6.

251 11 0
                                    

Zase ten prekliaty budík. Nechcela som ho už viac počúvať tak som radšej vstala šla sa do kúpeľne pretvoriť z príšerky s.r.o. na aspoň nejakého človeka. Aj sa mi to celkom podarilo. Tak som sa šla obliecť dnes som si dala legíny s krížmy modru košeľu vansy čierny naramok nahrdelnik s kotvou a prsteň s krídlami.

Nemala som náladu na farby a vedela som že sa budem Andymu vyhýbať či chcem alebo nie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nemala som náladu na farby a vedela som že sa budem Andymu vyhýbať či chcem alebo nie... Musím...

Cesta do školy bola dlha keď som šla pešo ale cestou som počúvala AA Alone In Room a Into The Fire tie pesničky no citila som sa v tom texte
"dokážem byť lepší než som ból, dokážem byť lepší než som..." A ja to dokážem! Dokážem byť lepšie než ma kto poznal dokážem sa pretvarovať že mi je Andy ukradnutý aj keď to tak vôbec nieje. Ale ja to dokážem. Dokážem to o čom sa iným môže len snívať.

Ako som tak kráčala a rozmýšľala som prišla až ku škole. Hneď som zamierila do triedy. Pozrela som sa na mobil koľko je hodín 7:46 fu mam čas.

O chvíľu začali prichádzať aj ostatný spolužiaci. Mala som pocit mam viac odvahy ako iné dni. Tlak sa mi zdvihol len čo vošla do triedy Ross aj s jej partičku a hneď za nimi kráčal Andy. "ale ale pozrite čo si dnes TÁTO obliekla.." "ak nevieš tak TÁTO ma aj meno a ty by si ho mala vedieť najlepšie" "ako sa opovažuješ odvrávať ty malá špina.." "tak že ma už nebaví počúvať denno denne tie tvoje debilné narážky na moju osobu obviňuješ ma od prvého ročníka že som bonzovala ale keby si mala aspon trocha rozumu tak by ti došlo že vás asi zachytila bezpečnostná kamera..." nemala čo povedať všetci pozerali s otvorenými ústami. Ani som si neuvedomila že kým som jej to hovorila tak som sa jej postavila tvárou v tvár. Ross sa napriahla aby mi dala facku ale Andy ju zadržal." neopováž sa jej ani dotknúť.. " "a ty si môj čo hm?...aj keby mi jednu vlepila tebe to môže byť tak jedno..." "prr prr čo som spravil že si na mňa taká hrr" "ty sa ešte pýtaš? SĽÚBIL si mi že o tom nikomu nepovieš.. Bolo to moje miesto a ty jediný si to velmi dobre vedel ale aj napiek svojmu sľubu si ju tam vzal aj tak si porušil svoj sľub čo si mi dal... A ďakujem že mi držíš palce ale to nieje treba nenechám sa už zničiť ako nejakým chlapcom tak ani poondiatou láskou takže tvoje palce si môžeš strčiť akurat tak do riti... " po tom všetkom som si zobrala veci a odišla... Utekala som na svoje miesto ktoré už zrejme nieje len moje.

Bolo to dosť ďaleko ale už som pred cestou do lesíka. A pomály kráčam cezeň. O chvíľu som videla LA z výšky tašku som zhodila na zem a podišla skoro až ku kraju pár krát sa z hlboka nadýchla a z plných pľúc som začala kričať. Musela som to zo seba dostať a jediné miesto kde ma nikto nebude počuť je toto.Pustila som si hudbu vychunavala si výhľad. Všade kam idem hudba je somnou je to môj liek.

Bola som tam dosť dlho až sa zotmelo. Ten výhľad stál naozaj zato.

Milujem to tu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Milujem to tu. Nič na svete toto tu nenahradí.

Pobrala som sa pomály domov dosť sa ochladilo a ja som mala na sebe len košeľu. A ku mne domov to bolo asi tak na hodinku cesty chôdzou. Zapojila som si slúchatká a pustila som si od FIR Losig my life potom pokračovali AA i won't give in a where did it go a zvyšok albumu. Až kým som sa dostala domov.

