Untill next time , hermosa

527 70 17
                                    

Πήγαμε και φάγαμε σ' ένα μαγαζί που ήταν ανοιχτό ως τα μεσάνυχτα δεν υπήρχε κατι αλλο τετοια ωρα.
Η ωρα πέρασε τοσο ευχάριστα που δεν κατάλαβαμε ποσο γρηγορα πέρασε και ποσο πολυ έφαγα .

" Δεν έπρεπε να φάω τόσο " λέω με παραπονο , χαϊδεύοντας την φουσκωμένη μου κοιλιά απο το φαγητό .

' νομίζω το πέμπτο κομμάτι ηταν υπερβολή, hermosa " λέει με αστείο υφος ενώ με σπρώχνει απαλά στην πλάτη .

" Δεν μπορούσα να αντισταθώ , ήταν έρωτας με την πρώτη ματια " λέω και πεταριζω τα μάτια μου , σαν να νιώθω τον έρωτα , πραγματικά ειμαι παθιασμένη με το φαγητό .

" Αυτό ξανα πες το, hermosa " μου λεει και με κοιτάει στα μάτια, νιώθω την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά, ήταν σαν ηθελε να μου πει κατι πιο σοβαρό ή οτι ειναι και αυτος ερωτευμένος , η φαντασία μου πλανάται .

" πάντως ,παρατήρησα την barbie σήμερα που ήρθε στον αγώνα " του λεω ,προσπάθησα να μην ειμαι ειρωνική αλλα μου βγαίνει , δυστυχώς ακούστηκε και η ζήλεια μου .

"Ναι ήθελε να έρθει, ίσως της έλειψε " μου λεει ηρεμα , αλλά εμένα με τρελαίνει και κυρίως η ψυχραιμία του , ναι ειμαι ζηλιάρα .

" εσένα σου έλειψε; " τον ρωτάω με σταθερή φωνή και μην φανώ υστερική , αλλα μεσα μου καίγομαι να ακούσω αρνητική απάντηση αλλα δυστυχώς δεν ακούω αυτο που λαχταρώ .

" Θα σου είμαι ειλικρινής, δεν μου έλειψε η ίδια αλλα κάποιες στιγμές, καλές στιγμές αυτο είναι ολο αν καταλαβαινεις " λέει και με κοιτάει στα μάτια και καταλαβαίνω τι θέλει να πει.

" το καταλαβαίνω " του λεω και εκείνος με κοιτάει έκπληκτος

"Μα μου είπες ότι δεν έχει κάνει σχέση στο παρελθόν " μου λεει αλλα θελω να του πω ότι μιλάω για εκείνον αλλα πρεπει να κρατηθώ.

"Θα τα πούμε άλλη φορά αυτά , παμε για ύπνο " του λεω γλυκά και περπατάω προς το μπανιο για να αλλάξω , ισως να του κανω και λίγο δύσκολη την νυχτα του .
Xavier's POV

Μου έκανε εντύπωση αυτο που είπε πριν ,θελω πολυ να μαθω τι εννοεί , την βλεπω να πηγαίνει προς το μπάνιο για να παει να αλλάξει.

"Τα λέμε στο κρεβάτι μας " της λεω πονηρά και εκείνη κοκκινίζει, το λατρεύω αυτο που κάνει , ειναι τοσο αθώα. Έχω ακόμα 2.5 βδομάδες για να Την γνωρίσω καλύτερα και το θελω τόσο πολύ.

Αφού μπαίνω στο δωμάτιο αλλάζω γρηγορα τα ρούχα μου ώσπου μπαίνει στο δωμάτιο η Μελίνα

•Hermosa •Where stories live. Discover now