvedavy čo za prekvapenieto je. Milujem ťa vidíme sa na mieste.

Super som rada že to pochopil a telefon som si nechala na posteli zastela zaves na okne aby nahodou Andy nevidel do izby

Mama mi objednala dievča co robí kaderníčku aj kozmetičku.

"ahoj ja som Kika a dnes ti budem robiť vlasy a make up" usmiala sa na mňa milo mohla mat tak 24 najviac.

Make up mi spravila uplne dokonalý a vlasy mi vypla do strapateho drdola a predné pramene mi nechala pustené
(obrazok je hore len bez tej čelenky)

Obliekla som sa do šiat

A na tvár si dala masku ako práva 'Black Lady'

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A na tvár si dala masku ako práva 'Black Lady'

Čas odchodu

"Mami ,oci choďte popredu ja prídem nebojte." usmiala som sa na rodičov na čo oni len prikývli a odišli ja som mala objednaný taxík takže o dopravu mam postarané.

Po príchode na miesto kde sa konal maturitný ples som dorazila akurát načas.

Vchodom pre služobníctvo som sa dostala nepozorovane do budovy a do vytvoreného zákulisia a čo nevidiac budem spievať pred celou školou no teda maturantami a ich rodičmi.

Začala som pociťovať nervozitu ale to je tak stále treba to len predýchať.

Prešiel okolo mňa riaditeľ ,no keď si ma všimol pristavil sa pri mne. "V poriadku?" Usmiala som sa naňho "áno len dnes sa chcem odhaliť tak som troška nervózna " pozrel na mňa prekvapene "tak môžem vyhlásiť aj to že sa chceš odhaliť?" Nemo som len prikývla a on odišiel.

"Dobrý večer vážený rodičia a žiaci týmto by som chcel započať dnešný maturitný ples ale nie ledajako... Dnes večer tu je vzácny hosť a čo ju predpokladám všetci poznali s maskou na tvári tak dnes sa chce odhaliť...a teda tu chcem privítať dievčinu s anjelskym hlasom Black Lady ..."

Angels Without Wings [BvB FF] DokončenéWhere stories live. Discover now