dangerous woman

372 48 37
                                    

Μελίνας POV

" τα κατάλαβα όλα μωρό μου μην επαναλαμβάνεσαι " του λεω με ειρωνικό ύφος και εκείνος συνοφρυωνεται.

" Μελίνα μου δεν παίζουμε τωρα ειναι η τελευταία μας ευκαιρία " μου λεει με έντονη φωνή .

" Ναι αύριο το βράδυ θα του λείπουν τα πάντα και μετά θα του στήσουμε την παγίδα μέσω της μικαελα " επαναλαμβάνω τα τελευταία του λόγια και εκείνος μου χαμογελάει σαν να είναι ανακουφισμένος.

" και τώρα μπορω να γευτώ λίγο την γυναίκα μου " και στο άκουσμα " γυναίκα μου " σηκώνω το φρυδι μου , η καρδιά μου χτυπάει γρήγορα, ούτε σαν όνειρο δεν το φαντάστηκα αυτο .

" γυναίκα σου ;; Ποιος σου είπε ότι θελω να σε παντρευτώ " του λεω για να τον πειραξω και εκείνος το πιστεύει και νευριάζει.

Αφού πάω να τον φιλήσω στην αρχή αντιστέκεται σαν μικρό παιδί λες και του πήρανε το παγωτό μετά με φιλάει με πάθος και μου ψιθυριζει " είσαι μόνο δικια μου " λέει και συνεχίζει να με φιλάει ωσπου το φιλί μας διακόπτει το κινητό του .

Πιάνει το κινητό του και αφήνει ένα βογγητο αγανάκτησης

" συγνωμη γι αυτό " μου λεει και απαντάει.

" έλα μωρό μου " λέει και κατεβάζειτο κεφαλι του στο πατωμα , το αίσθημα της ζηλειας με τσιγγλαει οταν ακούω αλλη γυναίκα να την λέει μωρό του ,μπορεί να θυμήθηκε και να είναι μαζί μου δεν μπορω να φανταστώ ότι ήταν με αυτή τόσο καιρό και μπορεί να κάνανε σεξ ,με σκοτώνει είμαι ζηλιάρα. Παίρνω τα ρούχα μου από το πάτωμα και αρχίζω να τα φοραω και πηγαίνω και κάθομαι πάνω στην κούνια της κόρης μου. Ακούω την συζήτηση τους που απλα τον πηρε να του κάνει έλεγχο, μα ποτέ θα τελειώσει αυτό το βάσανο, δαγκώνω τα χείλια μου για μην ξεσπάσω και μας ακούσουν στο σπίτι όλοι .

Νιώθω τα χέρια του να τυλίγουν την μέση μου και να μου αφήνει υγρά φιλια στο λαιμό μου .

" Κάνε υπομονή μωρό μου και εγώ με το ζόρι κρατιέμαι να μην την σκοτώσω " μου λεει και δεν λέω τίποτα δεν θέλω να μου συμπαρασταθεί σ αυτό.

Ξαφνικά ακούμε την πόρτα μου που πάει να ανοίξει και δεν μπορεί να μπει .

" Μελίνα άνοιξε τι έχεις πάθει και κλειδωνεσε κάθε βράδυ " ακούω την φωνή της ελι και βλεπω έναν Χαβιέρ που έχει παγώσει.

" Χαβιέρ κρυψου " του έλεγα σιγανά και δεν κάνει τίποτα, ε με αναγκάζει να κάνω κάτι που δεν θέλω , του δίνω ένα γερό χαστούκι και με αγριοκοιταζει .

•Hermosa •Where stories live. Discover now