Proloog

1.4K 32 2
                                    

*2010*

"Rebecca!"

Oh nee ze zijn niet door. Ik voel de tranen in mijn ogen. Ik kijk naar het podium waar ik de jongens teleurgesteld zie staan. Nee dit kan niet.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"I'm sorry Ashley but I thinks it is better that we don't see eachother anymore!" zegt Liam.

"What! Why?"

Hij wilt wegstappen maar ik hou hem tegen en klem wanhopig mijn handen rond zijn arm, "Liam, don't! Please tell me, did I do something wrong? Am I not a good friend?"

Ik zie dat hij het moeilijk krijgt. Hij maakt zich los uit mijn arm en kijkt me nog een keer aan. Ik zie geen emoties meer in zijn ogen. Zijn ogen staan hard en koud. Zo staan ze altijd als hij zijn gevoelens probeert te verbergen.

"Our fiendship ends here, bye Ashley!" zegt hij en hij stapt weg. Weg uit mijn huis maar ook uit mijn leven.

Ik zak in elkaar. Nee, dit kon hij niet doen, hij kan en mag me niet verlaten. Ik heb hem nodig. Ik voel de eerste tranen over mijn wangen rollen en voel verdriet in mijn hart.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Twee weken. Het is al twee weken geleden sinds Liam onze vriendschap heeft verbroken en in die twee weken ben ik niet uit mijn bed geweest. Ik heb hem proberen bellen, maar zijn nummer is veranderd. Ik ben een keer naar zijn huis geweest maar Karen zei dat hij weg was naar Londen en dat hij binnenkort een UK-tour heeft dus dat het nog lang zou duren voor hij weer thuis zou komen. Ik wou hem op facebook een bericht sturen maar hij heeft mij ontvriend. Ik voel weer een traan over mijn wang rollen.

"Ashley?" hoor ik de zachte stem van mijn moeder.

"Yes mum"

Ze komt op de rand van mijn bed zitten en wrijft door mijn haar.

"Just let it go, he's not worth your tears!" zegt ze en ze geeft me een kus op mijn voorhoofd. Dan staat ze recht en stapt ze mijn kamer uit.

Ze heeft gelijk. Ik moet het laten gaan. Die eikel heeft me laten zitten. Zonder reden! Hoe duft hij! Direct voel ik alle verdriet zich verplaatsen door haat en woede. Ik sta recht en loop naar mijn kast. Ik pak mijn fotoalbum en haal er alle foto's van Liam uit. Ik verscheur ze één voor één en smijt dan alle stukjes in de vuilbak. Ik voel alleen nog haat en woede. Haat en woede voor Liam, de jongen die mijn beste vriend hoorde te zijn.

------------------------------------------------

De proloog van Hate... 'cause he left me! Ik probeer zo snel mogelijk het eerste hoofdstuk te plaatsen :)

Hate... 'cause he left me! (Completed)Where stories live. Discover now