▪ karma▪

304 48 39
                                    

Xavier's POV

Έφτασα έξω από το νοσοκομείο χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο, δεν ξέρω τι να αισθανθώ πια , Είμαι γεμάτος οργή και μίσος για τον εαυτό μου και μόνο . Έχω ξεσπάσματα οργής κάθε μέρα μόνο η Αντζελίνα ξέρει να με χειριστεί και να με φροντίσει είναι καταπληκτική αλλά εγώ όμως νιώθω πληγωμένος σαν να μου λείπει ένα κομμάτι μου .
Δεν κάνει κάτι λάθος και της συμπεριφέρομαι ετσι αλλα δεν ξέρω γιατί.

Περπατώ έξω από το νοσοκομείο και καπνίζω μανιακα το τσιγάρο μου , ακούω έναν άντρα να είναι πλάτη σε μένα αλλά ακούω ότι είναι οργισμένος
Φωνάζει.

" Θέλω 10 γιατρούς για την γυναίκα του γιου μου κατάλαβες, δεν μένει πάνω από μια μέρα εδώ , κανε το σπιτι μου νοσοκομειο δεν με νοιαζει " έλεγε, ποιος ξέρει τι έχει πάθει κ αυτός. Μου έρχεται στο μυαλό η κοπέλα που γέννησε πως να είναι;
αλλά τι σκατα με νοιάζει αυτή η κοπέλα και μου ήρθε στο μυαλό.

Άκουω μια δόνηση στην τσέπη μου και έχω μήνυμα απ την Αντζελίνα να πάω στο σπίτι , αυτο με εκνευρίζει ότι με διατάζουν να γυρίσω σπίτι.
Μπαίνω στο αυτοκίνητο μου και πηγαίνω στο σπίτι..

2μερες μετα ...

Μελίνας POV

Είμαι 2 ολόκληρες μέρες εδώ και δεν αντέχω άλλο , δεν μπορω αλλο τα νοσοκομεία τον τελευταίο χρόνο εχω έρθει 4 φορές και μόνο τωρα ειναι για καλό λόγο.

Μόλις μου έφεραν την κόρη μου να την θηλάσω, είναι μαγικό αυτο που νιώθω μαζί της. Αλλά θα γίνω καλη μαμα χωρίς τον Χαβιέρ;; δεν ξέρω αν είμαι κατάλληλη αλλα θα παλέψω να γίνω και για τους δύο μας , δεν θα της λείψει καθόλου η αγάπη.

•Hermosa •Donde viven las historias. Descúbrelo ahora