Нощ на удоволствия

567 27 0
                                    

4 месеца по-рано

След съобщението,което получихме Зий потъна в мрачно настроение.Групата сякаш се разпръсна и решихме да приключим с пиенето и танцуването за вечерта.

Зий и Дамян си тръгнаха заедно,Кара и Маноло останаха в апартамента му,а аз и Аполо тръгнахме към стаята ми в общежитията.

-Мислиш ли,че Маркос е сериозен в заплахите си? -попитах аз. -Все пак ти прекара доста време покрай него.

Той кимна.

-Сериозен е.Не съм срещал по-коравосърдечен тип от тоя. Единствено Ноел го ценеше. Тя правеше секс с него редовно. Мисля,че двамата успяха да зародят някаква странна дивашка връзка помежду си.

-Това беше отвратително -сбърчих носле аз.

Аполо се засмя и ме притегли в прегръдка.

-Сестра ти вече не е онова дете,което помниш и макар сега да е тръгнала по-лош път ,не е сигурно,че няма да се промени.Може да минава през фаза...всички сме били тийнейджъри.

Аз кимнах.

-Надявам се да си прав.Защото иначе алтернативата ми се струва плашеща.

-Нека не говорим за Ноел повече. По-добре ми кажи какво си намислила за тази вечер? -той повдигна вежда,а аз се изкикотих на среща му.

-О,имай търпение Аполо...

***

В общежитията не успяхме да държим ръцете си далече един от друг.Събличах дрехите му с такава жар,че не можех да мисля за друго освен на парещата му кожа.Той изглежда харесваше това,защото изръмжа в устата ми и собственически ме стисна за дупето,после разкъса бельото ми и ме хвърли на леглото.Бях гола и готова за него.Изгаряща за докосванията му,за целувките му.

Аполо попи с поглед гледката пред него.Аз разтворих крака по широко и той се усмихна хищнически.Не изчака втора покана.

Хвърли се върху мен,гладен за тялото ми.Целунахме се пламенно, с такава страст,че можех да се закълна,че потреперих.Тялото му беше горещо над моето,а дъхът му пареше устните ми.Ръцете му се задвижиха по гърдите ми, стиснаха ги и защипаха зърната ми.След леката болка той веднага пое едното ми зърно в устата си,докато масажираше другата ми гърда с пръстите си.Чувството беше божествено.Желаех го от месеци...месеци!

All the things you said (3)Where stories live. Discover now