happy valentine's day ,hermosa !

399 59 10
                                    


Χαβιέρ POV

Ο πατέρας μου σημαδεύει με το πιστόλι την λουσι ηταν κάτι που δεν περίμενα να το δω ποτέ , τέτοια μεταστροφή

" Τι κάνεις " λέει αυτή με τρεμάμενη φωνή

" με έκανες να μισησω τον γιο μου επειδή ζηλεύες την κόρη μου,  σ αγαπούσα και δεν έβλεπα καθαρά και αυτήν την στιγμή νιώθω μαλακας που σε πίστεψα "   φωνάζει με οργή ο πατέρας μου εγώ απλα σ όλο αυτό ειμαι θεατής 

" Σε παρακαλώ  Τζούλιο " παρακαλούσε για την ζωή της αλλα ο πατέρας μου είναι σκληρός και απλα πατάει την σκανδάλη και ρίχνει στο κεφάλι της .

Δεν με σοκάρει το θέαμα της νεκρής ηλίθιας μπροστά μου αλλά ότι τι έκανε ο πατέρας μου αυτό. Γυρίζει να με κοιτάξει  "ακολούθησε με "  λέει ο πατέρας μου και εγώ προσπερνάω το πτώμα της και τον ακολουθώ , δεν ξέρω αν το ζω η μπερδεύω την πραγματικότητα.

Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο του και με πηγαίνει στο αεροδρόμιο  στις ιδιωτικές πτήσεις , σε όλη την διαδρόμη δεν μιλούσε απλα κρατούσε σφικτά το τιμόνι και εγώ δεν έκανα περαιτέρω ερωτήσεις

Αφού φτάνουμε τον ρωτάω " τι είναι ολα αυτα λεω " με σκληρό ύφος.

" Αυτό είναι το ιδιωτικό μου αεροπλάνο και να πας να βρεις το κορίτσι σου " λέει και δεν ξέρω τι να σκεφτώ, μήπως είναι κόλπο.

Με πλησιάζει και με παίρνει αγκαλιά εγώ δεν ανταποκρινομαι στην αγκαλιά του " ελπίζω κάποια στιγμή να μπορείς να με συγχωρήσεις , ο πιλοτος σε περιμενει  και παρε και το κινητο σου " λέει και τον βλεπω που βουρκωνει,  είναι πολύ δύσκολο αυτο να γίνει σύντομα τουλάχιστον .

Κατευθείαν παίρνω τηλέφωνο την ελι θα έρθει μαζί μου για να δει και  εκείνη τον Νίκο .

" έλα στο αεροδρόμιο στις VIP  πτήσεις τωρα " της λέω και εκείνη προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται αλλα συμφωνεί και έρχεται.

Αφού πέρασε μια ώρα..

" ζεις ; αχ θεε μου ανησύχησα " μου λεει η μικρή μου αδελφή και με αγκαλιάζει .

•Hermosa •Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt