hoofdstuk 42

437 24 4
                                    

*1 week later*

-Ashley POV-

Ik kreun als ik mijn wekker hoor afgaan en sla hem snel af. Ik heb vandaag met de jongens en de meiden afgesproken om samen naar de kermis te gaan. Als mijn alarm een tweede keer afgaat, besluit ik op te staan en ik stap naar mijn kast. Aangezien het vandaag redelijk warm word, besluit ik voor een high-waisted jeansshort te gaan met een wit topje en een blauw-groene kimono. Ik stap naar de badkamer en doe mijn pyjama af. Ik stap snel in de douche en was me. Als ik klaar ben, droog ik me af en doe mijn kleren aan. Ik droog mijn haar en daarna stijl ik het. Ik neem mijn make-up tasje en doe wat foundation, concealer, oogschaduw, eyeliner, mascara en lichtroze lipgloss op. Als ik klaar ben, ruim ik alles op en keer ik terug naar mijn kamer. Ik neem mijn grote, zwarte handtas en doe er mijn iPhone, portefeuille, sleutels, zonnebril, make-up tasje, een flesje water en een pakje kauwgom in. Daarna neem ik mijn zwarte enkellaarsjes en doe ze aan. Als laatste neem ik mijn zwarte hoed en daarna loop ik naar beneden. Ik stap de keuken binnen en neem wat yoghurt en een toast en begin te eten. Net als ik klaar ben, hoor ik een toeter van buiten komen en ik ruim snel alles op. Ik neem mijn handtas en loop naar buiten. Ik sluit de deur achter me en zie Liam zijn auto al staan. Ik doe de deur open en stap in.

"Morning baby" zegt Liam en hij geeft me een snelle kus.

"Morning."

"You look beautiful today!" zegt hij met een glimlach.

"Thanks." zeg ik blozend.

"The boys and girls are waiting at the entrance of the fair." zegt hij.

"Oh ok."

Liam start de auto en begint te rijden. Hij legt zijn hand op mijn bovenbeen en ik voel hoe ik helemaal warm word door zo'n simpel gebaar. Ik leg mijn hand op de zijne en kijk dan met een glimlach uit het raam.

"This is gonna be so much fun!" zeg ik.

Liam kijkt me snel eens aan met een glimlach en geeft me een kneepje in mijn hand, "Indeed."

Na twintig minuten rijden, parkeert Liam in de buurt van de kermis. We zetten allebei onze zonnebril op en stappen dan uit. We beginnen te stappen en direct voel ik Liam zijn hand verstrengelen met de mijne. Direct verschijnt er een grote glimlach op mijn gezicht.

Al snel zien we de jongens en meiden staan en we stappen naar ze toe.

"Hi" zeg ik en ik geef iedereen een knuffel.

"Ready?" vraagt Niall enthousiast als we klaar zijn.

"Yep, let's go!" zegt Harry en we vertrekken.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

We hebben al verschillende dingen gedaan zoals het spookhuis, het spiegelpaleis -dat trouwens hilarisch was-, en nog verschillende andere dingen. Nu zitten we aan een tafeltje een suikerspin te eten en zijn we gewoon een beetje aan het praten.

"OH MY GOD!" zegt Maddy plots luid.

"What?" zeg ik geschrokken.

"You remember that time we went to the fair and your hair got stuck in-" ik onderbreek haar snel door mijn hand op haar mond te leggen.

"You promised me you wouldn't tell that to anyone!" zeg ik verontwaardigd.

"What?" vraagt Louis nieuwsgierig.

"Nothing." zeg ik snel.

"Oh come on, tell us!" zegt Niall met een pruillipje.

"No, I-" Ik stop met praten als ik Maddy aan mijn hand voel likken.

Hate... 'cause he left me! (Completed)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt