013

384 17 5
                                    

Spát jsme šli docela pozdě. V noci jsem měla noční můry, které mám už od pohřbu. V noci mi Ben rozkázal, že budu spát u něj, protože mě nenechá samotnou, když mám noční můry. Ráno jsem se probudila celkem brzy, protože už jsem nemohla spát. Otočila jsem se na Bena a zjistila jsem, že stále spí. Rozhodla jsem se, že mu udělám snídani. Opět jsem se rozhodla pro mé milované lívance. Chvíli mi trvalo, než jsem se zorientovala v Benovo kuchyni, ale potom už to šlo rychle. Zrovna jsem jídlo s čajem nachystala na stůl, když přišel Ben.
,,Co to tady tak krásně voní?" řekl ranním chraplákem.
,,Lívance." podívala jsem se na něj a usmála jsem se.
,,Mňam, ty miluju!" řekl a hned se pustil do jídla. U jídla jsme rozebrali spoustu věcí, docela mě překvapuje, že si máme pořád co říct.
,,Máš kluka?" zeptal se mě.
,,Už rok jsem sama. Poslední vztah nedopadl úplně nejlépe." řekla jsem upřímně. Dál tohle téma nechci rozebírat, ale je mi jasné, že se Ben bude dál vyptávat.
,,Nedopadl nejlépe? Co tím myslíš?" a je to tady.
,,Byli jsme spolu tři roky. První dva byly úplně úžasné, ale pak to začalo. Začal chlastat a následně mě i mlátil, ale já jsem ho milovala. Oči mi otevřel až Lukáš. A co ty? Máš holku?" snažila jsem se změnit téma.
,,Ne, ale jedna se mi líbí a asi bych s ní chtěl chodit, ale netuším jestli u ní mám šanci." řekl stydlivě?
,,Tak se té holky zeptej, za zkoušku nic nedáš." chtěla jsem mu pomoci, ale moc jsem nevěděla jak.
,,Myslíš, že mám?" nebyl si jistý.
,,Jasně, jestli se bojíš, tak ji to třeba zavolej." tu holku musí mít opravdu rád, když se tak stydí, takhle Bena moc neznám.
,,Asi máš pravdu. Během dne jí zavolám." usrkl si čaje a nahodil přemýšlivý výraz. Já jsem jen kývla a dál se věnovala lívancům.
,,Potřebuješ se na zítra učit?" zeptal se Ben.
,,Ne, asi ne. Proč?" vzal prázdné talíře a hrnky a vydal se se vším ke dřezu.
,,Co kdyby jsme si dnes vynahradili to úterý?" podíval se na mě výrazem, který jsem u něj ještě nikdy neviděla.
,,Jo, to by šlo. Kam zajdeme?" zeptala jsem se až moc nadšeně, protože jsem se těšila.
,,To bude překvapení." zamrkal na mě.
Vyrazili jsme asi za hodinu. Dnes se Ben rozhodl, že mě provede Londýnem. Do centra jsme dojeli autem, které jsme nechali na parkovišti. Jako první jsme se vydali k Buckingham palace. Je větší než jsem si myslela a bylo u něj extrémně mnoho turistů, což jsem asi tak nějak čekala. Jelikož jsme tam byli v 11.30, tak jsme stihli i výměnu stráže. Tohle je velký zážitek. Aspoň pro mě. Jako další bylo na řadě Westminster Abbey, které mě taky uchvátilo. Potom jsme se vydali na rychlý oběd. Jako další následovalo Trafalgar Square, také tam bylo moc lidí, ale co jsem mohla čekat. Docela mě překvapilo, že Bena nikdo nepoznal. Poté jsme ještě stihli Tower Bridge, London Eye a Big Ben, u kterého byla kvůli Benovi povinnost se vyfotit. Po snad půlhodinovém focení jsme se vydali zpět k autu. Ben mě vezl domů. Tenhle den jsem si vážně užila. Ben mi slíbil, že příště mi toho z Londýna ukáže více. Prý zajdeme třeba do China Town. Před mým domem jsme byli za necelou půlhodinu. Ben mi pomohl vyndat kufr z auta.
,,Nezapomeň zavolat té holce." připomněla jsem mu, protože jinak by to neudělal.
,,Hned jak odejdeš, tak ji zavolám. Na tohle potřebuju být sám." byl nervózní.
,,Dobře, tak děkuji za super víkend. Užila jsem si to. Už tě nebudu zdržovat. Ahoj." zběžně jsem ho objala a vydala jsem se nahoru. Mé teď čekalo další vysvětlování situace, která se stala minulý týden, holkám, které ještě netuší, že jsem se vrátila. Odemkla jsem byt, ale nikdo nebyl doma. Vlastně se tomu nedivím, je neděle a venku je celkem hezky. Určitě jsou někde venku. Sotva jsem zabouchla dveře od bytu, tak se mi rozezvonil telefon...

Ráda bych vám sem napsala nějaké moudro, ale nic mě nenapadá. Hups.

Tak třeba... Uhodnete, kdo ji volá?😂😊❤
-A




Under Pressure | Ben HardyWhere stories live. Discover now