Capitolul 17

11.8K 780 100
                                    

"Viața înseamnă durere, fiindcă e încadrată într-un ocean de iluzii și, în același timp, viciată de ignoranță."

- Anonim

Capitolul 17

Reuniunea ciudaților


Am oftat zgomotos în timp ce am aruncat caietul în perete, auzind cum sunetul de foi trântite atinse mai apoi podeaua. Am înjurat în gând în timp ce mă apropiam de fereastră. La ce mă așteptam? Doar era normal ca Sin să dea o petrecere în mijlocul săptămânii, mai ales când se apropiau examenele. Mi-am îndreptat privirea asupra casei lui, fiind plină de lumini și de oameni, la fel și aleea plină de mașini și motociclete, în timp ce din partea din spate a curții ieșea fum.

- Minunat, acum face și grătar, am mormăit.

Am auzit-o pe Samantha intrând în cameră, probabil și ea fiind deranjată de zgomotul persistent al muzicii și mai mult ca sigur nici ea nu putea să învețe. Se apropie de locul unde mă aflam eu, și privi pe geam.

- Ala nu e fum, e abur, spuse ea.

M-am încruntat, neînțelegând de ce ar proveni abur din curtea lui Sin.

- Vecinul nostru și-a construit o piscină mai mult ca sigur, în curtea din spate cu apă încălzită. De acolo sigur provine aburul, conchise ea.

Am rămas mută, încă gândindu-mă la cum naiba făcuse Sin toate astea. Deci acum nu dădea doar o petrecere cu dans și băutură, acum avea și o piscină în spatele casei, ceea ce îmi spunea că va fi și mai greu să îi opresc petrecerea aia nenorocită. Treaba cu tăiatul curentului cred ca ieșea din calcul.

- Pune-ți costumul de baie, Saskia, chicoti Samantha dansând prin cameră. Mergem să petrecem!

Am privit-o uimită.

- Doar nu vorbești serios, nu? Cine ești tu și ce ai făcut cu Sam, cea conștiincioasă care învață?

- Pai aparent, nu putem învăța pe gălăgia asta. Dacă nu îi poți învinge, alătură-te lor, nu? Și tocmai asta vrea să facă Sin, Saskia. Te provoacă să i te alături.

Încă o priveam încruntată.

- Și totuși,nu strica puțină relaxare înainte de a ne pune pe învățat.

Mi-am molfăit limba simțind cum aveam nevoie de o țigară neapărat. Mi-am calculat oportunitățile și în timp ce priveam ochii rugători ai Samanthei am oftat zgomotos lăsându-mă învinsă. Mi-am căutat costumul de baie prin dulap în timp ce Sam chicoti de fericire și ieși din cameră, probabil îndreptându-se înspre camera ei să se pregătească.

Costumul meu de baie nu era cu nimic interesant, era negru, cu un sutien care se lega la ceafă, și la spate, iar slipul era dintr-o pereche de bikinii care se legau în ambele părți. După ce l-am luat pe mine, mi-am luat niște pantaloni scurți de blugi albaștri și un tricou larg. Nu m-am sinchisit să-mi aranjez părul în vreun fel , ci doar să îl prind într-o coadă de cal la spate. Mi-am luat cutia de țigări de pe masă cu bricheta și am pornit înspre parter unde mă aștepta Samantha.

- Tu chiar nu te-ai pregătit deloc?spuse ea mustrătoare.

- Oh, ba m-am pregătit, să îl bat pe Sin până îi sună apa aia cu aburi în cap. Cred că am să îl înec în piscina aia nenorocită, am murmurat luându-mi șlapii în picioare și aprinzându-mi o țigară în timp ce ieșeam din casă.

Jocuri Ilegale ✓Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum