Не си отивай..

875 53 1
                                    

Денят на плажа се изтъркули бързо.Освен парещото слънце,солената вода и плискащите вълни това,което привличаше погледа ми както магнита привлича желязото,беше Аполо.

Не ми каза нищо след онзи коментар за татуса и успяваше да омае всяко момиче в радиус от 20 километра.Беше безгрижен,флиртуваше умело и беше събрал група момичета,верни фенки,които го обкръжаваха и напомпваха и без това високото му самочувствие.

-Адски секси е станал -отбеляза Ноел.

Нейният глас ме стресна.Толкова бях погълната в това да го анализирам и да огледам всяка една вайкаща се по него пикла,че напълно забравих за сестра ми,която стоеше до мен и се мажеше с плажно масло.

-Наистина ли го мислиш? -попитах неуверено.

-Ами трябва да си слепец за да не видиш колко секс струи от него.

За щастие майка и татко се бяха прибрали в бунгалото за да си починат от изморителното слънце.Оставиха мен и Ноел самички.Леля Ария,чичо Ед и Кара отидоха за лек обяд,но така й не се бяха върнали при нас.

-Сигурна съм,че ако оставиш външният вид настрана ще осъзнаеш колко надменен е всъщност -заявих гордо аз.

-Ама ти -започна леко неуверено тя-сериозно ли не го харесваш? Така го беше фиксирала през последните тридесет минути,че мислех,че ще станеш и ще го изнасилиш във водата.

Изсмях се нервно.Прозвучах по-скоро като гарга.

-Виж сега ...-търсих правилните думи -Аполо,когото познавах от преди година и половина сякаш се е стопил и е изчезнал и на негово място се е образувал един надменен,арогантен тип,който ни гледа високомерно и се държи така сякаш не съществуваме.

Ноел ме гледаше със заинтригуван и все пак смаян поглед.

-Винаги се чудех как устояваш на Аполо -измрънка тя - аз бях хлътнала по него още от както навърших шестнайсет.

От признанието й ми призля.Изведнъж получих силно главоболие.

-Ти го харесваш?

Тя се прокашля.

-Както казах той е наистина безбожно красив.Кой може да не излети в небесата след такъв наситено син поглед? Има нещо много различно в него.Нещо което не съм срещала в другите момчета от София.

All the things you said (3)Where stories live. Discover now