018

380 16 14
                                    

*o tři měsíce později*
Je konec května a za mnou už je půlka Erasmu. Strašně to utíká.
S Benem jsme náš vztah oznámili veřejně, takže už se nemusíme skrývat. Ben mi dal k našemu dvou měsíčnímu výročí klíče od jeho domu, takže i když mám pořád všechny věci na bytě, tak většinu volného času stejně trávím u Bena. Domluvili jsme se, že až dokončím školu, tak se přestěhuji do Anglie.
V březnu přiletěl na týden Viki. Seznámila jsem ho s Benem a docela mě překvapilo, že si tak dobře rozumí.
Bohemian Rhapsody je už dotočený, teď se podle všeho stříhá a dodává se mu konečná podoba.
Ve škole mám po prvních zkouškách. Nathanovi se snažím co nejvíce vyhýbat, i když se mi to občas úplně nedaří.
Viki mi poslal termín, kdy bude má rodina na dovolené, na kterou za něma mám já s Benem přiletět. Má to ale jeden háček, Ben pořád netuší, že spolu poletíme na dovolenou. Chci mu to říct až na poslední chvíli. Bude to pro něj překvapení.

Přišla jsem do školy a jako první si mě odchytl Nathan. Všichni ve škole věděli, že chodím s Hardym, ale Nathan to na mě pořád zkoušel.
,,Ahoj Lauro, když si včera chyběla, tak nás profesor rozděloval do dvojic na projekt, který máme udělat." řekl. Doufám, že mi tím nechce naznačit, že jsme spolu ve dvojici.
,,A?" zeptala jsem se.
,,No a jelikož si tady včera nebyla, tak jsem nás nahlásil do dvojice. Takže ten projekt máme spolu." nahodila jsem výraz ala proč já?
,,To je bezva. Kdy to chceš udělat?" do téhle otázky jsem použila všechnu ironii, kterou jsem v sobě ještě měla.
,,Co třeba dnes po škole? Zašli bysme do jedné kavárny, co myslíš?" na odporování nemám náladu.
,,Dobře, takže po skončení přednášky před školou." raději jsem odkráčela co nejdál od něj.
Po škole jsme se setkali na domluvené místě a vyrazili jsme. Vůbec jsem netušila, kam chce jít, takže jsem ho v tichosti následovala. Mluvit jsem s ním nepotřebovala. Musím uznat, že kavárna, do které mě zavedl, byla celkem útulná. Někdy sem musím vzít Mary a Barbaru. Projekt jsme měli hotový asi za tři hodiny, zaplatili jsme a vydali jsme se ven.
Před kavárnu mě Nathan chytl za ruku tak silně, až jsem sykla bolestí a přitáhl si mě k sobě. Najednou mávl rukou, sice nechápu proč, ale on byl vždycky divný, takže tomu nevěnuji velkou pozornost. Bála jsem se, co bude následovat. Naklonil se ke mně a políbil mě. Polibek trval maximálně pět sekund. Odtáhla jsem se od něj a vlepila jsem mu facku.
,,Debile." řekla jsem a rychlým krokem jsem se rozešla k Benovu domu, protože začíná víkend a budu spát u něj.
Doma jsem se raději o ničem nezmínila. S Benem jsme si udělali hezký večer. Objednali jsme si pizzu, otevřeli naše oblíbené víno a pustili jsme si film, u kterého si nepamatuji ani jméno.
Pořád jsem přemýšlela, jestli se Benovi mám nebo nemám svěřit, nakonec jsem si řekla, že nebudu kazit náš hezký večer a řeknu mu to třeba zítra.
Po filmu jsme si převezli do ložnice a i když jsem byla strašně unavená, Ben mě prostě spát nenechal. Ne, že by mi to teda vadilo, ale únava byla po celém týdnu opravdu velká.
Ráno jsem se vzbudila dřív než Ben, rozhodla jsem se, že půjdu do pekárny nakoupit nějaké pečivo na snídani. Oblekla jsem se a vyrazila jsem. Cestou mi přišla zpráva od Vikiho.

Dovolenou jsme si prodloužili ještě o týden, takže jsme včera dorazili na místo. Pokud nemáte žádné plány, můžete přiletět už teď v týdnu a být tady s námi celé tři týdny.

Sice mám školu, ale nějak by se to dalo zařídit.

Ahoj, zeptám se Bena a napíšu ti.

V pekárně bylo celkem hodně lidí. Někteří z nich se na mě dívali nenávistně, ale nechápu proč. Pohledů jsem si radši nevšímala. Třeba si mě s někým spletli. Na snídani jsem koupila dva muffiny, dva croissanty a dvě kávy. Zaplatila jsem a vydala jsem se zpátky k Benovi.
Před domem stálo auto Joeho. Dlouho jsem ho neviděla, takže jsem ráda, že ho zase uvidím. U dveří ale byli tři páry bot navíc, což znamená, že s Joem přijeli i Rami a Gwil. Bylo zvláštní, že je neslyším a všude je takové zvláštní ticho. Vydala jsem se do obýváku. Na sedačce seděli všichni i s Benem, který měl hlavu položenou v dlaních.
,,Čau kluci. Proč jste nezavolali, že přijedete? Koupila bych víc pečiva na snídani." řekla jsem energicky, protože jsem fakt ráda, že je vidím. Dostala se mi jiná reakce, než jsem čekala. Rami se na mě podíval doslova nenávistně, takhle se na mě nikdy nepodíval. Joe zase zklamaně. Gwil se na mě pro jistotu raději ani nepodíval.  A Ben? Ben se na mě podíval s ubrečenýma očima.
,,Sbal se všechny věci a vypadni z tohoto domu. Miloval jsem tě, alr tohle je moc." řekl naštvaně a vydal se k poličce, na které měl alkohol.
,,C-Co jsem udělala?" už mi bylo taky do breku.
,,Ts, ona se ještě tak blbě ptá." řekl Gwil.
,,Prostě se sbal a vypadni." to už jsem se úplně rozbrečela.
Šla jsem do ložnice, vzala jsem si všechny věci a odešla jsem. Klíče pd domu jsem nechala na posteli.
Zazvonil mi mobil. Přišla mi zpráva od Barbary. Poslala mi fotku novin. Na úvodní stránce byla fotka mě a Nathana zrovna ve chvíli, kdy mě ten debil políbil. U fotky bylo velkým tučným písmem napsáno: Hardy už pro ní není moc dobrý?
Pod fotkou byla ještě jedna zpráva od Barbary.
Proč?
Neměla jsem sílu odpovídat. Nathan konečně dosáhl toho, o co se už přes tři měsíce pokoušel.
Já už jsem tak nemohla. Přijela jsem na byt, ve kterém jsem byla sama, protože holky jsou na víkend v Brightonu.
Jelikož na bytě nikdo nebyl, tak jsem toho využila a rozhodla jsem se 'to' udělat. Očividně tady už nikomu chybět nebudu.

Další kapitolka, jeeej.

Co udělá?

-A




Under Pressure | Ben HardyWhere stories live. Discover now