25. BEKLENMEYEN (2)

5.1K 418 88
                                    

17. Sırada mıyız yoksa ben mi yanlış görüyorum ??? 🤗 

Siz cansınız yaa ^,^  ilk ona doğru adım adım ^,^

Bu bölüme 40 yorum istiyorum haberiniz olsun ^,^    yıldıza da basarsanız çok sevinirim ^,^

Keyifli okumalar buyrun...



BEKLENMEYEN

Sadece nefeslerimizin kısık sesinin duyulduğu o an ikimizde şaşkındık. Az önceki ruhumu alt üst eden ve hakimiyetimi elimden alan andan kurtulduğum için Ebru'ya bir yandan şükretsem de içimdeki bir yan buruk kalmıştı.

"Bunun burada ne işi var?" diye fısıldadı Emir. Sesi şaşkın çıkıyordu.

"Ebru Allah aşkına dur ya. Emir beni sikecek yemin ediyorum."

"Geçmişini bile sikicem Uygar!" diye sinirle bağırarak kalkan Emir burnundan soluyordu. Uygar'ın burada ne işi vardı?

"Sıçtım! Yemin ediyorum sıçtım. Ben gidiyorum Ebru." diye sesi gelen Uygar korkmuşa benziyordu. O sıra kapıyı şiddetle açan Emir kapıya arkası dönük Uygar'ı ensesinden yakalayarak içeri çekti.

"Dur bakalım. Daha karpuz kesecektik." diye tehditle Uygar'ı sürükleyen Emir'e bakarken Ebru'yu gördüm. Soğuk olan havaya inat gibi kısacık bir etek giyinmiş üzerine de dar bir askılı geçirmişti. Yağmurda ıslanan bedeni üşümüş görünse de çok umurunda değildi.

"Emir.." diye sevinçle içeri girdiğinde Emir tek eli ile ona dur işareti yaptı. Kız olduğu yere çivilenirken Uygar "Kardeşim dur bi konuşalım." diye feryat ediyordu. Emir Uygar'ı ateşin önüne savurduğumda sendeleyen Uygar kıçının üzerine yere düştü.

Göz göze geldiğimiz o an eli ile ensesini sıvazlayan Uygar "Selam Asel.." diyerek istemsizce gülümsememe sebep oldu. O kadar aptal bir yüz ifadesi vardı ki Emir'den korkusundan tüm mimikleri gerilmişti.

"Selam.." dedim hafifçe elimi kaldırarak.

"Sizin ne işiniz var lan burda?" diye kükredi Emir. Önce Uygar'a sonra Ebru'ya dik dik baktı. Korkunç bir sessizlik o anı kapladığında Uygar kekelemeye başladı.

"Ka-ka-kardeş-im."

"Sus lan! Korkak pezevenk! Ulan oğlum götün yemiyor madem neden böyle salaklıklara kalkışıyorsun? Ne işin var lan senin burda?" Emir Uygar'ın üzerine giderken ayaklanıp aralarına girecektim ki Ebru benden erken davranarak Emir'in önüne geçti.

Ellerini göğsüne bastırdığında vücudu Emir'e o kadar yakındı ki tüm uzuvlarımın bir anda çekildiğini hissettim. "Ben istedim Emir, onun bir suçu yok." diyen Ebru'nun sesi o kadar ince çıkıyordu ki vücudumda sinir dalgalarının hareketlenmesine sebep oluyordu.

Emir'in vereceği tepkiyi sessizce beklerken istemsizce kaşlarım çatılmıştı. Emir'in bakışları bana yöneldi. Kısa bir bakışmanın ardından gözlerimi kaçırarak kendimi yatıştırmak ve hissettiklerimi bastırmak istedim.

Emir Ebru'nun göğsünde ki elini tutup indirterek hafifçe iteledi. "O zaman senin ne işin var burada Ebru?"

İşte bu diye sevindi içimdeki küçük kız. Onu istemiyordu işte, ne kadar çekici ve şehvetli olursa olsun Ebru'yu istemiyordu. Bedenimdeki kıskançlık duygusu beni kavururken galibiyetim bir nebze olsun ferahlamamı sağlıyordu.

Emir Kayahan benim değildi ki, neden kıskanıyordum? Neden bu duygulara hakim olamıyordum?

"Asıl bu yeni yetmenin burada ne işi var Emir? Ne arıyorsunuz ikiniz baş başa burada?" diye sinirle bana dönen Ebru'ya gözlerimi diktim.

Babasının Kızı (+15) (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin