015

389 20 1
                                    

Na plac jsem přišla zrovna, když měli kluci pauzu. Teda všichni až na Bena, který právě stál u kuchyňské linky a něco tam nacvičoval. Kluci seděli na gauči, který je v klipu a o něčem se bavili. Stoupla jsem se před ně a čekala jsem, než si mě aspoň jeden z nich všimne. Netrvalo to dlouho.
,,Hoši, ona už mi tak chybí, že mám asi halucinace." řekl Joe a já jsem měla co dělat, abych se vydržela nesmát.
,,Hele, Joe, to nebudou halucinace, já ji vidím taky." řekl Rami a přiřítil se ke mně.
,,Které kafíčko je moje?" zeptal se mě. Ano, Rami je milovník kávy.
,,Tohle." podala jsem mu jednu ze čtyř káv. Rami mi za ní poděkoval a já jsem dala kávy i Joemu a Gwilovi, potom jsem si sedla k nim.
,,Fakt moc rád tě zase vidím. A díky za tu kávu." řekl Gwil. Sedla jsem si vedle něj. Ptali se mě, proč jsem odjela, ale jelikož se mi to nechtělo rozebírat tady, tak jsem jim řekla, že jim to povím někdy jindy. Za chvíli přišel i Ben.
,,Ahoj, zl-Lau, kdy si sem přijela?" málem se přeřekl, ale snad si toho kluci nevšimli.
,,Asi před hodinou. A! Koupila jsem ti kávu." usmála jsem se na něj.
,,A co myslíš, sluší mi to?" usrkl se jeho kávy.
,,Popravdě musím uznat, že ti to takhle sluší víc než normálně." rozhodla jsem se ho trošku provokovat.
,,Já ti dám! Za 15 minut za mnou přijď do maskérny." mrkl na mě a odkráčel si do maskérny. Vypadalo to strašně vtipně. Mimochodem, copak já můžu za to, že mu to v sukni a mašličkama ve vlasech prostě sluší? Jen by mě zajímalo, kde sehnali dámské boty v Benové velikosti. Ten člověk, který je sehnal by měl dostat ocenění, protože je to téměř nemožné.
Ještě chvíli jsem si povídala s klukama, a pak jsem se vydala do maskérny. Pro jistotu jsem ještě zaklepala, ale na povolení ke vstupu už jsem nečekala a rovnou jsem vstoupila. Naskytl se mi pohled na Bena bez trička. A jakože wow. Když mě uviděl, odhodil tričko bůhví kam a přišel ke mně a začal mě líbat. Po chvíli mě vyzdvihl do vzduchu a jsem si obmotala nohy kolem něj. Opřel mě o dveře, které zamkl a dál mě líbal.
,,Tohle by se nikdy nestalo, kdybych byl holka. Takže komu to víc sluší?" zeptal se mezi polibky.
,,Za této situace více tobě." odpověděla jsem mu, když se mnou šel na gauč, který byl v maskérně. Položil mě na něj, on si lehl na mě a dál mě líbal. Z ničeho nic jsem byla bez trička a bez kalhot. Už jsem na sobě měla jen spodní prádlo. Ben mi udělal mnoho cucfleků a chtěl pokračovat dál.
,,B-Bene, tady ne. Jsme spolu teprve krátce a já se na to po předchozím vztahu ještě úplně necítím. Promiň." řekla jsem provinile.
,,To je v pořádku. Moc na tebe spěchám. Tak se obleč a zajedeme si na rychlou večeři, dobře?" řekl chápavě. Já jsem jen kývla a začala jsem se oblékat. Když jsme byli oba připraveni, tak jsme se šli rozloučit s ostatními a vyrazili jsme k autu.
,,Kdy řekneme ostatním, že jsme spolu?" optala jsem se.
,,Nechal bych to na čase, až bude nějaká dobrá příležitost, co myslíš?" zeptal se zase on mě.
,,Souhlasím s tebou." odpověděla jsem. Zastavili jsme u restaurace a najedli jsme se. Po večeři Ben ani nechtěl slyšet o tom, že bych si domů došla sama, i když bydlím asi 4 ulice od restaurace, takže mě domů odvezl. Loučení pro mě bylo opět těžké, ale nějak jsem to zvládla.
Doma mě čekal výslech od holek. Podle mě tuší, že mám něco s Benem, ale určitě to neví na 100%. Ukázala jsem holkám fotky z natáčení a strašně moc jsme se u nich nasmály. Barbara usoudila, že se Joe v dámském oblečení podobá Mary ještě víc než normálně. Musím uznat, že má pravdu, i když o tom Mary nechtěla ani slyšet.
Večer jsem si ještě chvíli skypovala s Vikim a rodiči a následně jsem si ještě volala s Benem. Chvíli jsem se podívala na mé zápisky z přednášek a šla jsem spát.

Dobré ráno!
Jak jste se dnes vyspali?😊❤
-A

Under Pressure | Ben HardyWhere stories live. Discover now