(2)-5 BİRBİRİNE KARIŞAN RENKLER

5.3K 233 117
                                    

Multiyi mutlaka dinleyin. Tam olarak bizimkileri anlatıyor ve tam olarak bu bölümü yansıtıyor. İsmini şuraya bırakıyorum. Yanında bir şarkı daha bırakıyorum. Kesinlikle o da Asel ve Emir için yazılmış olmalı.

Multi: Birileri~Halledebilirdik
Mavi Gri~Ben Sende Yandım

Çok güzel bir bölüm oldu. O kadar içime sinerek yazdım ki seveceğinizi biliyorum. Bana bolca yorum bırakın olur mu? Şöyle 200'e yakın yorum falan mütüş olur.🤗
Son kısımda yazdıklarımı mutlaka okuyun 😊

+18 bişi yok bölüm de kuzuşlar bunu da söyleyeyim. Tatlış küçük bir kısım var sadece ^^ oraya gelince bu iş nereye gidiyor demeyin 😋

Sizi seviyorum. Zaten biliyorsunuz. Keyifli okumalar

▪¤▪

Gökkuşağının farklı renklere bulanmasının sebebi kara bulutların güneşle buluşması değil miydi?

BİRBİRİNE KARIŞAN RENKLER

Bir insan aynı anda hem üşüyüp hem yanabilir miydi? Zemheri soğuğu yemiş tenimin bir anda kor ateşlere düşmesi ne kadar dayanılabilirdi? Al kanlara boyanmış ruhumun acıları damarlarımda sinsi bir zehir gibi dolanıyor, nabzımı allak bullak ediyordu. Sanki bulunduğum ortamdan soyutlanmış başka bir metafizik evrene geçmiştim. Eşyalar etrafımdaydı ama sanki ben orada görünmezdim. Başka bir boyuta geçmişim gibi... Hiçliğe karışmışım gibi...

Darmaduman olmuş bedenimi zorlukla toparlayıp çantamı sırtıma taktım. Zorlukla da olsa hızlı hareket etmiştim ve gözüm hiçbir şeyi görmüyordu. Kendimi tutmak istesem de ağlamamın önüne geçemiyordum. İçimde taşkın oluşmuş dur durak bilmeyen bir sel başlamıştı.

Yatağın ucundaki ceketimi de alıp rast gele koluma geçirdiğimde kapıya yöneldim. Bir daha hiç görmemek üzere bırakıp gidiyordum buradan. Gidilebilecek en acı şekilde...

Ben kapıya yaklaştığım sırada kapının aniden açılması beni olduğum yere sabitlerken afalladım. Karşımda gördüğüm öfkeli bir Emir aynı hızla içeri girip kapıyı sertçe geri kapadığında ne olduğunu anlayamamıştım. Birbirine odaklanan gözlerimiz kin dolu bakışlar atarken ağladığımı görmesi, beni bu halde görmesi o kadar canımı sıkmıştı ki yer yarılsa da içine girsem diye diledim.

"Çekil." dedim öfkeyle yanından geçmeye çalışırken. Beni kolumda tuttuğu gibi öyle sert çekti ki canımın acısından karşılık vermemek için kendimi zor tuttum. Suratına bir tane geçirmemek için kendimi sahiden çok zor tuttum. "Bırak!" diye bağırdım bu kez. Kısa kısa konuşuyordum çünkü ağlamaktan hıçkırık tutmuştu. Daha zavallı görünemezdim.

"Niye ağlıyorsun Asel?" diye sordu oda öfkeli çıkan sesi ile. Beni yine çekip yatağa itmişti.

"Seni ilgilendirmez." dedim ve tekrar kalkıp kapıya yöneldim. Tekrar tuttu kolumdan, çekti ve bu kez duvara iteledi. Elimdeki montu çekip kenara attı.

"Neden ağladığını sordum sana?" diye diretti.

"Sa-na-ne!" diye heceledim dişlerimin arasından kendimi sıkarak. "Defol önümden." diye bağırdım hınçla. Çıkmayı denedim ama sıkıca tutuğu kollarımı kurtaramadım. Emir o kadar güçlü bir adamdı ki onca erkekle kavga etmiştim ama onun karşısında güçsüz kalıyordum. Bu belki de ona duyduğum hisler yüzündendi bilmiyorum.

Babasının Kızı (+15) (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now