22. KAÇIŞ

5.9K 431 116
                                    


Kuzuşlar burdan sonrasında yükselmek zor olduğu için yorumlara abanmak gerekiyor 🤗 bol bol yorum bırakın ^_^

Keyifli okumalar...

KAÇIŞ

Tıkanmış burnum nefes almamı zorlaştırıp rahatsızlık verirken gözlerimi araladım. Odanın içine dolan güneş direkt yüzüme düşüyordu. Boğazımı yırtan bir acı vardı, kulaklarıma kadar zonkluyordu resmen. Yüzümün uyuşukluğunu hissediyordum ve içten içe yanıyordum sanki.

Uykum tamamen açılınca ensemde hissettiğim sıcak nefes gözlerimin irileşmesine sebep oldu. Ardından belime sarılı kolu fark edince donup kaldım. Sırtıma değen sıcak teni üzerinin çıplak olduğunun kanıtıyken benim üzerimin yarı çıplak oluşu tam bir muammaydı.

Kıpırdamadan boğazımda tıkalı kalan nefesimin ciğerime inmesine izin vererek gece olanları düşündüm. Emir beni buraya getirmiş ve sıcak bir şeyler içirmişti. Ateşimi düşürmeye çalıştığını da hatırlıyordum fakat gerisi yoktu.

"Kıpırdanıp durmayı kes." diye mırıldandı bir anda Emir. "Uykumu bölüyorsun."

Hafifçe boğazımı temizleyip "Sabah sabah yine çok tatlısın ya." diye laf vurdum. Ne diyeceğimi bilemez bir şekilde saçmalıyordum. Dünyanın en aptal cevabını vermiştim belki de.

"Bir çocuk bakıcısından hallice.." Boğuk sesi kulaklarıma vururken dudaklarının kıpırdayışını ensemde hissediyordum. O kadar yakındık ki bedenim istemsizce ısınmaya başlamıştı. Belki de yeniden ateşleniyordum bilmiyorum.

"E-Emir.." dedim çatallı çıkan sesimle. "Neden bu kadar yakın olduğumuzu sorabilir miyim?" Emir'in cevap vermesini beklerken oluşan sessizlik içimde çığ gibi büyüyordu.

"Susmayacaksın ha?" diye söylendi sorumu umursamayarak. Ardından kolunu daha sıkı sararak bedenimi iyice kendine yasladı. Gözlerim daha da irileşirken neler olduğunu anlamaya çalışıyordum.

"Emir ne yapıyorsun? Çek kolunu!" diye söylenerek kıpırdanmaya çalışsam da nafileydi.

"Gece böyle söylemiyordun bal kız. Ne değişti?" derken kolunu kendiliğinden çekti ve anında bulunduğum yerden kalktım. Yatakta oturur pozisyona geçerken Emir'e döndüm.

"Manyak mısın be? Ne saçmalıyorsun sen?" Vücudum gerilmiş kanım çekilmeye başlamıştı. Yaklaşık iki dakika Emir'in homurdanmasını izlerken dayanamayıp çıplak omzuna vurmuştum. Emir yataktan sıçrayınca bir an ürküp kalakaldım.

"Hay başlayayım senin inadına! Gece huysuz sabah huysuz bu nedir ya? Gece gel beni taciz et sabaha mızmızlan. Soldan soldan geliyorlar bak bal kız. Rahat bırak da uyuyayım." diyerek kendini tekrar yatağa atan Emir bana sırtını dönmüştü.

Ağzım açık elim havada kalırken güneşin sırtıma vuruşu bedenimi yakmaya başlamıştı. Yoğun bir düşünce bulutu zihnimi işgal ederken gece neler olduğunu hatırlamaya çalışıyordum ama hiç bir anı yoktu.

"Sen zorba bir adam değilsin. Şaka yapıyorsun öyle değil mi? Faydalanmadın benim o sersem halimden?" Sesim istemsizce titreyerek çıkmıştı. Tıkalı burnum nefes almamı hala zorlaştırıyor konuşurken boğazım acıyordu. Kuruluğunu her yutkunduğumda acısını çekerken hissedebiliyordum.

"Asel." Emir'in sesi tahammülsüz çıkmıştı. Söyleyeceği sözler istemsizce içimde bir korku oluşturuyordu. "Yeter artık. Bunu zorla yapmadım." dediğinde sanki keskin bir bıçağı sırtıma yemiş gibi inledim. Kulaklarıma kadar sinirden yanarken beyin fonksiyonlarımı kaybetmiş gibi Emir'e saldırdım.

Babasının Kızı (+15) (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now