Όχι Τόσο εύκολα....

2.4K 295 14
                                    

"Κι όμως...Η αληθινή φιλιά υπάρχει και είναι τρομακτική..."

30 λεπτά νωρίτερα

Έφτιαξε έναν καφέ και κάθισε στη κουζίνα. Ο Μαξ όταν εκείνη πήγε σπίτι ήταν ήδη στο μπάνιο. Δεν ήθελε να τον διακόψει. Έβαλε μερικά ρούχα σε μια τσάντα και τον περίμενε υπομονετικά στη κουζίνα. Θα έπαιζε με τα δικά της χαρτιά για να μην βάλει σε κίνδυνο τον Ίαν. Εκτός αυτού ήθελε να σιγουρευτεί πριν κάνει την επόμενη κίνηση της.

Είχαν περάσει 5 λεπτά όταν άκουσε το νερό να κλείνει. Για να πάει στην κρεβατοκάμαρα θα περνούσε από την μεγάλη σαλονοκουζινα. Αδιαμφισβήτητα θα ερχόταν αντιμέτωπη μαζί του.  Φόρεσε τον πιο φυσικό της εαυτό και μόλις ο Μαξ βγήκε από το μπάνιο του χαμογέλασε.

"Σε περίμενα νωρίτερα αλλά είδα πως άργησες και μπήκα για ένα μπάνιο μάτια μου... Πώς είναι Η Καταλινα ;"

"Σταθερή. Περασε Μεγάλο σοκ και τίποτα δεν είναι σίγουρο Μαξ... Τωρα θα παω παλι στο νοσοκομειο , ηρθα να πάρω λιγα ρούχα ...Έχω τρελαθεί! Πότε δεν πίστευα πως ο Ίαν θα κάνει κάτι τέτοιο..."

Ο Μαξ αναστέναξε και κάθισε στην καρέκλα δίπλα της .

"Ούτε εγώ το περίμενα ποτέ... Έβλεπα γαμωτο ! Έβλεπα πως τον περιτρυγυριζε εκείνη η γυναίκα αλλά δεν έδινα σημασία... Σίγουρα έφυγε μαζί της ..." Η Εμιλυ έπιασε φλέβα... Του είπε για το γράμμα αλλά ανέφερε πως απλά την εγκαταλείψε. Ο Μαξ άρχισε να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο απ την στιγμή που είχαν στα χέρια τον Ίαν χωρίς να το καταλαβαίνει.

"Είναι λυπηρό...Τι είχε δηλαδή να του προσφέρει εκείνη δεν καταλαβαίνω...Αν προλάβαινε η Καταλινα να του πει πως είναι έγκυος σίγουρα δεν θα την άφηνε..."

"Ίσως, και πάλι όμως το έκανε. Επέλεξε να φτιάξει μια άλλη οικογένεια Εμιλυ κι εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι αυτό..." Όσο και να ήθελε να βγάλει το όπλο της και να του τινάξει τα μυαλά στον αέρα σηκώθηκε και κάθισε στα πόδια του .

"Μου έλειψες...Αυτές τις μέρες σε έχω χάσει και τώρα με όλα αυτά ένας Θεός ξέρει πότε θα βρούμε χρόνο..."

"Θα βρούμε μωρό μου...Το βράδυ θα είμαι σπίτι. Μίλησα και με τον Ντάμιεν. Αποφάσισε να μείνει...Μέχρι να βρεθεί μια άκρη. Δεν έχει πρόσβαση στα οικονομικά της οικογένειας και δεν μπορεί να διαχειριστεί τίποτα. Όταν του μίλησα είπε πως φοβόταν ότι ο Ίαν θα κάνει κάποια τρέλα. Πώς θα τραβήξει τα λεφτά για να τα φάει με την ερωμένη του... Όπως βλέπεις έχουμε πολλά να αντιμετωπίσουμε...Ξέρω πως η Καταλινα είναι  άσχημα αλλά ελπίζω να συνέλθει γρήγορα. Ίσως εκείνη ξέρει..."

Wild Insticts : Η Εκδίκηση (2)Where stories live. Discover now