hoofdstuk 19

991 37 2
                                    

-Ashley POV-

"Ashley?" vraagt hij verbaasd en ik zie hoe paniek en schuldgevoel door zijn ogen schieten.

"J-Jay?" stamel ik.

Snel sta ik recht en ga ik voor hem staan. Ik bekijk hem. Hij heeft een wit hemd aan met een grijze das en een grijs pak. In zijn rechterhand heeft hij een zwart zakelijk koffertje.

"How are you?" vraagt hij vriendelijk.

"ASHLEY? OMG are you alright?" hoor ik Lou vragen. Ik draai me om en zie haar naar me toe lopen.

"Yes, I'm fine!"

"YOU!" zegt ze streng en ze wijst naar Jay, "You're such an idiot! Are you blind or something? Watch out were you walk!"

"Lou" onderbreek ik haar.

"What?"

"Just let it go! I've nothing, I'm totally fine."

Ze zucht eens diep, maar besluit dan toch maar te zwijgen.

"Ashley? Are you alright?" hoor ik Liam roepen en ik zie hoe hij naar me toeloopt. Als hij ziet wie er voor mij staat, verstijft hij. "Jay?"

"Liam?"

"Wait....." zegt Harry als hij en de jongens er ook bij zijn komen staan, "You two know him?"

Ik en Liam kijken elkaar even kort aan.

"Yes" zeg ik.

"Sort of." vult Liam me aan.

"What do you mean 'sort of'" vraagt Harry verwart.

"We'll explain it later!" zegt Liam snel.

De jongens en Lou kijken ons even verwart aan, maar ze knikken dan toch. We draaien ons terug om naar Jay, die ons nog steeds aanstaart.

"So.... What are you doing here?" vraag ik om vriendelijk te zijn.

Liam kijkt me even met een waarschuwende, kwade blik aan, maar ik negeer het. Hij gaat niet bepalen met wie ik wel of niet ga praten! Het is nog steeds mijn leven.

"I live here, but because I work for a huge business I travel around the world. I just got back from South-Africa." zegt Jay.

"Wow, nice."

"And you?"

"I study for stylist, make-up artist and hairdresser and for my inter ship I can work for the boys." zeg ik en ik glimlach naar de jongens.

"Oh, yes, One Direction right? I've heard a lot about you!"

"Yeah sure" zegt Liam sarcastisch. Ik geef hem een waarschuwende blik.

"So.... you two are still best friends?!" vraagt/zegt Jay.

Ik schrik even. Ok, ik had het kunnen zien aankomen, maar toch. Snel kijk ik even hopeloos naar een boze Liam, maar hij doet alsof hij me niet ziet.

"Yeah" zeg ik dan maar.

"Really? Wow, that's great! But I need to go now. I need to get my bags!"

"Ok, bye"

"Bye, maybe I'll see you later!"

"Yeah sure, we'll see, bye"

Hij stapt weg en ik draai me om naar de jongens. Mijn blik valt op Liam en hij ziet er niet al te blij uit.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ik zit in de bus muziek te luisteren. We zijn een paar uur geleden aangekomen aan de arena en de jongens zijn nu bezig met hun soundcheck. Plots hoor ik lawaai. Ik kijk op en zie dat Liam de bus instapt. Ik kijk snel naar buiten en zie dat de andere jongens buiten aan het voetballen zijn. Ik kijk weer naar Liam en ik zie dat hij op de bank voor me is gaan zitten en nu bezig is op zijn iPhone. Ik zet mijn muziek uit en pruts ook wat met mijn iPhone. Er hangt een ijzige stilte. Eén verkeerd woord en de bom ontploft, dus ik besluit dan maar om stil te blijven. Plots hoor ik hoe mijn buik begint te grommen. Ik leg snel mijn hand erop om het geluid te stillen. Ik heb echt honger. Ik heb van de hele dag nog niets gegeten, alleen iets kleins in het vliegtuig. Normaal zou ik nu rechtstaan en iets gaan halen om te eten, maar ik wil niet opvallen bij Liam. Ik wil zijn uitbarsting over Jay zo lang mogelijk als het kan uitstellen. Vanuit mijn ooghoeken zie ik hoe hij zijn iPhone wegsteekt en zich naar me toedraait. Ik probeer zijn blik op me te negeren, maar het lukt niet. Ik kijk snel op en kijk dan weer weg.

Hate... 'cause he left me! (Completed)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu