hoofdstuk 20: Liam POV

983 32 3
                                    

-Liam POV-

Ik sta aan de band te wachten op mijn koffer als ik Lou plots hoor schreeuwen. Ik draai me om en zie dat Ashley op de grond ligt en dan snel op staat. Lou loopt naar ze toe en begint tegen de man te schreeuwen. Als ik mijn koffer heb, leg ik ze snel bij de rest en dan loop ik naar Ashley en Lou toe.

"Just let it go! I've nothing, I'm totally fine." hoor ik haar tegen Lou zeggen. Ik hoor hoe Lou zucht, maar niet meer zegt.

"Ashley? Are you alright?" vraag ik terwijl ik naar haar toe loop. Ik hoop dat ze niets ergs heeft. Als ik zie wie er voor haar staat en dus waarschijnlijk tegen haar is aangelopen, verstijf ik. "Jay?" Wat doet hij hier? Dit kan niet! Dit moet een nachtmerrie zijn. Toen ik school verliet, dacht ik voor altijd van hem af te zijn, blijkbaar dus niet.

"Liam?" zegt hij net zo verbaast als mij.

"Wait....." zegt Harry die er samen met de jongens is komen bijstaan, "You two know him?"

Ashley en ik kijken elkaar eens kort aan.

"Yes" zegt ze.

"Sort of" vul ik haar aan.

"What do you mean 'sort of'" vraagt Harry verwart.

"We'll explain it later!" zeg ik snel.

Ik zie hoe de jongens en Lou ons even verwart aankijken, maar ze knikken dan toch. Ik zie hoe Ashley zich terug omdraait naar Jay.

"So... What are you doing here?" vraagt ze aan hem.

Gaat ze nu serieus proberen een gesprek met hem aan te knopen? Ik kijk haar even aan met een waarschuwende blik, maar ze negeert het.

"I live here, but because I work for a huge business I travel around the world. I just got back from South-Africa." zegt hij. Ik rol met mijn ogen.

"Wow nice" zegt Ashley VRIENDELIJK. Hoe kan ze zo vriendelijk tegen hem doen?

"And you?" vraagt hij met een glimlach. Serieus? Een glimlach? Ik zou die zo van zijn gezicht willen rukken.

"I study for stylist, make-up artist and hairdresser and for my intership I can work for the boys." zegt ze en ze glimlacht naar ons.

"Oh yes, One Direction right? I've heard a lot about you!"

"Yeah sure" zeg ik sarcastisch. Ik zie hoe Ashley me een waarschuwende blik geeft, maar ik negeer het en kijk de andere kant op.

"So.... you two are still best friends?!" vraagt/zegt Jay.

Ik zie hoe Ashley schrikt, maar ik negeer het en kijk nog steeds strak de andere kant uit. Zij wou per se een gesprek met hem beginnen, ik niet!

"Yeah" zegt ze dan maar.

"Really? Wow that's great!" Ugh ik zou nu wel kunnen kotsen, "But I need to go. I need to get my bags." Ah eindelijk. Ik dacht dat hij nooit zou vertrekken.

"Ok, bye" zegt ze.

"Bye, maybe I'll see you later!"

Serieus meent hij dat nu?! 'Maybe I'll see you later' Ugh, kan hij nu niet gewoon vertrekken en nooit meer terugkomen.

"Yeah sure, we'll see, bye" zegt ze.

Hij stapt weg en ik voel Ashley haar blik op mij vallen. Ik negeer haar, draai me om en loop naar mijn koffer.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Een opgeluchte zucht ontsnapt mijn mond als we klaar zijn met de soundcheck. Eindelijk. Ik loop samen met de jongens het podium af en we lopen richting de uitgang.

Hate... 'cause he left me! (Completed)Where stories live. Discover now