028

336 18 13
                                    

Přijely jsme k domu, který pořád stál. Takže buď Ben vaření vzdal a radši objednal pizzu, nebo se stal zázrak a on uvařil jídlo, které se bude dát normálně jíst.
Chtěla jsem Lucy pomoct si taškami, ale zakázala mi je tahat, takže ji pomohla máma.
Než si vytahaly všechno z auta, já jsem šla zatím zkontrolovat, jak tk vypadá u nás v kuchyni.
Přišla jsem a popravdě jsem byla příjemně překvapena, když jsem viděla prostřený stůl a Bena, který dodělává mé milované špagety. Ještě si mě nevšiml, tak jsem ho ze zadu objala.
,,Špagety?" řekla jsem zamilovaně a Ben se na mě otočil, vyzdvihl mě a posléze posadil na kuchyňskou linku.
,,Vím, že je miluješ. A taky vlastně neumím nic jiného uvařit." řekl popravdě a políbil mě.
,,Ale víc miluju tebe." a teď jsem ho políbila zase já.
,,Hele, je tady moc přeslazeno. Tohle si nechte na večer, dobře?" Lucy přišla za námi do kuchyně a máma šla nejspíš schovat šaty.
,,Lucy! Tak rád tě vidím." řekl a obejmul ji.
,,Tohle mi pro tebe dali kluci. Nevím, co v tom je, ale prý si to máš rozdělat hned, jak přijedu k vám." podala mu bílou obálku. Po rozdělení vytáhl papír, na kterém bylo něco napsané.
Po přečtení se na nás tázavě podíval a podal mi papír, který jsem si následně přečetla.

Zítra ráno buď na letišti. Letenka je zařízená. Londýn zažije tu nejlepší rozlučku se svobodou za celý jeho čas!
-J, R, G

,,Zvládneš to tady beze mě?" zeptal se mě. Mezitím přišla do kuchyně i máma.
,,Jasně, mám tady mámu a Lucy, nic se nemůže stát a ty si nějaké dobrodružství zasloužíš. No tak pojedeš?" zeptala jsem se jo. Popravdě bych chtěla, aby na chvíli odletěl, protože v poslední době nedělá nic jiného, než že se stará o mě.
,,Pokud se o tebe Lucy s Evou postarají, tak ano." podíval se na ně.
,,Samozřejmě, že se postaráme." řekla moje máma.
,,Ale teď už začnu servírovat, nebo vám tady umřu hlady!" dodala Lucy a všechny tři jsem si sedly ke stolu, na kterém se nám za chvíli objevily i talíře s těmi nejlepšími špagetami, které jsem kdy měla!
Jelikož jsem teď přehnaně moc unavená, tak jsem si hned po večeři šla lehnout. Sice jsem chtěla počkat na Bena, ale únava mě přemohla.

Ráno jsem se vzbudila a vedle mě už byla prázdná postel se vzkazem.

Dobré ráno,
Nechtěl jsem vás budit, princezny, takže se s vámi loučím aspoň takhle.
Budete mi chybět.
Miluji vás obě! -B

Bylo mi líto, že jsem ho nestihla. Večer mu aspoň zavolám.
Sešla jsem dolů do obýváku, kde už seděla mamka i Lucy.
,,Dobré ráno. Máš tam nachystanou snídani, tak si pro ni běž, a pak přijď za námi." řekla mi máma a já jsem tak hned udělala, protože mám děsný hlad. Lívance, jo! Miluju máminy lívance!
Přišla jsem zpátky do obýváku s úsměvem na rtech, protože prostě lívance.
,,Já jsem věděla, co ti po ránu udělá radost." zachichotala se máma.
Sedla jsem si k ním a začaly jsme si povídat. Zjistila jsem, že se kluci vrátí dva dny před svatbou, což je pozítří.
,,Hele, Lauro. Tak mě teď napadlo. Jak se ty po svatbě vlastně budeš jmenovat? Budeš Hardy, Jones nebo si necháš své jméno?" zeptala se mě Lucy na věc, kterou jsme a Benem řešili celý jeden večer.
,,Domluvili jsme se, že já i malá budeme mít příjmení Jones." odpověděla jsem Lucy, která na mě kývla a dál se věnovala svým lívancům.
,,Mám nápad! Přece nebudeme sedět doma, když tady není ani Ben. Uděláme si výlet do Říma. Auto tady máme a Laura by měla pět hodin v autě zvládnout. Co na to říkáte?" přišla má nejlepší máma s geniálním nápadem. My s Lucy jsme se na sebe podívaly a hned ji to odkývaly. Hned po snídani jsme se zacaly balit. Máma zabookovala hotel a mohly jsme vyrazit. Trošku se obávám té cesty, ale snad to zvládnu.

Ani jsem se nenadála a už jsme vjížděly do Říma. Máma každé dvě hodiny zastavovala, abych mohla na čerstvý vzduch a jinak jsem cestu celou prospala, takže byla bez problémů.
Hned po ubytování jsme se vydali na procházku po největších památkách Říma, kterou zakončíme večeří.
Jako první jsme se vydaly ke Koloseu, které mě naprosto uchvátilo! Viděly jsme i Fontánu di Trevi, u které mě překvapilo to množství turistů, které u ní bylo. Celou prohlídku jsme zakončily u Piazza di Spagna, od ktere jsme šly rovnou do malé restaurace, která byla asi 2 ulice od Piazzy.
Na hotel jsme došly asi v deset hodin. Překvapilo mě, že jsem vydržela být tak dlouho vzhůru, ale nejspíš to bude kvůli tomu dopoledním spánku v autě.

Ráno jsme se vydaly na snídani do kavárny, kterou Lucy našla přes google.
V kavárně jsem přidala fotku ze včerejška na instagram, abych i tam měla nějakou památku na tyto skvělé necelé dva dny.

V kavárně jsem přidala fotku ze včerejška na instagram, abych i tam měla nějakou památku na tyto skvělé necelé dva dny

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Líbí se to benhardy a 98 542 dalším  uživatelům
lau_br  I love you, Rome!❤

Od určité chvíle jsem si raději na všech fotkách nechala vypnout komentáře a musím říct, že to byla ta nejlepší věc, kterou jsem kdy mohla udělat.
Chvíli po přidání fotky mi přišla zpráva od Bena.

Tak Řím a beze mě, jo?

To víš, přece nebudu doma sedět na zadku, když jsi v Londýně. ❤

Užij si to.❤ Už se na vás strašně těším.❤

To my na tebe taky.❤ Večer ti zavolám.☺

Budu se těšit.

Tímto skončila naše konverzace. Fakt mi ta blonďatá hlava chybí.
Po snídani jsme se vydaly ještě ne nějaké památky a samozřejmě nakupovat. Benovi jsem volala, když jsem čekala na Lucy a mámu, než donesou všechny zavazadla do kufru, protože mě opět nenechaly nic dělat. Domů jsme vyrazily kolem osmé večer, protože jsme si chtěly užít ještě večerní Řím. Pokud všechno půjde dobře, tak se domů dostaneme, i s pauzou, asi kolem druhé v noci.

Jak jsem předpokládala, tak se i stalo. Domů jsme dojely přesně ve dvě v noci a hned jsme šly všechny spát, protože jsem měla ráno vstávat kolem osmé ráno, abych pro kluky mohla dojet na letiště. Lucy s mámou zůstávaly doma, protože bysme se všichni do auta nevešli. Slíbily, že nám aspoň uvaří oběd.
Když jsem přišla na letiště, tak do haly zrovna přišli Rami, Joe, Gwil a Ben. K Benovi jsem se hned rozběhla a objala jsem ho. Samozřejmě jsem se opět rozbrečela radostí. Miluju mé hormony. Po dlouhém přivítání s Benem jsem se přivítala i s ostatními. Po vítání jsme se vydali domů. Celou cestu jsme si povídali. Já jsem se dozvěděla, že zítra přiletí i Roger s Brianem, pro které na letiště pojede Ben. Nakonec jsem se s ním domluvila, že vyzvedne i mého tátu s Vikim.
Doma čekalo kluky další velké vítání s Lucy a mámou. Po úžasné obědě jsme se všichni šli převléct do plavek a vydali jsme se na pláž, na které jsme zůstali až do večera.
Večer jsme se s Benem dali společnou vanu, která nemohla skončit jinak, než že jsme se pomilovali.

Ahojky, přeji vám krásný víkend. 🖤
Jak se vám líbí nový cover?☺
Rozhodla jsem se, že jméno miminka nechám na vás, takže budu ráda za všechny vaše navrhy v komentářích. 🖤
-A

Under Pressure | Ben HardyWhere stories live. Discover now