(2)-6 BERABER BAŞARACAĞIZ

4.2K 232 63
                                    


İyi geceler güzellikler ^,^ sonunda size bölüm getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum ^,^ Diğer bölümler kdr uzun değil ama bilmelisiniz ki artık çok yoğun bir dönemdeyim. Elimden geldiğince yazacağım zaten biliyorsunuz beni.

Her zamanki gibi bol bol yorumlarınızı bekliyorum ve sizi çok seviyorum. Çok çok öptüm ^,^

▪

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bazı kötü duygular iyi duyguların daha derinlerde hissedilmesi için vardır

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Bazı kötü duygular iyi duyguların daha derinlerde hissedilmesi için vardır. En güçlü insanlar aslında en acı çekmiş ve defalarca dibi görmüş insanlardır. En başarılı insanlar hedefleri yolunda türlü türlü zorluklarla mücadele edip pes etmeyenlerdir. Ancak ve ancak en büyük ayrılıkları yaşayanlar bilir kavuşmanın kıymetini...

Aşk denince en içte hissedilen o arsız duygu kaplar her hücrenizi. Nasıl bir zorluk yaşarsanız yaşayın aşkını hissettiğiniz kişi diri tutar bedeninizi. Ayrı da kalsanız, acı da çekseniz onun varlığını bilmek yeter bazen. Kavuşmanın lezzeti ayaklarınızı yerden keser.

Şu an ki saçma sapan hareketlerim bunun en büyük örneği. Duştan bornozla çıkmış kendimi çığlık atarak yatağıma bırakmıştım. Aklıma gelen türlü düşünceler beni çıldırtırken bacaklarımdaki o yoğun heyecan hissinden bir türlü kurtulamıyordum. Karnıma sürekli bir iğne saplanıyor gıdıklanıyor gibi hissetmeme sebep oluyordu. Yüzümdeki aptal gülümsemeden bahsetmiyorum bile.

Odadan çıkmaya cesaretim yoktu. Hem Emir hem de diğerleri bende tuhaf bir çekinme duygusu oluşturuyordu. Sanki konuşamayacakmışım, kimseyle iletişim kuramayacakmışım gibi hissediyordum.

Kapının aniden açılmasıyla hızla doğruldum. İçeri giren Emir ile buluşan gözlerim irileşirken ne yapsam bilemedim. Kapıyı kapatıp yönünü bana çevirdiğinde yanımda ki yastığı alıp ona fırlattım.

"Neden kapıyı çalmadan giriyorsun? Müsait değilim görmüyor musun?" diye söylendim. Dudaklarını öne doğru uzatıp şaşkınca düşünürken gözlerini yukarı kaldırdı.

"Dün geceden sonra sorun olmaz diye düşünmüştüm." diyerek pis bir sırıtmayı yüzüne yerleştirdiğinde diğer yastığa da uzanıp fırlattım.

Babasının Kızı (+15) (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin