017

366 20 3
                                    

U Bena jsme stihli nachystat nějaké jídlo a pití, protože kluci jsou prostě nenažraní. Zrovna jsem stála u mikrovlnky a čekala jsem, než se udělá popcorn, když v tom se po domě rozezněl zvonek. Ke dveřím jsem se nějak nehrnula, protože jsem doufala, že půjde otevřít Ben a taky se tak stalo. Za malou chvíli se v předsíni začaly ozývat hlasy, a tak jsem se vydala přivítat kluky, kteří nejspíš pořád netuší, že jsem tady.
,,Ahoj kluci!" pozdravila jsem je až moc energicky. Jelikož ke mně byli zády, tak se na mě všichni naráz otočili.
,,Jee, Lauro, co tady děláš?" zeptal se Gwil. Rami a Joe přikývli na náznak, že by je to taky zajímalo.
,,Víš, já jsem vám přišla udělat popcorn." řekla jsem první blbost, která mě napadla, protože jim náš vztah nechceme oznamovat v předsíni.
,,Pojďme do obýváku." řekl pohotově Ben dřív, než kdokoliv stihl odpovědět.
Když se všichni usadili, tak se pro změnu zeptal Rami.
,,A teď vážně, ty ses sem Benovi nastěhovala?" musím říct, že jsou zvědavější, než kterákoli důchodkyně v Česku. Podívala jsem se na Bena a ten na mě kývl na náznak, že je čas jim to oznámit.
,,Už nemá cenu nic tajit. Takže jsme se vám rozhodli oznámit, že spolu chodíme." jelikož Ben seděl vedle mě, tak mě chytil za ruku a společně jsme čekali na kluků reakci. Čekala jsem jakoukoliv reakci, ale tohle opravdu ne. Rami se zvedl a přišel ke Gwilovi.
,,Já to říkal, no tak dávej." nastavil ruku a čekal.
,,No jo, no jo." Gwil se nadzvedl a vytáhl peněženku. Naštvaně dal Ramimu na ruku 20 liber a ten si zase spokojeně sedl.
,,Samozřejmě vám to moc přeju, lidi." dodal Rami.
,,Já taky, ale těch 20 liber je mi fakt líto. Víte, kolik by za to mohlo být jídla?" řekl na oko dotčeně Gwil. Já jsem pořád seděla v šoku z toho, že se na nás vážně sázeli.
,,J-Já.. přeji vám to." řekl smutně Joe.
,,Nachvíli si odskočím, omluvte mě." řekl a odešel nejspíš na zahradu. Nechápala jsem, co se mu stalo, ale třeba měl jen špatný den. Kluci jeho zvláštní chování vůbec nezareagovali.
,,Takže vy jste se vsadili na to, že se s Lau dáme dohromady, jo?" řekl nevěřícně Ben.
,,Možná trošku." odpověděl Rami.
,,Trošku? Copak 20 liber je troška?" Gwil hrál pořád naštvaného. My jsme se tomu akorát zasmáli.
Joe se pořád nevracel, a tak jsem se rozhodla, že půjdu za ním. Kluci byli zabraní do nějaké debaty, takže si ani nevšimli, že jsem odešla.
Joeho jsem dlouho hledat nemusela, protože jsem tušila, kde bude. Stál na verandě a díval se do noční zahrady.
,,Joe, stalo se něco?" zeptala jsem se ho opatrně.
,,Nic se nestalo." odsekl hnusně, ale já jsem se nevzdávala.
,,Je to kvůli tomu, že jsem s Benem?" zkoušela jsem dál a doufala jsem, že z něj něco dostanu. Joe se mi konečně podíval do očí a lehce na mě souhlasně kývl.
,,Myslel jsem si, že bysme to spolu mohli dát časem dohromady. Mám tě fakt rád už od té doby, co nás Mary seznámila." po tomto se mi zarazil dech. Nevěděla jsem, co na to říct.
,,Joe, já-popravdě bych s tebou asi nikdy chodit nemohla" Joe se na mě nešťastně podíval. ,,protože tě mám šíleně moc ráda, ale jinak než Bena. Ty jsi po mě tady takový bratr, který mi tady chybí a toto bych si vztahem s tebou nejspíš překazila. Fakt tě mám ráda." řekla jsem upřímně to, co jsem právě cítila a čekala jsem na reakci Joeho. Trošku jsem se jí obávala. Joe ke mně přišel blíž a obejmul mě kolem ramen.
,,Vždyť já tebe taky, skoro ségro. Takhle to bude fakt nejlepší. A s Benem ti to moc přeju." oddechla jsem si, protože naše přátelství bylo zachráněno.
,,A teď pojď dovnitř musí ti být zima." měl pravdu, připadala jsem si jak v expozici na Titanic a ne u Bena na zahradě.
,,Kde jste vy dva byli? Už jsme vás chtěli hledat." ozval se za náma Ben.
,,Trošku jsme se zapovídali venku." řekl Joe a oba jsme si opět sedli na místa, kde jsme seděli předtím.
Kluci u Bena byli asi do devíti, prý nás nechtějí rušit. S Benem jsme si otevřeli víno a povídali jsme si o budoucnosti.
,,Víš, že tě děsně moc miluju?" navzájem jsme si hleděli do očí a v tom jsem to udělala. Políbila jsem ho. Chvíli jsme se jen tak líbali, pak jsme se nějakým způsobem dostali do ložnice. Začal mě svlékat a já zase ho. Nakonec jsme se spolu vyspali. Bylo to to nejlepší, co jsem ve svém životě zažila.

Hah, sice jsem si chtěla Česko užít bez psaní, ale Wattpad mi chybí, takže kapitoly píšu po nocích.
Moc se vám omlouvám, ale tyhle intimní scény mi dělají problém popsat i v angličtině, takže v češtině jsem to nějak obešla.
V příští kapitole bude trošku posun v čase, takže se moc nelekněte.
-A❤

Under Pressure | Ben HardyWhere stories live. Discover now