27. Bölüm

13.7K 475 59
                                    


Öncelikle herkese aşırı ilginizden dolayı teşekkür ederim.. resmen bir " kuma kördüğüm ailesi" olmuşuz.. bu bölümden sonra yorumlarınızı merak ediyorum..  😊❤️ seviliyorsunuz .. hadi bakalım gelsin yeni bölüm :

Hatırlatma :

Mesajın üstünü tıklamış ve şu mesajı yollamıştı:

Ben hazırım umarım sende hazırsındır. İstediğin zaman istediğin yerde memnuniyetle tanışabiliriz. Aramızda kalacağına emin olabilirsin.

Zine bayki


Konakta herkes kahvaltisini etmis ufak sohbetler edilmisti. Zine göz ucuyla hep mirhana bakiyordu. Mirhan zinenin bakislarini fark etmis cayindan son bir yudum alip sofradan kalkmisti.


" zine calisma odasindayim kahvemi oraya getir "

demisti sert mizaci ile. Zine kafasiyla onaylamis masadan kalkip mutfaga gecmisti. Agit aga biyik alti bir gülüsle bakmisti Ahuzar hanima. Karisida ayni tepki ile yemegine devam etmisti. Zine kahvesini hazirlamis tepsiye koymus dolaptan bir su bardagi alip icine su doldurmus onu da tepsiye koyduktan sonra tepsiyi eline almis calisma odasina dogru yürümeye baslamisti.

Ici kipir kipirdi. calisma odasinin kapisini tiklatmis mirhan " gel " deyince iceri girmisti. Tepsidekileri mirhanin önüne birakmis cikacakken


" otur seninle konusacaklarim var " demisti mirhan zine ye sert bakislariyla. Gercekten cok yakisikliydi cok. O yesil gözleri esmer teni uzun boyu ve mükkemmel bir vicuda sahipti. Zine düsüncelerinden siyrilmis mirhanin gösterdigi koltuga oturmustu. bakmiyordu mirhana istemiyordu.

" yarin sabah istanbula gidecegim is icin 2 gün olmayacagim burda " zine siritmis

" ee bunu bana neden söylüyorsun ki? yolun acik olsun" zine nin sesinde ki alayi mirhan hissetmis bir hisimla bakislarini zine ye kitlemisti.

" sana söylüyorum cünkü sende benimle geliyorsun " zine agzini acmis itiraz edecekken mirhan elini kaldirmis zineyi susturmus

" gelirmisin demiyorum geleceksin diyorum. Karimsin ve karim gibi davranmayi ögreneceksin hatun" demisti mirhan bakislari biraz olsun yumusamisti.

zine duyduklari karsinda kücük bir sok gecirmis hemen kendini toparlamis ve söze girmsiti.

" ben gelmek istemiyorum karin oldugumu yeni hatirlamis olabilirsin fakat ben kendimi senin karin olarak hissetmedim ve hissetmiyorum. Götürecegin biri varsa oda dilber abladir."

yerinden kalkan zine " ha bu arada bugün biraz disari cikmak istiyorum " 1,5 aydir burada takili kaldim. Kendimi iyi hissetmiyorum doktora da görünmek istiyorum " demisti.

mirhan " nizarda gelsin seninle " deyince zine kafasini olumsuz yönde saga sola sallamisti.

" kendim gidecegim. esir miyim tutsak miyim ne bu yeter birak bari biraz nefes alayim kurtulayim su esaret hayatindan.. senden "

mirhan son duydugu kelimeye sinirlenmis ayaga kalkmis zine nin yanina varmisti. zine nin boynunu kapatan saclarini geriye vermis kulagina sicak nefesiyle fisiltiyla

" cik tabi ama gec kalma" demis dogrulup birdaha yakinlasmis ve "ve benden kurtulman mümkün degil sen benimsin kadin ve hep öyle kalacak.. ölene kadar " demisti. zinenin kapanan gözleri acilmis hizla odadan cikmisti. kapida nefesini kontrol etmeye calismisti.

duygu karmasasi yasiyordu. Izin aldigina göre odaya gidip hazirlanabilirdi.





********************


◇♡  Kördüğüm ♧♤Where stories live. Discover now