010

360 21 1
                                    

...Hned, co jsem vylezla z koupelny, tak jsem se pokoušela najít můj telefon. Po deseti minutách se mi to povedlo. Jelikož byl úplně vybitý, tak jsem ho dala na nabíječku. Po chvíli, když se trošku nabil a zapl, tak mě čekal docela šok.
Nevím, jestli přes 50 zpráv a 20 zmeškaných hovorů, můžu nazvat šokem, ale nejspíš jo. Než si pročtu zprávy, tak musím zavolat své kadeřnici, jestli by si na mě dnes udělala čas. Po pohřbu potřebuji změnu, jelikož na tetování nemám odvahu, tak se aspoň nechám ostříhat.  Kadeřnice má k mému štěstí čas ve tři hodiny odpoledne, jsem za to ráda, protože zítra na večer odlétám zpátky a v Londýně by na něco takového nebyl čas.
20 zpráv bylo od Joeho, 5 od Mary, 2 od Barbary a zbytek byl od neznámého čísla taky z Anglie. Zmeškané hovory byly od stejných lidí.
Jako první jsem si přečetla zprávy od Barbary.

Pondělí 18.30
Ahoj, dorazila si v pohodě? Co doma? Už víš něco víc?
Středa  10.00
Ahoj, Lau. Prosím, ozvi se nám až budeš mít čas. Bojíme se o tebe.

Zatím nebudu odpovídat, první si chci přečíst všechny zprávy. Popravdě jen na odpovídání nemám náladu. Začala jsem číst zprávy od Mary.

Pondělí  17.37
Ahoj, dostala ses domů v pořádku?
22.54
Stavil se tady Joe s Benem, chtěli si s náma udělat filmový večer. Vše jsem jim řekla. Ben vzkazuje, že ten 'váš' den necháte na jindy.
22.55
Btw. S Benem byste se k sobě hodili!

Středa  8.13
Ahoj, nechci tě otravovat, jen se chci zeptat, kdy se vrátíš?

Pátek 6.37
Ahoj, nemůžu se ti dovolat, prosím, dej nám o sobě vědět. Joe a Ben se jinak brzy vydají do Česka, aby se ujistili, že jsi v pohodě! :-)

Popravdě  mě překvapilo, že se o mě všichni tak strachují. Od Joeho jsem si přečetla jen posledních pár zpráv, protože hádám, že jsou podobné jako od holek.

Čtvrtek
Lau, jsi v pohodě?
Ozvi se mi.
Prosím
Jestli se do víkendu neozveš, tak letíme do Česka. Sice nevíme, kde bydlíš, ale my si tě najdeme.
Ben doslova šílí. Vážně tě má rád.

Takových zpráv tam bylo ještě nehorázně moc. Už mi zbývalo jen neznámé číslo.

Středa 03.51
Lau, co se děje, kde jsi? Chybíš mi. Bojím se o tebe tak moc, že nemůžu spát. Nejhorší je ten pocit, že nevím, co s tebou je. Jestli se raduješ, nebo seš smutná. Vůbec nic nevím a děsně mě to žere. Za tak krátkou dobu, co se známe si mi přirostla k srdci, kámoško!
Ozvi se někomu z nás.
-B

Zpráv tam bylo ještě hodně, ale tahle mě opravdu dostala. Pochopila jsem, že je s největší pravděpodobností od Bena. Zajímalo by mě, kde vzal mé číslo, nejspíš mu ho musel dát Joe. Bena mám taky ráda jako kamaráda a fakt mi chybí. Než jim odepíšu, tak přidám na instagram fotku s Lukym.

Líbí se to 140 uživatelům lau_br  miss you 🖤 @luk_br 🖤_____________vik_br never forget you, bro

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Líbí se to 140 uživatelům
lau_br  miss you 🖤 @luk_br 🖤
_____________
vik_br never forget you, bro.🖤
sophi05 my love 😭

Asi pět minut na to, co jsem přidala fotku, tak se mi rozezvonil telefon. Zvedla jsem ho.
,,Lauro?" ozval se hlas, který jsem potřebovala slyšet. Když jsem ho slyšela, tak jsem se z nějakého důvodu úplně rozbrečela.
,,B-Bene?"

Nechám zatím otevřený konec kapitoly. Nejsem s ní moc spokojená, ale slíbila jsem ještě jednu kapitolu, tak ji tady máte. 😊
Na fotce si představte jiné lidi.. možná by nebylo na škodu přidat fotky postav v tomhle příběhu, co myslíte?
-A.

Under Pressure | Ben HardyKde žijí příběhy. Začni objevovat