18.

112 4 0
                                    

15+

Čas ale leti. Človek si ani nestihne uvedomiť a zo dňa na deň su tu posledne maturitne skúšky a po nich nás čaká maturák.

S Andym sme sa učili spolu keď potreboval pomôcť s niektorym z predmetov alebo aj niektorý z chalanov ale raz sme sa učili všetci spolu ale každý po svojom chalani pili a ja som sa učila a dozerala na nich aby nieco neviviedli.

Deň pred poslednou skúškou som bola tak  vyklepaná že som nedovolila ani Andymu spať.. No vlastne on sam nechcel ale tak lepšie to nie že som mu nedovolila. Ak si myslíte ze sme hrali piškvorky tak máte pravdu hrali sme ich. Raz na jeho nohe raz na mojej. Keď nám už nikde nezostalo miesto tak sa začali diať aj iné veci. Po sexe sme s Andym zaspali to nás vyčerpalo riadne.

Po skúškach

Pribehnem k chalanom a Andymu sa hodim okolo krku "ja som to dala,ja som to dala, ja som to dalaaa chápeš? Neskutočný pocit" tešila som sa ako malé dieťa skákala som na mieste a usmievala sa ako blazon  "no dráhy moji už len maturák" zasmejem sa.

Po prichode domov sa na mňa vrhne Jess "no čo ako si dopadla?" ja ju obyjmem a zatočím sa s ňou potom ju položím a zakričí na celý dom "ja som to dalaa" Jess somnou nadsene vykríkne a skáčeme smerom do kuchyne. A tam su rodičia ale co ma najviac prekvapilo aj starých rodičov som tu mala a aj z maminej strany aj z ocinovej "podľa toho tvojho usmevu usudzujem je sme dobre počuli" usmeje sa na mňa babka z ocinovej strany ja sa znovu uskrniem a prikyvnem "tak to ti gratulujeme srdiečko my sme vedeli že to zvládneš držali sme ti predsa všetci palce" povie dedko z maminej strany a keďže oni su z Londýna tak majú taký ten prízvuk a mne sa to na mojich starých rodičoch páči úplne inak sa aj vyjadrujú. "no Barbara keďže už si úspešne skončila strednú školu a odmaturovala tak tu máš od nás darček" podala mi babka z maminej strany a to iste spravila aj babka z ocinovej strany a aj moja mamina.

"Barbara zlatko aby sme sa v tomto dome pomestili tak by som babku z dedkom dala do tvojej izby a ty by si mohla ísť k Andymu"

"dobre super napíšem mu a idem sa aj prezliecť tak zatiaľ pa" odyšla som do izby kde som si obliekla šedé teplákové kraťase priliehavý crop top čo ma košíky ako podprsenka na to sveter ber zapinania ponožky rychlosom si spravila drdol z ktoreho mi šly vlasy na všetky svetové strany

Bí: môžem prísť? Naši mi dovolili u teba aj prespať pretože moju izbu prepožičia babke a dedkovi z Londýna a babka s dedkom z New Yourku budu v izbe Jess a Jess bude s rodičmi a na gauči sa mi nechce...

Poslala som spravu a už len pred oknom čakala svetrik som si pritiahla viac k telu aby nebolo vidieť co je pod nim.

Zrazu zbadam u Andyho v izbe pohyb.

Všade zostalo hrobové ticho aj muchu by ste počuli prdnúť si take ticho a zrazu...

Nová sprava od Andy

Bože ten chlap ma raz privedie do hrobu a ešte keď mam zvuk na plné.

Andy: laska ani sa nemusíš pýtať moja mama sa ma stále pýta kedy prídeš pozrieť tak jej idem povedať že prídeš bude celá bez seba.

