hoofdstuk 15

1.2K 33 4
                                    

*Kerstdag*

-Ashley POV-

Ik sta voor mijn kleerkast, ik kan maar niet beslissen welk kleedje ik zou aandoen. Het roze met de glitters of het strapless zilveren met glitters of het witte waarvan alleen het bovenstuk met glitters is? Ze komen allemaal tot halverwege mijn bovenbenen, maar alleen het zilveren sluit mooi rond mijn lichaam. De andere twee zijn strak rond mijn borst en lopen dan los uit. Het moeilijke is dat ze allemaal met glitters zijn. Ik vind kleedjes met glitters echt tof, maar ik draag ze alleen maar voor speciale gelegenheden, zoals Kerstmis, Nieuwjaar, een date,... Ik heb nog veel meer kleedjes met glitters, maar ik wil één van deze drie.

Er wordt op mijn deur geklopt, "Ashley?" hoor ik mijn ma haar stem. Snel loop ik naar de deur en doe hem open. Ik trek haar in mijn kamer en trek ze mee naar mijn kleerkast.

"Mum, I really need your help, I can't choose! It's so hard!" zeg ik wanhopig.

"I don't know" zegt ze na een tijdje, "Choose the one that you think is the best, since you are the stylist here!"

"Mum, you're not really helping!" klaag ik.

"Sorry Sweetheart!" zegt ze en ze loopt weg.

Fine, dan kies ik zelf wel. Ik kijk weer naar de jurken. Ok, welke is het beste voor een kerstfeestje met de familie? Ik neem roze vast en houd hem voor me. Ik kijk in de spiegel. Nee, die valt al af. Dan neem ik de witte vast en houd hem voor me. Misschien. Ik neem de zilveren vast en houd die ook voor me. Ok, het wordt de zilveren. (zie foto) Ik hang de andere twee jurken terug in mijn kast en loop met het zilveren naar de badkamer. Ik douche me snel en doe dan voorzichtig het kleedje aan. Ik neem een paar gouden armbanden en doe ze rond mijn polsen. Ik föhn mijn haar en daarna stijl ik het plukje voor plukje zodat het nog langer is. Dan neem ik mijn make-up tasje en doe wat oogschaduw, mascara, blush en knalrode lippenstift op. Ik doe ook nog lange zilveren oorbellen in en loop dan terug naar mijn kamer. Op mijn vingernagels doe ik een French manicure en mijn teennagels lak ik zwart. Dan neem ik mijn zwarte high heels en doe ze aan mijn voeten. Als ik klaar ben, loop ik naar beneden, de woonkamer binnen. Met grote ogen kijk ik rond. De woonkamer was prachtig versierd en er stond een grote, prachtig gedekte tafel.

"Wow, Sweetheart, you look beautiful!"

Ik draai me om naar mijn ma die juist binnenkomt. Met grote ogen kijkt ze me aan. "Thanks! You also look really beautiful!" zeg ik en kijk naar haar prachtig kleedje. Het is rood met lange mouwen en komt tot net boven haar knieën. Het is versierd met kant en valt mooi over haar lichaam. Ze had, net als ik, zwarte high heels aan en haar nagels waren in het zwart gelakt. Ze heeft wat mascara, blush en lipgloss aan en ze heeft haar donkerbruine, lange haren lichtjes gekruld. Ze ziet er echt prachtig uit. Ik zie hoe ze rood wordt.

"Thank you!"

"Wow wow wow!" zegt Jason die net binnenkomt, "Wow! What's happening? Why are you two so beautiful?" Hij loopt naar ons toe en komt naast ons staan.

"You don't look bad either, bro!" zeg ik en por hem in zijn zij. Hij heeft een pak aan en hij ziet er goed uit. Waarschijnlijk denk je nu, waarom zo opgekleed voor een kerstfeest met de familie, maar aangezien mijn familie redelijk rijk is verwachten ze van ons dat we ons altijd netjes kleden. Ik vind het wel leuk om me helemaal aan te kleden, maar voor de rest is het bullshit! Ik bedoel, het is niet omdat je niet chique gekleed bent dat het minder gezellig is! Toch?

"Thanks!" zegt hij blij, "but where's dad?"

"I'm here!" horen we vanuit de keuken en een paar seconden later komt pa de woonkamer binnenlopen. "Wow and who are these beautiful girls and boy?" zegt hij en hij drukt een kus op mijn ma haar mond. Ik hoor Jason kotsgeluiden maken en geef hem een stomp. We worden onderbroken door de bel. Ik kijk op de klok half vier. Ze zijn vroeg vandaag, normaal zijn ze altijd te laat.

Hate... 'cause he left me! (Completed)Where stories live. Discover now