006

480 19 5
                                    

Dnes jsme překvapivě nezaspali. Dnes se bude točit scéna v baru a na parkovišti, ve které Joe nemá žádnou scénu, potom se bude točit první vystoupení kapely Queen a scéna s Killer Queen. Kluci už jsou od pěti od rána na place, Joe začíná natáčet až kolem desáté hodiny, takže bysme už měli vyrazit.
Dojeli jsme k ateliéru, všude bylo děsně moc lidí, ale co jsem měla čekat. Joe ze sebe šel udělat pana Vrabčí hnízdo a já se pokouším najít Bena.
,,Ahoj, Lauro, kam máš namířeno?" otočila jsem se na Rogera, který stál za mnou.
,,Ahoj, hledám tvé momentální mladší já. Netušíš, kde je?" zeptala jsem se se smíchem.
,,Myslím, že jsem ho viděl jít ke svému autu. Pro něco si šel. Parkuje u ateliéru 56, je naproti tomuto ateliéru." ukázal mi, kam mám jít.
,,Děkuji ti moc." šla jsem tedy najít Bena.
Myslela jsem si, že bude mnohem těžší najít Bena, ale stálo tam jen 10 aut a jeden Ben, takže to zase tak složité nebylo. Jelikož byl ke mně otočený zády, rozhodla jsem se, že mu skočím na záda. Při nejlepším se mnou nespadne na zem. Ano, jsem trošku jeblá.
Skočila jsem mu na záda a oči jsem mu zakryla rukama.
,,Hádej kdo?" zeptala jsem se.
,,Nevím, že by Joe? Ne, to asi ne. Joe nemá tak dobrej zadek. Takže nejspíš Loree." přesměroval své ruce na můj zadek, prý abych nespadla.
,,Loree?" zeptala jsem se nechápavě hned po tom, co jsem mu slezla ze zad.
,,Vadí ti to? Mně se tahle přezdívka docela líbí, ale jestli ti to vadí, tak ti tak říkat nebudu." usmál se na mě.
,,Ne, docela se mi to líbí, jen mi tak nikdo ještě neřekl." odpověděla jsem.
,,Jak si mě tady vůbec našla?" zavřel kufr do auta a pomalým krokem jsme se rozešli směrem k ateliérům.
,,Poslal mě sem Roger." vzala jsem Benovi jednu z tašek, které nesl, protože by mu to všechno brzo popadalo.
,,Aha, Roger, ten mě nenapadl. Už víš, kdy bysme mohli někam v týdnu zajít?" posadili jsme se na patník před budovou ateliéru.
,,Jo, vím. Mám čas v úterý. Musím jít do školy na jednu přednášku, a pak mám celý den čas, takže bych se nějak dostala na natáčení a potom můžeme někam vyrazit. Jen by mě zajímalo, kam bysme šli?" Ben se najednou úplně rozzářil.
,,To jsem rád. Kam vyrazíme? To si nechám jako překvapení, ať se máš na co těšit." chvíli jsme jen seděli, potom jsme se řekli, že už bysme měli jít dovnitř, protože se za chvíli začíná natáčet další scéna. Přišli jsme do maskérny, kde seděli Rami, Gwil, Joe, Brian a Roger. Brian a Roger zrovna dávali klukům nějakou přednášku o tom, jak správně hrát na kytaru. Když si ale všimli, že jsme přišli, tak se na nás všichni podívali a všichni měli takový zvláštní spiklenecký výraz. Chvíli jsme se všichni jen tak na sebe dívali, já s Benem nechápavě, kluci zase s úsměvem na tváři.
,,Co jste vy dva tak dlouho dělali venku?" zeptal se najednou Gwil.
Ben se hned ujal slova. ,,Povídali jsme si o tom, jak jsi děsně zvědavý." řekl a dál se k tomu nechtěl vracet. Gwil se chtěl vyptávat dál, ale asi poznal, že to nemá smysl, a tak zase ztichl.
Chvíli jsme si všichni jen tak vykládali, Brian s Rogerem nám říkali nějaké jejich zážitky z koncertů. Bylo doopravdy zajímavé tohle poslouchat.
Přišel režisér, aby nám oznámil, že se za 30 minut začíná točit. Já jsme se vydala na scénu a kluci se šli obléct do kostýmů. Jako první se natáčelo první vystoupení Queenů dohromady. Natáčení této scény netrvalo moc dlouho. Scéna se točila jen na třikrát. Kluci jsou doopravdy profesionálové.
Když jsme dokončili, tak jsme se přemístili do jiné mistnosti, kde se nahrávala scéna Killer Queen. Než se vše nachystalo, tak jsme měli chvíli čas. Stála jsem v místnosti a dívala jsem se, jak se všechno kolem připravuje. Každý tady měl nějakou funkci.
,,Ahoj, ty jsi Laura, že ano? Já jsem Lucy." lekla jsem se, protože jsem nečekala, že se za mnou tady někdo přijde bavit.
,,Ahoj, jo to jsem já. Tebe mi chtěl Joe představit odpoledne, že ano?" odpověděla jsem.
,,Jo, to jo. Ale všichni tady víme, že seznamování není Joeho nejsilnější stránka, takže jsem si řekla, že to zvládnu ještě dopoledne." zasmály jsme se.
,,No, to máš pravdu. Joe je na seznamování doslova antitalent." zase jsme se zasmály. Popravdě jsem si podle pohledu myslela, že je Lucy namyšlená a že si nebudeme rozumět, ale neměla bych lidi soudit na první pohled, protože Lucy je jedna z nejmilejších osob, kterou jsem kdy poznala. Režisér zavelel, že všichni herci mají jít na poslední scénu. Natáčelo se asi hodinu a bylo dotočeno. Jelikož jsme ještě včera byli nakoupit, tak oběd uvařím doma. V pět hodin odpoledne máme sraz s ostatními. Sice mám v pondělí školu, ale nemám žádné zkoušky, takže na chvíli půjdu s ostatními.

Ha! Dvě kapitoly za den! Tak co? Proč si myslíte, že měli kluci spiklenecké výrazy? A kam Ben vezme Lauru? 😊

Under Pressure | Ben HardyWhere stories live. Discover now