9.

236 10 1
                                    

Dnes je sobota nechcelo sa mi vstávať a tak som rozmýšľala čo by som podnikla. Otočila som sa na bok keďže som cely čas ležala na chrbte a uvidela som svoje vyblednuté modré konce vlasov ale tá farba skôr pripomínala zelenkastú ako modrú. A už som aj vedela čo spravím. Vzala som si mobil z nočného stolíka a začala hľadať účesy dievčat s bielimi vlasami. Nevedal som sa rozhodnúť či prefarbiť,ostrihať alebo odfarbiť tie konce vlasov už bohvie akej farby a nechala by som si nafarbiť tmavo šedou korienky vlasov.

Vlasy mi dosť rýchlo rastú a teraz ich mám už skoro po pás

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vlasy mi dosť rýchlo rastú a teraz ich mám už skoro po pás. Sama to nechápem. Nom nevadí.

Postavila som sa a leňochodím krokom som došla do kúpeľne kde sa uskutočnila ranná hygiena a premena na ako takého človeka. Šla som sa obliecť. No dnes to vyzerá že je chladno tak som si dala červenú károvanú košeľu čierne dotrhané nohavice čierne konzervy čiernu čapicu a na vrch som si dala čiernu bundu aby mi nebola zima.

Keď som bola pripravená vyraziť vzala som si peňaženku slúchadlá telefón kľúče a šla sa dať skrášliť do kaderníctva.

V kaderníctve som stvrdla tak dve hodiny kým mi spravili z vlasov TÚ moju predstavu. Dosť som aj platila ale uprimne? Je to ešte lepšie ako som očakávala.
Už keď si v tom ochodnom centre nepôjdeme popozerať po obchodoch však máš hromadu času čo by si robila doma? Ležala na posteli? Sedela za laptopom a pozerala filmy alebo serialy? Či kreslila si?
Moje podvedomie má pravdu čo sa moc často nestáva že mu uznám že má pravdu. No ale viem že nech by som robila čokoľvek myslela by som pritom na Andyho a na Julietiné slová. Vošla som do prvého obchodu a prvé čo mi padlo do oka bol croptop Arctic Monkeys. A moje vnútorné Ja sa samo so sebou dohodlo že si vytvoríme outfit. A tak sa aj stalo boly výpredaje tak som výhodne nakúpila. Kúpila som si bordový croptop Arctic Monkeys čierne kraťase tmavo šedú košeľu biele konzervy a podkolienky.

Na pondelok nehlásia až tak chladno tak si to oblečiem a je mi už jedno kto čo hovorí

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Na pondelok nehlásia až tak chladno tak si to oblečiem a je mi už jedno kto čo hovorí.

Vyšla som z obchodu a smerovala si to k východu a domov ale to by nebolo moje šťastie samozrejme. "ahoj" pozrela som sa na osobu ktorá ma pozdravila a zatajila som dych... bol to Jackson "čau" ani som sa nezastavila práve naopak zrýchlila som ale on ma chytil za lakeť čím ma zastavil a zároveň otočil k sebe. "včera si bola veľmi zlé dievča Barbarka..." slizky sa usmial a keď povedal moje meno... No zvracať sa mi chcelo. "dostal si len to čo sisi zaslúžil ty uchylné oplzlé prasa" "ale ale slečna má silné re...." nestihol dopovedať lebo ho niekto prerušil "čo sa to tu deje?" "nič" hneď zo seba dostal Jackson. Ja som sa tomu dotyčnému pozrela do očí a pripadal mi povedomí ale neviem odkiaľ. No musel vidieť v mojich očiach strach alebo niečo keď začal "heej však mi sa poznáme...čáuu dlho sme sa nevideli" pozrela som sa nechapavo a išiel ma objať videla som mu na očiach že to hrá tak sme sa objali "tvár sa že ma poznáš a dostanem ťa odneho" jemne som prikývla a odtiahla sa odneho a usmiala sa ako profesionálna herečka "ahooj naozaj sme sa dlho nevideli.. Nebehneme na kávu pokecať? Ak máš teda čas" "jasné že mám na teba vždy" usmial sa a žmurkol na mňa hravo ja som sa otočila k Jacksonovi "Jackson už ma neotravuj najdi si niekoho iného daj mi pokoj už sa ku mne nepribližuj inak dam na súd zákaz o priblíženie na niekoľko kilometrov.." otočila som sa na neznámeho usmiala sa a on mi ponúkol lakeť aby som sa ho pridržala a tak som aj spravila.

"inak ja som Ash" "teší ma ja som Barbara" "aj mňa teší" usmiala som sa "a kam vlastne ideme?" pozrel sa na mňa hravím pohľadom "som dohodnutý s kamarátmi na kávu tak primam tvoje pozvanie" obaja sme sa schuti zasmiali ale akonáhle sme vošli do kaviarne smiech ma prešiel ale usmev na prách mi zostal. Tý s ktorými bol Ash dohodnutý... tak medzi nimi je aj Andrew. Pozreli sme sa na seba. Priamo do očí. Prepaloval ma ale bol tam hnev v jeho očiach keď som si uvedomila že stále držím Asha za lakeť keď sa mi ponúkol ako gentelman. "ahoj Aaash" pozdravili ho všetci okrem Andyho "aj ty si sa nechala zviesť našim Ashom?" opytal sa ma jeden ale neviem vam ho opísať pretoze vsetcia boli v čiernom s dlhými čiernymi vlasami a dvaja mali hnedé oči a jeden modré oči.

Nevnímala som ich. Sledovala som Andyho sediaceho oproti mne. Nevedela som čo povedať. A zjavne ani on nie.

" Andy nieje to náhodou to dievča zo včerajšku z tej párty čo ju ten úchyl obťažoval?" spýtal sa ten z modrými očami "Barbara to si bola ty? Však vyzeráš úplne inak a máš aj iné vlasy.." čudoval sa Ash. Pri tej spomienke som uhla pohľadom čo najviac som sa objala okolo pásu a myslela na to čo sa stalo včera a dnes. "To ból tej uchyl ten dole čo som ťa odneho dostal?" spýtal sa Ash a ja som len prikívla. "čože sa?" ozval sa konečne Andy "no akurát som šiel zavami keď neďaleko vchodu stál chalan a držal dievča za lakeť,snažila sa dostať z jeho zovretia ale nešlo jej to a už som sa na to nemohol pozerat tak som sa tváril že ju poznám a keď sme sa objali tak som jej v rýchlosti povedal nech to hrá somnou a dostanem ju odneho a podarilo sa "usmial sa na mňa Ash a ja som mu len nežne naznačila úsmev "Bí čo si dáš" spýtal sa ma Andy. Chalani naňho nechápavo pozreli "to je to dievča čo som vám chcel včera predstaviť" vysvetlil a všetci sa na nás pozerali s otvorenými ústami "zatvorte tie ústa lebo vám tam nejaký jednorožec nakladie vajíčka" zasmiala som sa a Andy somnou chalani si asi až potom uvedomili že mali celý čas otvorené ústa.

"no tak vás predstavím teraz, Bí toto je Jake" ukázal na chalana pri sebe "vedľa neho sedí mama Jinx" to je ten s modrými očami "Ashleyho už poznáš a toto indivídum po tvojej ľavej ruke je Christian ale voláme ho CC a chalani toto je Barbara" Jake znova otvoril ústa a hneď aj zavrel "to je TÁ...???" Andy sa naňho pozrel vražedným pohľadom "akože že že  TÁ...?" spytala som sa "si tá o ktorej sme toho dosť počuli.." zasmial sa CC a ostatný s ním okrem mňa a Andyho.

Dlho sme sa rozprávali a smiali sa bolo to fajn.

Keď sme sa s chalanmi rozlúčili ja a Andy sme šli domov a keďže sme susedia kráčali sme spolu ake nečakane že?

"S Jul sme sa rozišli..." povedal len tak,teda aspoň sa mi tak zdalo "viem... Chvíľu pred tým incidentom sme sa rozprávali a vysvetlila mi aj dôvod prečo.." "aha" asi nemal čo povedať no ja som mala "Andy mrzí ma to" "a čo prosím ťa?" hrane sa zasmial "to že som na teba kričala a za to že ste sa rozišli" Andy zastal tak som zastala aj ja otočila som sa mu tvárou "to že si na mňa kričala... Na to si mala právo porušil som svoj sľub a moc ma to mrzí a to že sme sa s Jul rozišli nebereme ani jeden zle sme dobrý kamaráti a vysvetlila ti prečo sme sa rozišli takže ti to nemusím vysvetľovať ja" zasmial sa a ja s ním.

Keď som sa obzrela zistila som že stojíme na chodníku medzi našími domami.

Znovu som sa pozrela do Andyho čisto modrých oči v ktorých som sa strácala a bolo to isté...milujem ho!

Andy sa ku mne začal naklaňať a chcel ma pobozkať už chýbalo len pár centimetrov. Keď v tom sa na mojom dome otvorili dvere.

Angels Without Wings [BvB FF] DokončenéWhere stories live. Discover now