dont let me go

369 54 56
                                    

Είμαι σοκαρισμένη δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι 19 χρονων ένα παιδί τωρα θα αφήσει πίσω ολα τα όνειρα μου και τους στόχους μου . Στο μέλλον σιγουρα θελω να γίνω μητέρα εννοείται και μακαρι να ειμαι με τον Χαβιέρ τωρα απλα δεν ξέρω αν το θελω και εκείνος ίσως δεν θέλει. Οτι ειναι θα πάρω μόνη την απόφαση, ξέρω ειναι βλακεία και εγωιστικό αλλα αν το πω σε κανέναν θα προσπαθήσει να μου αλλάξει γνώμη.

Θέλω να τσιρίξω και να βάλω τα κλάματα, γαμωτο δεν πρόσεχαμε και δεν φταίει μόνος εκεινος ,μπράβο Μελίνα!!

" καλά ρε Μελίνα μέσα στην τουαλέτα έπεσες τι κάνεις " φωνάζει η άλικη και χτυπάει την πόρτα δυνατά

" σταμάτα, έρχομαι " της λέω και προσπαθώ γρήγορα να κρύψω τα τεκμήρια της εγκυμοσύνης μου. Θα πάρω τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού σε μια ιδιωτική κλινική πρωί πρωί , μακαρι να μου πουν ότι είναι ψέμα .

" καλα το σουφλέ έγινε φανταστικο " λέει περήφανα η Ματίνα καθως το έβγαζε απο τον φούρνο και εγώ προσπαθώ να χαμογελάω για να μην με καταλάβουν ότι κρύβω κάτι.

" ελπίζω να αρέσει στον Χαβιέρ ευτυχώς δεν κάψαμε κανα σπίτι " προσπαθώ να κάνω χιούμορ και τα κορίτσια μου γελούν.

Ξαφνικά ακούω το κλειδί στην πόρτα και βλεπω τον Χαβιέρ μου , στην εικόνα του μου φεύγει ολη η ένταση και τρέχω να τον πάρω αγκαλιά.

" και μένα μου έλειψες μωρο μου " λέει γλυκά και εγώ χωνομαι σαν μωρό στην αγκαλιά του .μην λεω μωρο γιατί ήδη με πιάνει το στομάχι μου .

" μα τι όμορφο ζευγάρι " λέει η Ματίνα και μας καμαρώνει και η άλικη για κάποιο λόγο μας βγάζει φωτογραφία, τραγικό.

" άντε τώρα putas σπίτια σας " λεω παιχνιδιάρικα και εκείνες κατσουφιαζουν

" Χαβιέρ το γλυκό η Μελίνα το πρόσεξε ιδιαίτερα " λέει η Ματίνα στο Χαβιέρ και του κλείνει το μάτι και εγώ βηχω, τι λέει τώρα κ αυτή.

" μαγείρεψε το μωρό μου " λέει τρυφερά και με κοιτάει στα μάτια και βλεπω πως χαίρεται Αφού ξέρουν είμαι ακαματα, μάνα θα γίνω εγω; δεν γίνεται!

" Ναι ελπίζω να σου αρέσει " του λεω σιγανά και του δειχνω το τραπέζι στρωμένο και εκείνος με κοιτάει έκπληκτος

" αρχίζει να νοικοκυρευεται η γυναίκα μου" μου λέει παιχνιδιάρικα και στο άκουσμα " γυναικα " η καρδιά μου χτυπάει δέκα φορές πιο έντονα απλα του χαμογελάω και προχωράω προς το τραπέζι και εκείνος μου χαμογελάει και κάθετε

•Hermosa •Where stories live. Discover now