Po otvorení dverí som počula hlasy ale neviem či z jedálne alebo obývačky. Vyzula som si boty a hľadala zdroj hlasov. "Bí" povedala Jess a všetci sa na mňa otočili boli tu aj Andyho rodičia s Andym a jeho frajerkou. "pane Bože kde si bola volali nám zo školy že si náhle odyšla a potom prišiel Andy aj s priateľkou a chceli sa porozprávať ale nebola si tu tak zavolal aj jeho rodičov aby prišli na čaj" "dobry večer bola som konečne sama so svojími myšlienkami a bolo nám fajn len ja a myšlienky.." ako som to hovorila som si vzala pohár a naliala si jablkový džús. "Barbara nebuď taká zlatko ani nevieš ako sme sa s otcom o teba báli..." rozosmiala som sa "čo ti je vtipné?" "no je mi vtipné to že odkedy som začala chodiť do škôlky ste sa prestali o mna starat tak akoby normálny rodičia mali potom som sa dozvedela ze budem mat sestričku a celú pozornosť ste venovali jej ale pokial by nemala aspoň mňa skončila by ako ja. Uzavretá bez kamarátov s pocitom bezcennosti a nezaujmom rodičov ktorý sa zaujímajú otec o chod firmy a matka o ďalšie a ďalšie nove prípady na súde. To je teda naozaj veľká rodičovská láska fakt mali by ste dostať Oscarovú cenu ze najhoršie hraných rodičov. " čo dnes majú všetci s tými otvorenými ústami tak som sa pobrala do svojej izby" mladá dáma za toto máš domáce väzenie do odvolania. "skrikol otec. Na päte som sa otočila "vaaaaaau ja mam zaracha. Nestačilo že som posledných 17 a 3/4 roku trčala len doma a keď som niekam išla bolo to do školy a po škole na nejaké tiché a opustene miesto. A vieš prečo práve tiché a opustené pretože to vystihuje mňa tichá a opustena bez zaujmu okolia rodičov a aj vsetkych naokolo. Takže mne žiadne zaracha netreba aj tak som celý život v tomto vážení. "pfu dnes som toho zo seba ale dostala fakt dosť. Odyšla som do svojej izby kde som sa chcela zamknúť. "Bí počkaj ma" zakričala na mňa Jess "môžem dnes spať pri tebe? Včera sa mi sníval hrozný sen o bubákoch a moc som sa bála..." "jasné že môžeš spať pri mne utekaj sa prezliecť a počkám ťa u mňa v izbe. Dobre?" len mi s usmevom prikývla a utekala som svojej izby sa prezliecť. Keď som sa vyrovnala zbadala som mamu s otcom ako na mňa hľadia s prekvapením v očiach. Mama podišla ku mne "myslela som že nemáva zlé sny lebo nechodila ku nám do postele." "tak ťa opravím máva zlé sny niekedy až nočné mory ale vždy zaklope na moje dvere a zaspime spolu aj s jej veľkým..." "berem si aj jednorozcaaa" "s jej veľkým jednorožcom ktorý zaberá 1/3 postele. U mňa v kúpeľni ma vlastnú zubnú kefku aj pastu aj oblečenie ma u mňa takže neboj sa rano bude prichystaná včas. Dobrú noc." zavrela som im dvere pred nosom skôr než niečo stihly povedať. Pozrela som sa na posteľ a tam už Pinkie s Jess skáču na matraci." no poď ty šidlo umyjeme si zuby ja sa prezlečiem a horsa spať."

Umyté zuby prezlečné ležíme v posteli a zaspavame ja ani tak nie musím dávať pozor na Jess keď máva zlé sny tak vykrikuje hádže so sebou kope búcha päsťami. Nato ze má 7 a je druháčka na základke má dosť velkú silu.

Keď zaspala som potichu vstala z postele zapla malú lampičku ktorá nesvietila tak silno čiže nemala ako zobudiť Jess. Ja som sa odmaľovala keď som skončila zapozerala som sa na svoj odraz v zrkadle a rozmýšľala na celým dnešným dňom a hlavne nad Andym. Stiekla mi slza za ňou ďalšia a ďalšia. V Andyho okne sa objavila silueta pozrela som sa tam a bol to on a na okne bol papier ktorý držal a na ňom stálo "prosím neplač" vybrala som papier a odpisala mi naspäť "budem robiť čo ja chcem" polozila som papier a rychlo napisala ďalší "nepoznáš ma" zobrala som dalsi papier na ktorom bolo "niečo ti teda poviem o mne" zobrala som predposledný papier na ktorom stálo "nedávam tak ľahko ďalšiu šancu" a na poslednom papieri bolo "sklamal si ma to je horšie ako keby som bola koli tebe smutna" bohužiaľ nevyšlo mi to na jednu stranu tak som to musela dopísať aj na druhu. Nakoniec som sa postavila a lahlasi k Jess a zaspala so slzami v očiach pretože nech robím co chcem nehorázne moc ho milujem.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Angels Without Wings [BvB FF] DokončenéWhere stories live. Discover now