005

470 24 0
                                    

,,Za chvíli začíná první natáčení, tak bysme měli jít na místo." vydali jsme se ke karavanu, ve kterém se měla natáčet scéna před koncertem. Natočení této scény trvalo asi hodinu. Potom měli kluci chvíli pauzu a teď se připravují na natáčení koncertu.

Sledovala jsem kluky z místa pro štáb. Bylo až neuvěřitelné, že Rami dokáže tak přesně napodobit Freddieho. Kluci zrovna hráli Hammer to Fall, když v tom jsem najednou viděla, že všichni najednou znervózněli. Nevěděla jsem, co se děje, ale moc jsem to neřešila a poslouchala jsem jejich zkoušku dál. Potom se kdyžtak Joeho zeptám, proč najednou všichni tak znervózněli. Najednou si vedle mě stouply dvě osoby. Hlasem mi někoho děsně připomínaly. Aby taky ne, když vedle mě stál důvod proč kluci znervózněli. Stáli vedle mě Brian s Rogerem.
,,Hrají dobře, že ano?" myslela jsem si, že mluví Brian na Rogera, takže jsem tomu nevěnovala pozornost. Když jsem neslyšela odpověď od Rogera, tak jsem se na ně natočila. Oba dva byli natočení ke mně a čekali na mou odpověď.
,,Ou, jo, jo... celkem ano, ale na originál to určitě nemá." řekla jsem co nejvíce mile hned po tom, co jsem se vzpamatovala.
,,Tak to děkujeme. Hraješ tady? Vypadáš podobně jako moje bývalá manželka Dominique, nehraješ ji? Mimochodem, já jsem Roger, těší mě" zeptal se pro změnu Roger.
,,A já jsem Brian, ale to určitě víš." řekl Brian.
,,Já jsem Laura. Taky mě moc těší. Hah, ne, to fakt ne. Jsem Joeho kamarádka a dnes jsem se na kluky přišla podívat." byla jsem překvapená,  že Rogerovi připomínám Dominique.
,,To má Joe velké štěstí, že má za kamarádku tak krásnou holku." odpověděl Roger. Než jsme vůbec stihla říct námitku, tak se ozval Brian.
,,Rogerino, mohl bys být její děda, takže ji tady přestaň říkat své sladké řeči a nech ji, aby si mohla poslechnout skoro nás... ti jsou aspoň v její věkové kategorii." zasmál se Brian a Roger se na něj naštvaně podíval. Já jsem se tomu zasmála a dál jsem sledovala kluky, kteří akorát dohrávali We Are The Champions. Byli fakt dobří. Po dohrání se na mě Ben usmál.
,,Lau, můžeš, prosím, jít ke mně?" zavolal na mě z pódia. Sice jsem nevěděla proč, ale šla jsem za ním.
,,Potřebuješ něco?" zeptala jsem se s úsměvem na tváři.
,,Ne, jen jsem se tě chtěl zeptat, jestli by si někdy v týdnu nechtěla přijít na natáčení. Potom bychom mohli někam zajít." zeptal jsem celkem nervózně. Teď už ale nebyl nervózní kvůli Brianovi a Rogerovi.
,,Jo, to bychom asi mohli, ale musím se podívat, kdy nemám školu." odpověděla jsem celkem zamýšleně. Snažila jsem se vzpomenout, kdy mám volno.
,,To bys mi řekla kdyžtak zítra." usmál se na mě a rozešel se směrem k režisérovi, který na něj zrovna volal. Za to ke mně se doslova přiřítil pan Vrabčí hnízdo.
,,Lau, co chtěl Ben?" dostal ze sebe zadýchaně, jako kdyby běžel maraton přes celou Prahu.
,,Chce, abych přišla týdnu na natáčení, potom by chtěl někam se mnou jít." podívala jsem se na něj.
,,A půjdeš?" řekl tázavě.
,,No, nejsp-" skočil mi do řeči režisér.
,,Tak a teď pojedeme celý koncert na ostro. Všichni na svá místa a za chvíli budeme začínat." Teď jsem se ale nevydala zpět na mé místo, kde jsem stála na zkoušce, ale za oponu, kde už čekali i Brian a Roger. Jelikož je scéna, kdy kluci vchází na pódium natočená už od rána, tak se rovnou přechází k hraní. Koncert se prý bude natáčet maximálně dvě hodiny, a pak nás čeká odpočinek po náročném dni.
V zákulisí jsem se posadila na typickou židli pro herce, na které bylo Joeho jméno. Poprosila jsem nějakého kluka, co s náma byl v zákulisí, jestli by mě mohl vyfotit. Fotka se mi fakt líbila. Byla focená ze zadu, takže šly vidět jen záda, vlasy a Joeho jméno. Trošku šlo vidět i na pódium. Tuhle fotku musím dát určitě na instagram!
Než jsem fotku upravila, nahrála a udělala vše kolem, tak u mě stál Joe a chválil mi mé vybrané místo na sezení. Jelikož už opět vypadal jako člověk, tak jsme mohli vyrazit domů. Dnešek byl dlouhý, ale stál za to. Zítra jedeme na natáčení jen do oběda, potom budeme mít volno a podle toho, co Joe říkat, tak někam půjdeme s ostatními herci, protože mě prý chtějí více poznat.

Tak jak jsem slibovala.. další kapitola je tady.❤😊
Co si myslíte, že se stane v další kapitole?

Under Pressure | Ben HardyTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang