Capitolul 4

11.5K 763 83
                                    

„Focul întărește întotdeauna ceea ce nu poate distruge."

– Oscar Wilde

Capitolul 4

Neprevăzut


Chicago în luna august oferea mult prea multă căldură și zăpușeală decât ți-ai fi putut dori de la întreaga vară. Soarele pârjolea străzile, trotuarele, pe oricine și orice aflat sub razele sale. Transpirația era inevitabilă și, odată cu asta apărea și tortura de a merge afară prin caniculă. Toți oamenii se aflau în mare parte în casele lor feriți de căldură, bucurându-se de aerul condiționat sau de cel provenit de la ventilatoare, ori la piscină sau pe plaje, bălăcindu-se în apa ușor încălzită. Eu eram cea înghesuită în camera mea cu vreo două ventilatoare îndreptate înspre locul unde eram tolănită în pat. Un cap cu părul roșcat apăru în cameră acaparându-mi toată atenția.

-Samantha Tyler, unde te duci? am întrebat-o în timp ce aceasta pășea în cameră prezentându-și ținuta.

Avea un corp de invidiat iar, pantalonii scurți și sutienul colorat îmi dădeau de înțeles că era o costumație de plajă.

-Mă duc la plajă. Erik vine să mă ia în cinci minute. Vrei să ni te alături?

Își puse ochelarii de soare pe față și păși înspre ușă, nu înainte de a-și îndrepta din nou fața înspre mine ca să îmi vadă mișcarea negativă din cap, răspunzându-i la întrebare.

-Știam eu. Oricum, ne vedem în câteva ore!

I-am auzit pașii grăbiți pe scări, ca mai apoi ușa de la intrarea în casă să fie închisă cu zgomot. Am oftat ușurată în timp ce am auzit mașina lui Erik plecând și am știut că ăsta era semnalul meu. Mi-am dat jos tricoul și pantalonii scurți, scăpând de aproape orice articol vestimentar care mă făcea să mă scald în propria sudoare. Acum că eram aproape goală, am lăsat aerul ventilatoarelor să îmi mângâie pielea, răcorindu-mă.

Am închis ochii gândindu-mă la evenimentele de săptămâna trecută. Trecuseră mai bine de șapte zile de la incidentul cursei ilegale, respectiv, de când am fost arestată. Paul nu a mai organizat nicio cursă de atunci, spunându-ne că trebuie să o lăsăm mai moale, acum că gaborii sunt cu ochii pe noi. Nici eu nu am mai scos Nissanul din garaj, lăsându-mi timp să îmi pun ordine în gânduri și să mă calmez.

Degetele mi-au cautat frenetic prin playlistul din telefon până am găsit melodia dorită. Am pus Baby Got Back de la Sir-Mix-a–Lot. Știam că Samanthei nu îi plăceau alegerile mele în materie de muzică și ori de câte ori mă auzea fredonând sau ascultând vreo melodie, nu rata oportunitatea de a face mișto de mine. Însă nu putea nega că avea câteva melodii din playlistul meu care îi plăceau. Purtând doar o pereche de chiloți din dantelă albă, singura lenjerie intimă pe care o suportam vara, căci lăsa pielea să respire, m-am dat jos din pat și am început să dansez pe versurile melodiei.

Well, use me, use me

Cause you ain't that average groupie

I've seen them dancing

To hell with romancing

She's sweat, wet,

Got it goin like turbo Vette

I'm tired of magazines

Sayin' flat butts are the thing"

Am zâmbit cu gura până la urechi în timp ce ritmul muzicii îmi încânta timpanele și începeam să mă las purtată de val. Nu mai dansasem singură de multă vreme, iar acum chiar simțisem nevoia să fac ceva nebunesc.

Jocuri Ilegale ✓Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα