24.Bölüm

14.9K 503 106
                                    

Önemli: öncelikle merhaba sevgili okurlarım..  2 yeni haberle başlayayım
Bu bölümü bekleyen bir okurum vardı isteği doğrultusunda hikayeyi genişlettim. Ona özelden yazdım bile umarım beğenmiştir.. herkesin sevdiğine kavuşması dilegi ile 😊❤️🌹
ikincisi ise yeni bölümden önce önemli birşey söylemek istiyorum. Hafta içi 2 okuyucum bana 4 kitap ismi yazdı özelden. 4 üde komple hikayemi yazmış isimler farklı olmak üzere herşey kopyalanmış. Gerçekten çok çirkin birşey ve emek hırsızlığı yapılıyor. Ben okuyunca çok üzüldüm umarım bu bölümüde çalmadan önce bi okurda utanırsınız yaptıklarınzıdan. Gerekli yerlere de şikayette bulundum...
Herkese keyifli okumalar 🌹

Hatırlatma :    konağın kapısından girmiş yerdeki kutuya gözü takılmıştı zine nin. Üstünde
" dilberime & zine ye sevgilerle" yazıyordu..
Zine yere düşmüştü tabiri caizse dizlerinin bağı çözülmüşcesine öylece kutuya bakakalmıştı....

Zine nin peşinden sinirli birşekilde içeri giren bedirhan zineyi yerde bulmayı tahmin etmiyordu. Yerdeki paketi farketmeyen bedirhan zine nin yanına çökmüş " ne oldu zine" demişti. Tedirgindi zira zine çok kötü gözüküyordu. Zine suspustu. Gözleri pakete takılmış bedirhan zinenin baktığı yöne doğru çevirmişti bakışını. Bedirhan üstündeki yazıyı görmüş kaşları çatılmıştı. Kimdendi bu bilmiyordu ama zine nin bu hali onu germeye yetmişti. Bir hışımla pakete uzanacağı sırada zine paketi kapmıştı.
" bu paket ben ve dilber ablanındır. Bizden başka kimsenin açmaya hakkk yok" diyip fırlamıştı. Rojine gözü takılmış odasına çıkacağını dilberi de çağırmasını rica etmişti.
Bedirhan genç kadının arkasından bakakalmıştı. Zine odasına varmış çok geçmeden dilberde yanına varmıştı.
İki kadın birbirine öyle sıkı sarılmışlardı ki sanki senelerdir birbirini görmeyen iki kız kardeş misali.
" biliyordum zine napıp nedip seni getireceğini biliyordum" zine duyduklarını idrak edememişti
" anlamadım abla " diyip tebessüm etmişti.
Dilber zine nin yanına oturmuş
" bedirhan abiden ben rica ettim seni getirmesini sensiz olamayacağını dayanamayacağımı söyledim çünkü biliyordum o ne yapar ne eder seni getirirdi buraya". Zine şaşırmıştı. Ne kadar birbirlerini sevselerde kurtulacaktı dilber abla kumalıktan. Onun geri gelmesi için kayınbiraderinden yardım istemesi onu birkez daha hayran etmişti bu kadına. Hemen dilbere kocaman sarılmıştı. Ellerinden öpyordu ablasının.
" abla bak ben sana birşey diyeceğim." Dilber sol gözünü kırpmış kafasıyla nedir mayetinde sallamıştı. " ben seni çok seviyorum abla inan ablam olsaydı bu kadar severdim. Ben ben senin kocanla beraber olmak istemiyorum. Ne olur abla eğer sende beni bir bacın olarak gördüysrn manii ol bana dokunmasın abla" zine nin gözleri dolmuş dilbere yalvarırcasına bakıyordu. " ben sana ihanet edemem abla o bana her dokunduğunda ben sana ihanet ediyormuşum gibi hisseidyorum kurtar beni abla ben bu evde hızmetci olmaya bile razıyım yeterki mirhanla olmayayım" dilber duydukları karşısında şoka girmişti.
Zine ye çok üzülmüştü onu bu kadar çağresiz görmemişti hiç. Bir yandanda sevinmişti aslında. Kim isterdi ki kocasını bir başkasıyla paylaşmayı hele ki bu insanı kardeşi olarak gördüyse?
Dilber derin bir nefes çekip vermişti.
" bana bak bana ihanet etmiyorsun böyle düşünme eğer sevdiysen o seninde kocan bunu unutma. Ama eğer istemiyorum diyorsan ben elimden geleni yaparım ama sonunda senin üzülmenden korkuyorum." Diyip zine yi vazgeçirmeye çalışıyordu.
"Abla ben herşeyi göze aldım" demişti genç kadın. Dilber kafasıyla onaylamış zineye sarılmıştı.
İki kadın biraz sohbet etikten sonra dilber" beni bunun için mi çağırdın zinem" zine Unutmuştu dilberi görünce herşeyi fakat bilmek onunda hakkı idi.
" abla bi kutu geldi " diyip kutuyu çıkarmıştı arkasından. Dilber üzerindeki notu görünce istemsiz irkilmişti. Osmanın notuydu her iki kadında bunun bilincindeydi elbet.
Zine yavaşca kutuyu aralamıştı. Herşeyin kötüsüne kendini hazırlayan kadınlar hazırlardı kutunun içindekiyle yüzyüze gelmeye..

◇♡  Kördüğüm ♧♤Where stories live. Discover now