Pousmiala som sa nad tou spravou a zbalila si pozrebne veci do tašky a zišla schody smerom do kuchyne "dobre teda budem ja u Andyho tal sa tu majte a vidime sa zajtra paa" objala som každého a ešte raz každému podakovala za darček. Aj keď neviem stále čo to je. Na chodbe som sa obula a vybehla z domu k vedľajšiemu domu. Zaklopala som a dvere sa hneď otvorili. Stála v nich Andyho mama a za ňou Andy. "dobrý deň" "ahoj moja tak som sa na teba tešila som rada že si prišla" povedala a popri tom ma stiskala ako plyšového medvedíka "mami dosť však mi ju ešte udusíš" vytrhol ma z jej objatia.

Šla som za Andym do jeho izby. Neviem čo mal on v pláne robiť ale momentálne mu to prekazím. Len čo som za nami zavrela dvere tak som ich aj zamkla a Andy to samozrejme zaznamenal a otočil sa na mňa "neviem sice čo si chcel robiť ty ale ja ti práve tvoje plány pozmením"

Podišla som k nemu a začala ho bozkávať. "takáto zmena plánu mi vyhovuje" povie keď sa na chvíľu od seba odtiahneme a ja o krok odstúpim a až vtedy odhalím čo mam pod svetríkom. Andymu skoro oči vypadli.

Ja som sa lem pousmiala a približovala sa k nemu pomalým krokom, keď už som bola pri ňom dala som ruku na jeho hruď a zatlačila, čím som sposobila že spadol na posteľ. Stále bol obrátený mojím výzorom a tak som to využila. Sadla som si naňho obkročmo a začala ho bozkávať a postupovala som nižšie a nižšie. Keď som narazila na lem tričká vyzliekla som mu ho a pokračovala v robení vlhkej cestičky.

Až som znova narazila o niečo čo mi vadilo... Nohavice... A raz dva boli dole aj z boxerkami jeho pýcha sa týčila do výšky až som neodolala a musela ho ochutnať tak som začala od koreňa pomaly som jazykom šla hore a keď som sa konečne dostala na vrchol dala som si ho do úst podľa možností čo najviac mi to šlo. Od prekvapenia skoro až zakričal ale potom len ležal a užíval si to po čase som pridala aj ruku a jeho stony sa o niečo výšili na hlasitosti až si musel dať vankúš na ústa. "bože čo mi to robíš" povedal keď som si ho pomáličky začala vychutnávať "vychutnavam si ťa" znova zastonal "nie toto je týranie" "keď myslíš" odvetila som a pokračovala vo svojej 'práci'

"zlato... Bí.. Ja.. Jah.. Aaah bože ja už..."  nedopovedal ale ani nemusel za cítila som niečo teplé a horko slane v ústach. Pozrel na mňa že čo spravím... Prehltla som a oblizla si pery. "ah bože ženská ty ma neprestaneš prekvapovať" povedal keď som vyliezla k nemu na postel a priľahla som si k nemu.

Po chvíli čo sa snažil predýchať to čo som spravila sa na mňa pozrel čo som videla periférne a tak som sa pozrela aj ja na neho "teraz ty" povedal no nechapala som do momentu keď ma pri bouku začal vyzliekať a tak isto ako minule mi robil mokrú cestičku až dole a ja som šalela pod jeho jazykom a jeho prstami vo mne.

Vzdychala som jeho meno do vankúša, lebo ak by som si nedala k ústam vankúš bolo by ma počuť asi aj na druhom konci mesta preto čo somnou robil. Až som dosiahla svoj vrchol a Andy ma pobozkal "si tak chutná" pozrie na mňa a uškrnie sa "ja viem" obliznem si pery a jeho tvár znova nabrala ten dravý a lačný pohľad "ďalšie kolo?" spytam sa a on sa bez váhania vrhne na moje pery.

Takto sme si uzivali dlho asi dovtedy kým na nedošli die dva kondómi čo sme mali. Takže sme sa vybrali na nakup a urobili zásobu kondomov niečo do jeho šuplíka a niečo do môjho ale ja si to tam zanesem neskôr. Keď sme došli k nemu dali sme si sprchu a šli spať.

Angels Without Wings [BvB FF] DokončenéWhere stories live. Discover now