8.

235 8 0
                                    

"Andy ja..." musíš mu to povedať na rovinu a nie behať okolo horúcej kašše povedal moj hlas v hlave "jaa Andy budem úprimná si milý pekný sympatický chalan máš frajerku a si s ňou šťastný je to super baba takže si dobrý kamarát..." tie slová ma boleli nielen v srdci ale v celom mojom tele chcela som plakať a újsť ale nemohla som. "dobre... Fajn... Tak budeme kamaráti ako na začiatku"tie slová boleli ale tie čo vyslovím ja budú bolieť ešte viac "ako by sa nič nestalo proste kamaráti" pozeral na mňa s tými jeho neodolateľne modrými očami plnými sĺz.

Odvrátil zrak aby som nevidela že plače ale ako ból západ slnka tak som jeho slzy aj tak videla. Ja som len tak tak držala slzy.

"neodpovedala si mi na otázku" "áno idem tam Jackson ma pozval ako ospravedlnenie že dnes do mňa vrazil a že si ma nevšimol potom som si našla lístok v skrinke tak tam idem"

"dobre tak niekoho ti na tej párty predstavím" povedal už s menším úsmevom "dobre už musím ísť tak vidíme sa zajtra?" neodpovedal len prikývol.

Piatok po škole

"mala by som sa začať chystať na tu párty" povedala som pre seba. Zobrala som si veci a išla som sa osprchovať, potom som si obliekla biele tričko čiernu sukňu koženku topánky na opätku s vybijancami na opätkoch namalovala som sa s jemnou linkou dala som si tmavo červený matný rúž. Vlasy som si trochu natočila a bola som pripravená ísť. Adresu som mala a vedela som kam ísť.

Vzala som si ešte kabelku do nej som si dala doklady nejaké peniaze rúž kľúče a do telefónu som si zapojila slúchadlá a vyrazila som

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vzala som si ešte kabelku do nej som si dala doklady nejaké peniaze rúž kľúče a do telefónu som si zapojila slúchadlá a vyrazila som. Nebolo to ďaleko tak som šla pešo.

Keď som dorazila na ulicu kde mala byť tá párty tak skôr to vyzeralo ako koncert rockovej kapely. Slúchadlá som odpojila a schovala do kabelky aj s telefónom. Vyzeralo to tu naozaj ako na kocerte a velmi sa mi to páčilo Jackson stál pri dverách a vítal svojich hostí keď ma zbadal tak mu padla sánka "Barbara si to ty? Vyzeráš úplne ako iný človek... ale v dobrom" usmiala som sa a vošla som dnu "čo je tu nejaký koncert alebo čo lebo už z diaľky to tu tak vyzerá" "no áno vlastne áno je tu koncert začínajúcej kapely Black Veil Brides a aj pár iných napríklad BMTH a ešte jedna sólo speváčka Juliet Simms"to posledné ma zaskočilo ale nedala som to na sebe poznať "to je dosť a ako je možné že si niečo také mohol zorganizovať u vás čo vaši susedia co polícia a prečo tento žáner lebo nie všetci majú radi rock hardrock metal a podobné žánre" "nooo to je moje tajomstno a ty sa o to báť nemusíš všetko som zariadil ale nepoviem ti nič lebo by to už nebolo tajomstvo a inak potom sa priprav že bude tu aj karaoke tak aby si ťa nahodou nikto z hocijakej kapely nevybral" žmurkol na mňa a odišiel ja som stuhla ako želatína.

"Bí?" otočila som sa za hlasom čo ma ohlásil prezívkou ktorú používala len moja sestra "áno ahoj Andy" povedala som nervózne nič nehovoril len na mňa pozeral ako na zjavenie panenky Márie "aj niečo povieš alebo budeš na mňa pozerať ako ma zjavenie panenky Márie ?" "a ty niesi zjavenie??" "nie.. som to ja" povedala som a dotkla som sa jeho ruky. Potom akoby sa prebral z tranzu. Zasmiala som sa na ňom ten jeho vyraz.. no smiech ma hneď prešiel len čo spoza jeho chrbta vykukla Juliet ktorú som si doteraz nevšimla. "Jul ahoj. No ja musim ísť majte sa a zabav te sa." povedala som rýchlo a ako rýchlo som to povedala tak tak rýchlo som bola preč šla som nájsť niečo nealkoholické ale neúspešne.

Nudila som sa až kým som nezačula tóny nejakej piesne a spevákov hlas mi niekoho pripomínal tak som šla nájsť odkiaľ to ide. Došla som až do záhrady kde bolo male vyvýšené pódium.

Nevidela som tam moc dobre cez ľudí a tak som sa začala pretláčať dopredu aby som vedela prirovnať hlas ku tvári. Srdce mi búchalo čím ďalej tým rýchlejšie.

