Del 33

3.5K 53 4
                                    

Dantes perspektiv

30e februari 00:23
Jag drar upp min mobil ur fickan för att kolla om Fanny skrivit något mer sms.

Hon skrev för några timmar sen att hon var trött och drog till hotellet. Jag insisterade snabbt med att ringa och säga att jag kommer men hon ville att jag skulle stanna, vilket jag gjorde.

Hela kvällen har jag umgåtts med mina kära vänner vilket vi verkligen behövde. Den här resan har vart toppen. Jag har verkligen insett hur mycket mina vänner betyder för mig. Speciellt hur mycket jag tycker om Fanny.

Jag går in i hissen och trycker på plan 3.

Killarna ville stanna kvar på festen vilket jag tackade nej till. Klockan är rätt mycket och jag vill inte va bakis imorgon i bussen. Jag vet ju dock hur Ludwig är så dem lär ju vara där ett tag. Det ger mig mer tid med Fanny, vilket jag uppskattar.

Jag kliver ur hissen och går bort till vårt rum. Jag blippar kortet och öppnar dörren. Jag slänger av mig skorna och går igenom killarnas rum.

Dörren till mitt och Fannys rum är öppen. Jag går försiktigt in, ifall att hon sover.

Skärmen från hennes mobil lyser upp hennes ansikte. Hon sitter under det vita täcket. Alla lampor är släckta och mörkret gör så jag inte kan se hennes kropp så bra.

Hon tittar upp på mig. Jag ler.

Hon låser mobilen och lägger ner den på bordet bredvid sängen. Hon lägger sig ner och trots det mörka ljuset kan jag se att hon tittar på mig.

Snabbt drar jag av mig byxorna och strumporna i ett, sedan min tröja.

Jag lyfter på det vita täcket och kryper in under det varma mysiga tyget.

Jag flyttar närmare Fanny. Hennes varma hud nuddar min. Jag skedar henne. Min framsida pressas mot hennes rygg och rumpa. Mina ben lindar jag in i hennes. Lukten av hennes hår gör mig knäsvag. Jag ler för mig själv, som värsta kära tönten.

"Fanny", säger jag.

"Ja Dante", svarar hon kort.

Jag biter mig försiktigt i läppen.

"Jag älskar dig", säger jag.

Hur fan tänkte jag?

Henens kropp stelnar till. Nervositeten sprider sig i mig.

"Jag älskar dig också", säger hon.

Jag ler, större och större. Jag pussar hennes nacke, hennes kind, hennes hals. Hon är min.

Fuckboy Lindhe (1)-DANTE LINDHE, HOV1Where stories live. Discover now