julio

442 65 22
                                    


Κάπου στην Ελλάδα

Η δουλειά έγινε, είναι στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, οι γιατροί δεν ξέρουν αν τα κατάφερει.

Στοιχηματίζω ότι ο μικρός θα βρίσκεται σε αεροπλάνο να δει το κορίτσι του...

" Είναι η ώρα να τα ξανα πουμε με τον μικρό "

Χαβιέρ POV

Κατευθύνομαι προς το αεροδρόμιο , δεν έχω ετοιμάσει πολλα πράγματα ,η ψεύτικη μου ταυτότητα ελπιζω να με βοηθησει για να μην με εμποδίσουν να πάω στην Ελλάδα , γαμωτο, θα μπορούσα να να σκοτώσω για να πάω να δω την Μελίνα.

Μπαίνω μέσα και πηγαίνω στον έλεγχο πριν μπω στο αεροπλάνο , για καλη μου τύχη είχε πτήση γρήγορα .

" την ταυτότητα σας και το εισιτήριο , παρακαλώ " λέει ο αστυνομικός αυστηρά, εγώ φοραω γυαλιά και καπέλο, προσπαθώ να αλλοίωσω κάπως τα χαρακτηριστικά μου . Για να μην γίνω αντιληπτός

" μάλιστα για Ελλάδα πετάτε κύριε de luca " λέει και συνειδητοποιώ ότι δεν έχω αλλάξει το επίθετο μου, ποσο επιπόλαιος είμαι .

"Ναι όπως βλέπετε " του απαντάω να μην φανεί το άγχος στην φωνή μου

"Μπορείτε να βγάλετε τα γυαλιά σας" μου λεει και με κοιτάει σαν με σκαναρει γαμωτο μου . Πάω να κάνω την κίνηση να βγάλω τα γυαλιά μου αλλά άκουμε από πισω μας μια γυναίκα να φωνάζει.

" σπάσανε τα νερα" να φωνάζει και ο αστυνομικός Αφού αναστενάζει πηγαίνει αλλα γυρίζει και μου λεει ,

"Εσύ μείνε εδω " και του γνεφω θετικά μέχρι να απομακρυνθεί. Και αρχίζω να επιταχύνω και μπαίνω στο αεροπλάνο. Hermosa έρχομαι!

Νίκος POV

Βλέπω την μητέρα μου να έχει καταρακωθει, η Μελίνα ειναι σοβαρά και η κατάσταση της ειναι κρίσιμη .

"Σου έφερα την αγαπημένη σου κουβέρτα μικρο μου , ξυπνά σε παρακαλώ " και κλαίει με αναφιλητά πηγαίνω και την αγκαλιάζω.

"Νίκο, δεν ήμουν καλη μητέρα για εσάς αλλα μόλις ξυπνήσει η μικρή μας θα τα διορθώσω ολα" έλεγε με λυγμούς και εγώ απλα την έσφιγγα στην αγκαλιά μου.

"Μαμά πηγαινε εξω και φαε κάτι η Μελίνα ειναι σκληρή, δεν τα εγκαταλείπει εύκολα " της λέω για να Την παρηγορησω αλλα εύχομαι όλα αυτά που λέω να γινόντουσαν. Αφού σκουπίζει τα δάκρυά της φεύγει χωρίς να πει λέξη

•Hermosa •Where stories live. Discover now