10.

242 10 0
                                    

Časť 15+

Pozrela som sa na otca, ktorý stál vo dverách. Myslela som že sa bude hrať na ochranárskeho otca ale mýlila som sa "Andy tvoji rodičia museli náhle odísť tak nás poprosily či za ten čas nebudeš u nás a suhlasili sme tak poďte dnu a nemrznite vonku" prekvapene som sa pozerala na otca a Andyho striedavo. Andy sa na mňa tiež pozrel s prekvapením ale išly sme dnu.

"ahojte" pozdravila nás mama a my sme ju odzdravili "kým spravím večeru môžete ísť do izby" tak sme sa pobrali do mojej izby. A nemali sme hosťovskú izbu tak som zvedavá kam ho dajú spať.

Vošli sme do mojej izby a ja som sa hodila na postel. A zrazu počujem cvaknutie. Prekvapene som sa pozrela na Andyho no on sa len usmial a pomály prešiel ku mne a vyšiel nadomňa. "čo robíš Andy" len sa usmial na jednu pólku tváre, vtedy som myslela že sa roztopím. "len pokračujem v tom čo som vonku nedokončil" začal ma bozkávať. Nebolo to len také bozkávanie bola v tom cítiť vášeň láska tá iskra ktorá Juliet chýbala ja som ju mala teraz tu.

Musela som sa nadýchnuť tak som pootvorila ústa prudko sa nadýchla a Andy to využil aby prehĺbil bozk a začal sa jazykom hrať s tým mojim.

Zacítila som šteklenie v podbrušku,v žalúdku som mala roj motýľov v hlave len jeho a to čo somnou robil.

Milovala som ho od prvej chvíle čo som ho uvidela ísť za profeskrkou... a teraz ma bozkáva v mojej izbe na mojej posteli a milujem ho ešte viac.
Jeho ruky boli všade ja som moje zaplietla do jeho vlasov.

Keď sme sa odseba odlepili zhlboka sme dychali a pozerali si do očí. "milujem ťa" vyšlo z neho a ja som neverila vlastným ušiam
Vyvalila som na Andyho oči otvorené usta som už mala a keď som sa naposledy zhlboka nadýchla pri vydychu som sa usmiala a pobozkala som ho a prevalila pod seba. Nechápavo sa na mňa pozeral s nadejou v očiach ja som sa usmiala ešte viac "ani si nevieš predstaviť ako ťa milujem Andrew" viditeľne sa mu uľavilo usmial sa a znova som skončila pod ním a bozkávali sme sa.

"Bí mamina nás volá na večeru" začula som hlas Jess spoza dverí "dobree" odkričala som jej a pozerala sa celý čas do Andyho oči "mali by sme ísť jesť" Andy mi dal pusu na nos a šli sme sa navečerať.

Po večere sme sa znova zamkli v mojej izbe. "idem do sprchy" povedala som Andymu a vzala som si tričko spodné prádlo uterák a horsa do sprchy. Vyzliekla som sa a pustila na seba viac teplú vodu mala som len záves tak som si ani nevšimla kedy prišiel Andy. Dotkol sa ma na bokoch a ja som myslela že vyskočím z kože od ľaknutia. "ty dilino vieš ako si ma vystrašil? Skoro som z kože vyletela"hrane som ho buchla do ramena no on sa na mne len zasmial" prepáč moja nechcel som ťa tak vystrašiť "usmial sa a pobozkal ma "pomôžem ti umyť dobre?" "d dobre" musel si všimnúť to že som znervóznela "neboj sa o nič sa nepokúsim pokiaľ nebudeš chcieť"

Po sprche som vyšla v uteraku a navliekla si na seba nohavičky s francúzskym tvarom (do pól zadku) a navliekla na seba tričko Keep Calm And Call Batman a uterák dala zo seba dole a spravila si turban na hlave.

Pokiaľ mám strojček tak umývanie zubov mi trvá o dosť dlhšie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pokiaľ mám strojček tak umývanie zubov mi trvá o dosť dlhšie. Andy za ten čas vyšiel zo sprchy umyl si zuby a šiel si ľahnúť. Po asi 15 minútach venovaných mojim zubom som si usušila vlasy uterákom rozčesala a šla si ľahnúť k Andymu ktorý sa hral na telefóne ale keď som bola v jeho dohľade celú jeho pozornosť som ziskala ja on ležal len v trenkách lebo nemal nič iné. Ja som svoj uterák prevesila na radiátor v kúpeľni ale Andy mal z postele dobrý výhľad na moje pozadie. Ja som sa na ňom len zasmiala.

"nebude ti vadiť keď budem mať na sebe len toto?" ukázala som na seba keď som stála pri posteli. Andy ma chytil za ruku a stiahol na postel a ľahol si na mňa. Zatajila som dych "si nádherná a Batmana milujem takže vobec mi to nevadi" neviem koľko ubehlo času a neprestajne sme si pozerali do očí. Už som to nevydržala a pobozkala som ho. Jednu ruku som mu zamotala do vlasov a druhou som ho hladkala a občas škriabala po chrbte a on sa jednou rukou opieral a druhou držal moje stehno a hladkal ho a vždy keď som ho poškriabala jeho ruka zamierila k môjmu zadku.

Zrazu mi zašiel rukou pod tričko a stláčal môj bok. "chcem ťa tu a teraz" povedal zadýchane ja som sa usmiala "tak načo čakať keď chceme to isté" on sa usmial a pobozkal ma ešte vášnivejšie a zároveň nežnejšie ale aj naliehavejšie a z láskou.

Tričko mi vyzliekol jednou rukou a začal mi láskať krk a kľúčnu kosť jednou rukou sa opieral a druhou mi masíroval jeden prsník a druhý mi začal láskať perami a jazykom. Potichu som vzdychla. Pomály pokračoval v robení mokrej cestičky až k okraju mojich nohavičiek. Zrazu prešiel k vnútornej strane stehna. Začala som ťahať obliečku silnejšie a silnejšie keď bol Andy bližšie a bližšie k môjmu citlivému miestu. "môžem?" spýtal sa Andy a ja som mu kývla na súhlas v sekunde moje nohavičky ležali niekde na zemi. Andy ma začal láskať jazykom a ja som sa vlnila na posteli od rozkoše. No keď pridal prst musela som si k ústam pritiahnuť vankúš aby nebolo počuť moje nie hlasné ale predsa vzdychanie. Keď Andy prestal som sa naňho škaredo pozrela a on sa zasmial. Od niekade vykúzlil kondóm a nasadil si ho. A spravil mi vlhkú cestičku oddola hore k mojim perám.

Ľahol si na mňa a s otázkou v očiach len som prikývla. Začal ma bozkávať a medzi tým sa nastavil a pomály začal do mňa vnikať. Trochu to bolelo ale nie až tak. Po prvotnej bolesti prišla niekoľko násobná slasť a začala som sa pod Andym skrúcať. Ako mi bozkával pery krk kľúčnu kosť. Jeho ruky boli asi všade.

"ah Andy... Ja... Ja už..." "áno láska sprav sa pre mňa" povedal a pobozkal ma a potom som si pritiahla vankúš k ústam aby ma nebolo počuť keď sa dostavilo slastné vyvrcholenie a Andy nezaostával.

Kľakol si dal si dole kondóm uviazal ho a hodil na podlahu potom si ľahol ku mne a prikril nás paplónom. "ako sa cítiš láska? neublížil som ti? " spýtal sa ma "neuveriteľne a nie neublížil" usmiala som sa naňho pohladila som ho po líci a pobozkala ho. Oplácal mi to. "to som rád a teraz poďme spať laska dobrú noc" letmo ma pobozkal "aj tebe dobrú noc láska" otočila som sa na bok a Andy si ma pritiahol k sebe.

Po chvíli som počula ako pravidelne oddychuje a to ma uspalo.

Ráno

Zobudila som sa na to ako ma niekto hľadká po chrbte. Zobudila som sa na Andyho hrudi a zakritý sme boli po pás.

"dobré ránko láska" zaželal mi a ja som sa ospalo usmiala "aj tebe zlatko" úsmev mi opätoval "ako sa cítiš" posunula som sa vyššie aby som mu bola tvárou v tvár "tak ako ešte nikdy"
Pobozkala som ho a on ma prevalil pod seba zase.

"Bí máte ísť na raňajky" zakričala spoza dverí Jess  "si hladný? " spytala som sa ho "mám chuť len na teba" usmiala som sa "niesme hladný potom si niečo spravime na jedenie" "dobreee" odkričala a už jej nebolo.

Andy ma pobozkal a chcel niečo začať ale skôr než sa mu to podarilo som ho prevalila na posteli pobozkala ho a išla do kúpelne.

Angels Without Wings [BvB FF] DokončenéWhere stories live. Discover now