hoofdstuk 26

742 34 4
                                    

*vier dagen later*

-Ashley POV-

Samen met Louis sta ik in de keuken de afwas te doen. Dit was onze "straf". Wij moeten de hele week de afwas doen, dus nu, vier dagen later, en hier staan Louis en ik, nog allebei in onze pyjama, af te wassen.

Eergisteren zijn we uit New York vertrokken en zijn we aangekomen in New Jersey. Het is hier helemaal anders dan in New York.

Oja eeennnn, vandaag komt Maddy. YAAAYYY.

Ik word uit mijn gedachten gehaald door een kletterend geluid. Als ik omkijk naar Louis, zie ik dat hij een bord heeft laten vallen en dat het nu in stukken op de grond ligt.

"Louis" zeg ik zuchtend. Hij kijkt me verontschuldigend aan. Ik neem een borstel en veeg alles bij elkaar terwijl Louis verder gaat met afwassen. Dan steek ik alle scherven in een zak en ondertussen komt Liam binnen.

"Broke something?" vraagt hij grijnzend.

"Shut up!" zeg ik en ik stuur hem een dodelijke blik. Jep, ik ben in een slechte mood vandaag, dus ze kunnen me maar beter gerust laten!

"Ow, someone is in a bad mood!" zegt hij en hij loopt naar de tafel en gaat zitten.

"No shit Sherlock." zeg ik en ik rol met mijn ogen. Ik steek de zak weg en ga dan verder met afdrogen.

Ondertussen komt Niall vrolijk binnengehuppeld en hij gaat naast Liam zitten. Met een grote glimlach kijkt hij om zich heen.

Met een grijns kijk ik hem aan, ik weet waarom hij zo vrolijk is. Eén woord, of beter gezegd één naam: Maddy.

Ze hebben elkaar nog maar twee keer ontmoet en hij is nu al helemaal in de wolken.

"Why so happy?" vraagt Liam die het duidelijk ook heeft gemerkt.

"Oh, just because it's a beautiful day today. The sun is shining, I'm here with my best friends,... What else can I wish?" zegt hij en hij omhelst Liam stevig. Aww, schattig.

"I don't know," meng ik me in het gesprek, "Maybe a girl named Maddy!"

Direct kijken Liam en Louis me nieuwsgierig aan. Ik kijk naar Niall en ik zie hoe hij langzaam rood wordt. Zie je wel, ik had gelijk.

"Maddy, like in Ashley's best friend?" vraagt Louis.

Ik zie Niall met een geschrokken blik naar me kijken en hij schudt nauwelijks merkbaar zijn hoofd. Ik geef hem een glimlach.

"Yep" zeg ik met een glimlach en ik draai me om om mijn handdoek weg te leggen.

"What about her?" vraagt Liam nieuwsgierig.

Niall kijkt me aan met een smekende blik.

"Oh, nothing, he's just nervous to see her for the first time!" zeg ik en ik zie hoe Niall opgelucht ademhaalt. Ik lieg niet graag, maar voor Niall maak ik graag een uitzondering.

"I'm going to get changed, see you later boys!" zeg ik dan en ik loop naar mijn kamer, die ik straks ga delen met Maddy. Ik loop naar mijn kast en kijk even rond. Uiteindelijk haal ik er een wit-grijs gescheurde jeans uit en een wit truitje met halflange mouwen. Dan loop ik naar de badkamer en doe hem opslot. Ik doe mijn pyjama uit en steek mijn haar in een dot zodat het niet nat word. Dan stap ik in de douche en was me. Na zo'n twintig minuten stap ik eruit en droog ik me af. Ik haal de dot weer uit mijn haar en ga er eens snel door met mijn hand. Ik doe mijn kleren aan en neem mijn make-up tasje. Ik doe wat foundation, blush, bronze oogschaduw, eyeliner, mascara en een klein beetje donkerrode lippenstift op. Als ik klaar ben steek ik alles weer weg en doe een paar kleine gouden oorbellen in en een dunne lange ketting met een klein kruisje aan. Aan mijn pols doe ik mijn gouden uurwerk en ik doe mijn nagellak van gisteren eraf en doe er wat heel lichtroze op in de plaats. Mijn haar doe ik in een slordige knot. Als ik klaar ben, loop ik terug naar mijn slaapkamer en neem mijn iPhone. Nog een uur en dan moet ik vertrekken om Maddy op te halen. Ik loop naar de woonkamer en plof in de zetel. Ik neem mijn iPhone en ga naar Twitter. Ik klik op new tweet en begin te typen.

Hate... 'cause he left me! (Completed)Where stories live. Discover now