4. Bölüm

38K 910 74
                                    

" o zaman bu geceyi unutma diri diri gömeceğim seni bu yatağa"...

Karşımda duran kadın bana bağırmaya cürret emişti. O kimdi ki kendini ne zannediyordu? Bos beleş bir insan kuma gelmiş birde kalkmış bana bağırıyordu. İçimdeki bütün iyi niyeti öldürmüştü sözleri ile.
Üzerine yürüdüm. Bileğinden kavradığım gibi ayağa fırlamıştı. Boyu 1.70 boylarındaydı neye benzediğini merak ediyordum daha fazla merak etmemek adına duvağını kaldırdım.
Bu .. bu kız.. ne bu ya ?
Duvak elimde bakakalmıştım. Göz yanılması yaşadığımı düşünüp gözümü açıp kapadım bi iki kez. O yere bakıyordu aniden dikti gözlerini gözlerime.

Mas mavi iri gözleri, narin bir burnu dolgun dudakları güzel yüz hatları ile beni benden almıştı. Kumral saçları maşallanmış iri iri dalgalarla çok sexydi.
Şaşkın bakışlarımı atıp sert bakışlarımı takındım. O o deniz gözlerin içinde korku vardı, görüyordum ama öfkeliydide.

Off be kadın..

" arkanı dön " emir verir gibi söylemiştim. İşaret parmağımla boynuna değdiğimde omzundan huylanmıştı ama o ne biçim bişeydi bir dakika bu kıkırdadı mı ?
Birdahs uyguladim ayni hareketi ve yine sessizce kikirdadi. Bu neye kikirdiyor lan? Bu kadar mi istekli bu kadin?
" sen hayirdir bu kikirfamalar ne lan" demistim sasirmis bir ses tonu ile
" b ben cok huylaniyorum mümkünse bana dokunma" demisti
Şakamıydı bu ?
" ne demek dokunma, seninle ne için evlendiğimizi unuttun galiba ?"
" yok unutmadım" demişti buz gibi bir şekilde.
Dudaklarına yapıştım daha fazla dayanmam mümkün değildi. O kadar şehvetli öpüyordum ki şuan parçalayasım geliyordu. Dudaklarını emiyor ara ara ısırıyordum bir yandan ise gelinliğin soymaya başlamıştım.
Önümde beyaz iç çamaşırları ile kala kalmıştı.
Öyle bir fiziği vardı ki her erkeğin isteyeceği türden. Dolgun göğüsleri muazzam kalçası vardı. " gözlerime bak " demiştim bakmadı çenesinden tutup gözlerime baktırdım. Şimdi bir hırsla bakıyordu. Oda beni parçalamak istiyordu tek fark o öldürmek istermiş gibi bakıyordu.
O bakışların bir cezası olacaktı elbette elimi götüne atıp sıktım. Ufak çapta bir çığlık attı . Bir çırpıda kucağıma aldım yatağa uzandırdım gögüslerini ısırıyor boynunu morartana kadar emiyordum. Cank yanıyordu ama umrumda değildi . Aletimi biraz sürtüp bir çırpıda içine soktum. O zevki onun o çığlığı beni daha da tahrik etmişti.
Git gel yapıyordum bitmesin istiyordum acıdan inleyişleri kendini zrvk inlemelerine bırakmıştı ayırt edebiliyordum. Daha fazla dayanamayıp içine boşaldım hemde ne boşalma. Dudağına yapışıp alt dudağını ısırdım. Sonra kendimi yana attım.

" bu daha hiç birşey her istediğimde burda olacaksın hazır bekleyeceksin eğer isteksiz olduğunu anladığım dakika kendine en iyi cezaları beğen karıcığım" drmiştim.

" sendrn tiksiniyorum mirhan ağa umarım ve dilerimki benden çocuğun olmaz " demişti.

Kahkamı başmıştım. Aslında bende kendimden nefret etmiştim. Ona tapmıştım resmen . Mankenlere taş çıkarıyordu . Çok ağır konuştuğumu biliyorum ama asla geri adım atmayacağımıda. Dilini kısa tutmasını bilecek. O bunu bu eve gelirken düşünmüş kendini ölü ilan etmişti zaten.

Yataktan kalkıp duşa girmeye kalktığımda " Dua et olsun olmadığı hergün için seni hem siker hem döverim ecelin olurum." Diyip duşun altına girdim.

Ne asi ne manyak bir kız bu lan diye geçirdim içimden. Fakat beni baya etkilediği kesin ama izin vermemeliyim kendimi kaptırmamalyım dilberim.. bir tek dilberim var benim için.

----------
Heryerim ağrıyor. Ölmüştüm gerçekten. Bana acımasına izin vermemiştim ben bir ağa kızıydım ve beni hor görmesine acımasına izin vermezdim. Ama bende
Zine isem seni sürüm sürüm süründürürüm mirhan ağa. Bende açtığın yaraların daha beterini açacağım benimki bedenimde seninki ise ruhunda olacak.!!

Eveeeeeet bir bölümün daha aonuna geldik. Bu bölümüm biraz müstehcen oldu. Bir kusur kabahtim varsa af ola. :)
Beğeni ve yorum bırakırsanız sevinirim

◇♡  Kördüğüm ♧♤Where stories live. Discover now