hoofdstuk 14

1.1K 33 3
                                    

-Ashley POV-

"Bye guys" zeg ik tegen iedereen en geef ze allemaal een knuffel, ook Liam.

Dan stap ik uit de bus en sta ik voor mijn huis. Ik zwaai ze uit en loop dan naar de voordeur. Ik druk lang op de bel en een paar minuten later vliegt de deur open en ik zie mijn broer in de deuropening staan.

"Ashley?"

Ik vlieg hem rond zijn nek en geef hem een knuffel. "Hi bro" zeg ik als ik hem los laat.

"Ashley?" hoor ik van achter mijn broer komen. Ik kijk op en zie mijn ma staan.

"Hi mum" zeg ik en ik loop naar haar toe. Als ik bij haar ben, sluit ik haar in een knuffel. Als ik haar terug los laat, zie ik hoe er een traan over haar wang rolt.

"Why are you crying?" vraag ik bezorgd.

"Oh nothing Sweetheart, I'm just so happy to see you back!" zegt ze en ze trekt me weer in een knuffel. Plots hoor ik hoe er gekucht wordt. Ik kijk op en zie mijn pa staan. Ik laat mijn ma los en loop naar hem toe.

"Hi dad" zeg ik en ik geef hem een knuffel.

"Hi buddy" zegt hij, "I'm so happy to see my big, little girl back!"

Ik grinnik, "I'm also happy to see you again."

Ik laat hem los en we lopen met z'n allen naar de woonkamer. Ik zet mijn koffers neer en kijk eens rond. Direct valt me de versierde kerstboom op. Hij is versierd met rode en witte ballen en er hangen verschillende vormen in.

"You already decorate the tree?!" zeg ik tegen mijn ma.

Ze knikt en kijkt tevreden naar de boom. "You like it?" vraagt ze.

Ik knik enthousiast, "I love it!"

Ik sta recht uit de zetel en wil net naar de keuken lopen om iets te nemen om te drinken, als ik iemand hoor roepen.

"AM I ON TIME?" Ik kijk om en zie hoe Maddy hijgend de kamer binnenstormt. "Yeah, I'm sorry that I come in without ringing the bell but the front door was open and-" Ze onderbreekt zichzelf als ze mij ziet staan.

"ASHLEY!!!" roept ze luid en ze stormt op me af. Ze trekt me in een knuffel en we vallen door de plotse beweging samen in de zetel.

"Hi Mads" zeg ik lachend.

"OMG girl, I missed you so much! It was so boring here without you!" zegt ze als ze me los laat.

Ik grinnik, "I missed you too Mads!"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ik lig samen met Maddy op mijn kamer. Maddy ligt al te slapen terwijl ik al een uur in bed lig te woelen. Het was echt fantastisch vandaag. Het schijnt trouwens dat we nieuwe buren hebben en volgens Maddy is de zoon super hot. Maar toch blijft het gesprek met Zayn maar door mijn hoofd spoken.

"Don't you it's time to listen to his explanation?"

"Don't you think everybody deserves a second chance?"

Zou ik naar zijn uitleg moeten luisteren? Ik weet het niet.

Wat als het me valse hoop geeft? Ik wil niet nog eens worden gekwetst!

Misschien moet ik wel naar zijn uitleg luisteren! Misschien heeft hij een goede reden! Alhoewel, dan moet het wel een zeer goede reden zijn!

Ik draai me voor de zoveelste keer om.

"Ashley?" hoor ik Maddy vragen.

"Yes"

"What's wrong?"

Ik zucht, "Nothing"

"Sure?"

"Yeah, I'm just thirsty. I'm going to get some water." zeg ik en ik sta recht.

"Ok. If there's anything wrong, you can tell me! You know that right?"

"Yeah, thanks" zeg ik en ik loop naar de deur. Vlak voor ik de deur opendoe, stop ik mezelf. "Actually, there's something!" zeg ik stil en ik loop terug naar het bed. Maddy zet zich recht en ik knip het nachtlampje aan.

"I need your advice. As a friend and not as a Directioner!" zeg ik.

"Ok" zegt ze en ze kijkt me bezorgt aan.

Ik haal diep adem en begin dan te praten, "This morning I talked with Zayn. Just about some stuff and then we started to talk about Liam. He asked me how we met and what happened. I told him everything! When I was done talking, he asked me if it wasn't time to listen to his explanation and to think about a second chance. But I don't know... What if I forgive him and everything happens again? I don't want to get hurt again!"

Maddy heeft de hele tijd zwijgend geluisterd en begint te praten, "I think you should listen to his explanation and then you can always choose if you forgive him or not."

Ik zucht, knik dan en geef haar dan een knuffel, "You're right. Thanks Mads"

"No problem Ashley" zegt ze met een glimlach. Ze legt zich terug neer en ik leg me naast haar. Ze heeft gelijk. Ik ga gewoon naar zijn uitleg luisteren en dan zal ik wel zien. Met een gerust gevoel sluit ik mijn ogen en een paar minuten later voel ik hoe ik in slaap val.

----------------------------------------

sorry dat het zolang duurde maar ik had niet zoveel tijd om te schrijven. het volgende hoofdstuk zal weer langer zijn :)

Oja en dank jullie voor alle leuke reacties na elk hoofdstuk, het is echt leuk om die te lezen en het geeft me zin om weer verder te schrijven :D

Hate... 'cause he left me! (Completed)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu