restart

324 50 36
                                    

5 μήνες μετά.....

Είναι δύσκολο να μαζέψεις τα κομμάτια σου αφού έχεις χάσει το άλλο σου μισό και να συνεχίσεις την ζωή σου.πως να το κάνεις; Πώς να τον ξεχάσεις;;;

υποτίθεται αυτη η περιοδος είναι μια από τις ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου, η εγκυμοσύνη μου και αυτή την στιγμή είναι το μόνο που με κραταει ζωντανή. Η κόρη μας ..ακούς Χαβιέρ έχουμε κοριτσάκι ποσο ηθελα να ακούσω αυτο που λένε όλοι οι μπαμπάδες, μακαρι να μην μοιάσει στην μαμα γιατί θα με βασανίζει. Να ακούω το γέλιο του οταν το λέει και να τον χτυπάω γλυκά.

Το είχα ανάγκη αλλα εγώ εύχομαι κάθε μέρα να μοιάσει σ εσενα μωρο μου , να πάρει αυτα τα υπέροχα μάτια σου να σε βλέπω μέσα από εκείνη .

Σήμερα θα πάω πάλι στον τάφο του Χαβιέρ, κάθε μέρα παω, παίρνω δύναμη ολοι μου λένε να συνεχίσω την ζωή μου αλλά δεν το εννοούν, ξέρουν ότι περιμένω το παιδί του και...

Δάκρυά παλι αρχίζουν να γεμίζουν το πρόσωπο , ανάσες Μελίνα δεν κανει καλο στο μωρό.

Εδω και 5 μήνες η ζωή μου δεν άλλαξε μόνο σ εμενα αλλα και στους αλλούς , ο Νίκος και η ελι είναι μαζί, αυτή την στιγμή πετάει για Μαδρίτη, αφού προσπαθούμε να μάθουμε ισπανικά γιατί θέλουμε να μείνουμε μόνιμα εκει , είναι ανεπιδεκτος μαθήσεως αλλα το παλεύει για χάρη της , χαίρομαι για εκείνον αληθεια, είναι ευτυχισμένος εγώ δεν πήγα γιατί έχω σκοπό να πάω πριν γεννήσω, θελω το μωρό μου να πάρει ισπανική υπηκοότητα σαν τον μπαμπά της.

•Hermosa •Where stories live. Discover now