Негова

626 40 0
                                    

7 месеца по-рано

Бързах да довърша проекта си за да мога да се обадя на Аполо. Липсваше ми безумно много! Все още не можех да повярвам ,че бе изминал цял месец след като се разделихме на гейта. Дните се изнизаха,но ние запазихме обещанието,което си бяхме дали и се чувахме постоянно,пишехме си и направихме планове да се видим отново на Денят на Благодарността.

Направете пълен анализ на сцена 14,акт7.

Да направя пълен анализ? Защо по дяволите ? Нали целият този проект е на база скрипта ...вероятно знаят много добре какво се случва в дадената сцена...ъгх.Губене на време.Ето тове беше този допълнителен клас!

Опитах се сбито да обясня какво точно е представено в сцена 14 и с големи мъки принтирах всичко и го поставих в папката.

Най-после завърших и този проект.Можех да си позволя да се обадя на Аполо.

Грабнах телефона,който се зареждаше на дървеното бюро и затърсих името му в контактите си.Седнах на леглото и се загледах в стаята си докато чаках Аполо да вдигне.

Общежитията на университета бяха прилични.Даже невероятни ако трябваше да ги сравнявам с тези в България. Стаята беше голяма, с бели стени и закачени снимки на мен и Зий и някои на мен,Зий,Кара и Аполо от почивката в Кейп Код. Леглото на Зий беше неоправено,намачканите й зелени чаршафи бяха на топка,а възглавницата й беше на една страна,почти паднала от единичното легло.На бюрото имахме две нощни лампи в еднакви цветове (лилави) и купчини с листове.Моят лаптоп беше на земята с разпръснатите принтирани листове от проекта и черната папка с беловата. Гардероба беше от другата страна и едната му врата беше оставена небрежно отворена.От вътре се подаваха ръкавите на блузите ни.

-Ало - дълбокият глас на Аполо ме стресна.

-Хей- аз прочистих гърло - как си любов?

-Изморен, денят ми беше ужасно дълъг-каза той.-Сега отивам на фитнес.Ти какво правиш?

Легнах на леглото и се загледах към тавана.

-Мисля си за теб-изкикотих се- и довърших проекта си за часовете по драма и сценарий.

Той се засмя- гърлено и адски секси.

-Кралицата на драмата.Това вече е новият ти прякор.

-Хейй! Не съм виновна ,че ми се падна точно този клас!

-Сигурен съм,че ще ги разбиеш с проекта си-увери ме той - междувременно ще е хубаво да ми изпратиш линка с билетите за да ги запазя.

All the things you said (3)Where stories live. Discover now