• he's Back •

363 51 44
                                    

Μελίνας POV

Την κοιτάω για κάποιο λόγο με οργή δεν ξέρω γιατί αλλά περιμένω να δω τι με θελει .

" θα σου φαίνεται περιεργο που με βλέπεις Και θα περιμένεις το λόγο της επίσκεψης μου ,λογικό να φοβάσαι " λέει με αυτάρεσκο ύφος και μου ξεφεύγει ένα γελακι .συγνωμη τι περιμένει ότι εγώ φοβάμαι αυτη.; καλο ανέκδοτο.

" ακου να σου πω κοπελιά μου, δεν ξέρω και δεν με νοιάζει τι θες ,άντε καληνύχτα " της λέω και πριν φύγω ακούω την φωνή της .

" έχεις απόγονο de luca νομίζω σε ενδιαφέρει " λέει και εγώ τιναζομαι ολόκληρη θα της κόψω το λαρύγγι αν μου πει για την κόρη μου η με απειλήσει.

Θυμωμένα κάνω μεγάλα άλματα και πηγαίνω κοντά της. " για ξανα πες το αυτο που είπες " τα μάτια μου βγαζουν φωτιά.

" ηρέμησε απλα θελω την βοήθεια σου ,θελω να έρθεις κάπου την Παρασκευή το βράδυ, πρέπει να σταματήσουμε την έχθρα των γονιών μας, στο λιμάνι όπου ο πεθερός σου έχει μια δουλειά, εχω ενα σχέδιο θελω να έρθεις μαζί μου ,ξέρω δεν με εμπιστεύεσαι αλλα ειμαι θύμα αυτού και δεν μπορω να ζήσω τον έρωτα μου με το αγόρι μου " λέει και έχει μια λυπημένη έκφραση, εγώ να την πιστέψω τωρα , ούτε καν κάτι στήνει αυτη. Το ότι έχει και αγόρι με ξεπερνάει.

" μάλιστα και εμενα τι με θες " της λεω με όσο πιο ξινο ύφος μπορούσα να έχω

" είσαι μητέρα και ξες ότι το μίσος θα γεμίσει και την καρδιά της κόρης σου ,θελω να την βοήθεια σου, σ παρακαλώ " λέει και αλήθεια είμαι μπερδεμένη τι να κάνω.

" Δεν ξέρω " λέω και αρχίζω να απομακρύνομαι από εκείνη και γυρίζω σπίτι .Μήπως είναι παγίδα; την επόμενη φορά που θα δω ραμιρεζ θα τους σπάσω το κεφάλι . Ξέρουν για την κόρη μου και για μένα αυτο είναι απειλή .

Πηγαίνω στο σπίτι και βλέπω τον αδελφό μου και την ελι που κοιμόζουν την μικρή μου.

" Δεν περίμενα να είσαι τόσο στοργικος νικολακη " λέω παιχνιδιάρικα στον αδελφό μου .

" δες τι όμορφη ειναι πως μπορώ να της αντισταθώ " μου λεει και εγώ χαμόγελαω, χαίρομαι που θα έχει δίπλα της θείους που θα την λατρεύουν.

" άντε ελι κανε Κ εσυ να έχει παρέα η μικρή " της λέω και εκείνη κοκκινίζει και κατεβάζει τον κεφάλι της στο πάτωμα .

" σε πειράζω χαλάρωσε παω να κάνω ένα ντουζ και έρχομαι " τους λεω και πηγαίνω να κάνω ένα καυτό μπάνιο.

•Hermosa •Where stories live. Discover now