Keď som sa dostala k pódiu padla mi sánka na pódiu poskakoval Andy s mikrofónom a s ním tam boli ďalší 4 chalani. Pozrela som na bicie kde poväčšine býva názov kapely a nemýlila som sa hovorili si Black Veil Brides. Doteraz som o nich nepočula ale su naozaj dobrý. Verím že keď budú pokračovať s hudbou raz sa na nich usmeje šťastie a stanú sa celosvetovo známy a budú mať koncerty po celom svete.

"ahooj" z myšlienkových pochodov ma vytrhol ženský hlas za mojím chrbtom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"ahooj" z myšlienkových pochodov ma vytrhol ženský hlas za mojím chrbtom. Otočila som sa a bola tvárou v tvár Juliet Simms. Ach jaj povzdychla som si ale navonov nedala nič vedieť. "môžeme sa porozprávať?" pozerala som na ňu s otázkou v očiach. Čo môže práve ona odomňa chcieť "Osamote?" dodala a ja som teda prikývla. Bola som moc zvedavá.

"Andy je skvelí muž" začala keď sme boli pred domom kde neboli ľudia pretože bol koncert alebo nalievali doseba alkohol. "hmm" pozrela na mňa pobavene a zároveň s otázkou "dobre tak inak" otočila sa na mňa úplne ale nie vážne ale tak kamarátsky "teraz ma neber ako Andyho priateľku dobre?" nechápala som ale prikývla "Andyho veľmi ľúbim a vidím na ňom že aj on mňa ale v jeho očiach mi niečo akoby chýba" nevedela som na čo presne naráža ale mala som tušenie "iskra, vášeň, proste niečo čím by som vedela z neho vyčítať že ma nekonečne moc miluje... Ale ono to v tých očiach má len pri jednej osobe.... Pri tebe Barbara... Rozprávali sme sa a potvrdil mi to bolo mu zbytočne mi klamať a u teba platí to isté vidím to aj na tebe... Ako napríklad keď ťa Andy uvidel na tejto kvázi párty a nevedel z teba spustiť oči kým si mu nezmizla z dohľadu. Vidím na vás oboch že sa priťahujete. Daj mu šancu keďže už je voľný " žmurkla na mňa a mne až potom došlo čo vlastne povedala a spravila.

" ty si... Ty si sa s ním rozišla? " usmiala sa na mňa "povedala som mu nech nieje somnou nasilu keď má omnoho silnejšie city k tebe a tak som vám len dala priestor aj keď viem že si ťa chvíľu bude musieť získavať ale... To nieje nič strašné. No nie?" zasmiala sa "držím vám palce" povedala a otočila sa mi chrbtom a ja som nevedela čo mám povedať.

"Barbara... Tak tu si" prišiel ku mne Jackson. "Barbara.. Haloo zem volá Barbaru..." trhlo mnou nevedela som spracovať to čo sa stalo "Barbara musím sa ti z niečím zdôveriť... Priznať.. To je jedno proste musím ti to povedať už to viac nemôžem tajiť pred tebou..." pozrela som sa naňho s otazkou v očiach a nechápala čo mi chce povedať ale bála som sa toho pre mňa najhoršieho v tejto situácii. "ja... Ja ťa... Barbara ja ťa ľúbim...." dofrasa dofrasa dofrasa toto nieeee prekvapene som naňho pozerala "páčiš sa mi už dlho ale nemal som odvahu ti to povedať" sklonil sa ku mne a pobozkal ma no mne to bolo proti srsti odtiahla som sa odneho a strelila mu facku "čo si to dovoľuješ to že mi vyznáš city ok berem ale ja k tebe nič necítim tak ma láskavo nechaj ty prasa" začal ma obchytkávať jednou rukou mi siahal na zadok prsia a druhou ma držal pevne pri jeho tele "ale notaaaak pusa ja viem že to chces tak ako ja.." "nie nechcem ty si len jeden povrchny arogantny namyslený opitý hajzel" kopla som ho do rozkroku a keď spadol na kolená od bolesti tak som ešte dodala "už sa ma nikdy neopovažuj dotknúť ty uchylné slizké nechutné prasa" "ty suka.." započula som ho zanadávať keď kľačal a držal sa za rozkrok.

Ja som sa obzrela a zistila že medzičasom sa tu vytvorila kôpka zvedavých oči a na čele ból Andy aj s jeho kamošmi z kapeli ja som ten nápor nevydržala a začala cúvať. Keď som bola tak 10 krokov odnich rýchlo som sa otočila a rozutekala domov.

Doma som šla čo najtichšie aby som nikoho nezobudila a zavrela sa v izbe. Hneď ako som zatvorila dvere som po nich skĺzla a rozplakala sa keď som si uvedomila čo sa mohlo teraz diať u Jacksona.

Vzchopila som sa. Postavila sa zo zeme utrela si slzy a šla sa osprchovať aby som zo seba zmyla pach alkoholu cigariet a toho prasaťa nechutného nadržaného. Po sprche do pyžamka a mäkkučkej postele. Zaspala som tak rýchlo ako jazdí Mcqueen na dráhe z rozprávky Autá.

Angels Without Wings [BvB FF] DokončenéWhere stories live. Discover now