Zine teyzemizden küçük bir anlatım...

6.5K 186 71
                                    


Öncelikle hepinize merhaba.. yaşayan karakter zine ve osman dan küçük küçük yorum aldım daha doğrusu onların anlatımından nasıl olduğunu.. okursanız mutlu olurum ben çok eğlendim :)..

Zine Teyze :

Mirhanı sevdim sevmedim değil ama mecburdum.   Böyle mirhan kapidan gecmezdi boyu osman amcan gibi dik. Aynilar zaten. Mirhan biraz daha zayifti osman amcan daha kalipli.
( tas demek istiyor 1.90 boyu var ölctük 😄) yesil gözleri vardi ne bilem kizim aynidirlar..
Ben kendimde ağa kızıydım bilirdim babamın yüzü yere eğilecek el mahkum kabul ettim. Çok zordu. Çok çektim. Sen hafif yazmışsın.
Mirhan beni sevdi sevmedi değil ama kusur arardı bende. Beni iterdi uzak tutardı kendinden.
Bizim oğlanlar olunca dilber abla ateşin adını taktı. Ağlardı susmazdı " bu bir top ateş adı da öyle olsun " demişti rahmetli.

( ağlıyor burda 😄 )

Diger oglanada amcasi nizar istedi diye tugrul taktik.

Ates yeni evlendi zaten sende geldin..
( ben 😄 ) tugrul abin zaten evli. Babalarini taniyamadan büyüdüler ama bildiler babalarini. Söyledik. Cok sonra kendileri osmana baba demek istediler. Osman kendi evlatlarindan ayirmadi hatta daha üstün gördü.
Onlarib en büyük hatasini bile görmezdeb gelip kendi canindan olanlara kizardi ufak hatalarinda. Yetimdiler... ama hissetmediler ki..

Yanan biz olduk. Dilber abla hastalandi. Anasinin hastaligina yakalanmis. Daha 30 olmamisti öldügünde. Mirhan acisina dayanamamis atmis kendini, Rabbim affetsin. Acisi cok büyüktü demekki kizim biz görmedik. Bir an olmus kiymis canina..

Haber bize cenazeler gelince ulasti. O zaman telefon kimsede yok. Simdiki gibi degil kahrolduk. Kendimize gelemedik.

Osmanla biz sevmistik birbirimizi. Ölümden dönmüstü cok zordu. Nasil olacakti kavusmak yoktu. Unuttuk. Sonra
Asiret benim babam onun babasi kavga ettiler babam beni geri istedi.

O an osman engel oldu beni nikahina aldi yoksa kim bilir simdi nerde olurdum. Acimazlardi cocuklarima hemen baskasina verirlerdi. Duldum.
Sevdigimi aldim o iki kayiptan sonra ama icimiz hep buruk..3 oglan iki kiz oldu

Mirhan, dilber , aydil ( mirhan kizi olsa koymak istedigi isimmis aykalpli demekmis ) serhat, turgut.

Ates ve tugrul biz bir olduk, yabanci olmadikX
Allah biliyor bazen diyorum vuslat istemesem ölmezlermiydi aceba, benim duam mi onlarin sonu oldu diye yedim ömrümü. Hepimizin gidecegi yer ayni. Ölüm gelince hepimiz bir olacagiz ...

Valla insallah begenmisler seninkiler biz yasadik onlar duysun ne yapam kizim. 😊

Osman amca :

Kizim teyzenin dedikleri odur. Ben dilberi sevdim dedim toydum cocuktum ask mesk bilmiyoruz seviyoruz iste. O beni birakip kardesimi alinca delirdim. Bilmezdim cocugu olmayacagini bidaha, bilsem yapmazdim Allah sahidim.

Biz sevdik birbirimizi. O zaman evlendik. Ayip yoktu simdi var simdiki cocuklar biliyor. Bize ne denirse biz onu yapardik abi nin esini almak felan.
Benim evladim yapmasin diye okuttum. Cahil olmasinlar son versinler diye. Cok sükür yetistiler. Simdi filimlerde var o ne ki biz ne töreler gördük ne kararlr filimler yalan.. töre hic birseyi kabul etmez kizim..

Hepsi benim evladim ikisi canimin cani benden öte. Onlar kardesim oglum yegenim.. ne diyeyim ..

Hepsini Allaha emanet et.

Daha fazla konustuk size bu parantezi sectim 😄 hepinizi Allaha emanet ediyorlar.. rabbim onlara cok uzun ömür versin cünkü onlar cok güzel insanlar.. halamla enistemede rahmet...

◇♡  Kördüğüm ♧♤Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin