everything?

469 64 23
                                    

Ακούστηκε ο πυροβολισμός αλλα δυστυχώς αστόχησε ο Santiago , Η σφαίρα βρέθηκε στην άκρη κοντά στην μηχανική υποστήριξη της Μελίνας. Ευτυχώς η Μελίνα ειναι καλα.

"Πόσο βλάκας είσαι εκτός ότι πήγες να με χτυπήσεις, πας να σκοτώσεις την Μελίνα " του φώναξα δεν έχω καθαρό μυαλό ,βλεπω τον πατέρα μου και από την αλλη την Μελίνα που φοβάμαι για την ζωή της .

Τρέχω προς τον πατέρα μου και τον αιφνιδίαζω και βαζω το όπλο του στον κρόταφο.

"Πέτα το και φύγε " του φωνάζω και κοντεύουν από τα νεύρα μου να σπάσουν τα αγγεία μου

"Είσαι τόσο δειλός , είσαι ο Χαβιέρ de luca και έσυ νοιάζεσαι για την ζωή αυτής της μικρής " μου λεει ειρωνικά και εγώ απο τον θυμό μου του Ρίχνω μια μπουνιά

"Γιατί ήρθες;; μου έχεις καταστρέψει την ζωή μου, υποτίθεται είμαι ο γιος σου και εξαιτίας αυτού, βασανίζομαι και διαλύεται η ζωή μου " φωνάζω σαν τρελός αλλα εκείνος απλα χαμογελάει ειρωνικά σαν να απολαμβάνει ολο αυτο το ξέσπασμα μου.

"Αστυνομία , πετάξτε τα όπλα σας " ακούμε και μπαίνουν μέσα αστυνομικοί και ο Νικος με τον πατέρα του .

Έρχεται στο μέρος μου δύο απο αυτους και προσπαθούν να μου βάλουν χειροπέδες αλλα εγώ προσπαθώ να αντισταθώ, από περιέργεια κοιτάω τον πατέρα μου του οποίου δεν του κάνουν τίποτα .

"Μην αντιστέκεσαι συλλαμβάνεσαι de luca , για παράνομους αγώνες , για εμπόριο ναρκωτικών , για εμπόριο λευκής σαρκός και για το σαμποτάζ στην μηχανική υποστήριξη της ζωής της Μελίνας Αργυρίου " λέει αυστηρά και εγώ μένω άναυδος, τι λέει θελω να τον χτυπήσω τον μαλακά.

" ήρεμα " λένε και προσπαθούν να με κρατήσουν, βλεπω τα βλέμματα γύρω μου, ο άνθρωπος που είχα δει οταν είχα μπει στο νοσοκομείο ήταν ο πατέρας της Μελίνας ο οποίος με κοιτάει με μίσος και απέχθεια σαν ένα εγκληματία και ο Νικος έχει μείνει στήλη αλατος δεν κουνιέται.

Με τραβούν με το ζόρι έξω και με πηγαίνουν στο αστυνομικό τμήμα , σκατα πως έγινα ετσι πως με βρήκαν.

Μέχρι να με βάλουν στο κελί ακούω να μιλούν, ο πατέρας μου και ένας αστυνομικός

" σε ευχαριστούμε κύριε χουλιο, μας βοηθήσατε να βρούμε αυτόν τον εγκληματία " λέει και θέλω να πάω να του ορμηξω αλλα με κρατάν, θα τον έπνιγα με τα ίδια μου τα χέρια το καθίκι .

Nikos POV

Ο πατέρας μου έχει ξεφύγει είμαστε στην μέση του διαδρόμου και φωνάζει σαν τρελος

•Hermosa •Where stories live. Discover now