Εγώ για σένα....

3.7K 331 27
                                    

"Κάποτε εκείνη ούρλιαξε και εκείνος τρόμαξε..."

.«Ιαν φυγε σε παρακαλω, δεν θελω» του ψιθυρισε αλλα εκεινος την εσφιξε στην αγκαλια του. Το καυτο νερο ετρεχε πανω στα κορμια τους και η Καταλινα αναστεναξε.

«Αφησε με να σου εξηγησω τουλαχιστον. » Ειπε και κουρνιασε το κεφαλι του στον ωμο της. Αφησε ενα απαλο φιλι και περιμενε ανυπομονος. Η σωματικη του κατασταση ηταν χαλια αλλα δεν ηθελε να της το δειξει.

Η Καταλινα απομακρυνθηκε και βγηκε απο το ντουζ. Τυλιξε μια πετσετα γυρω της και αποχωρησε απο το μπανιο αφηνωντας τον μονο. Διχως λεξη, διχως καν μια ματια. Ηταν εξαλλη και με την σταση του δεν βοηθουσε καθολου την κατασταση της.

Πεταξε την βρεγμενη πετσετα και φορεσε την νυχτικια της. Δεν εβλεπε την ωρα να ξημερωσει. Ξαπλωσε στο κρεβατι και αφουγκραστηκε τα βογγητα του απο το  μπανιο. Για ενα λεπτο σκυθρωπιασε. Στεναχωρηθηκε με την σταση της αλλα δεν αντεχε στην ιδεα πως την απατησε.

Εκλεισε τα ματια της οταν ακουσε το νερο να κλεινει. Δευτερολεπτα αργοτερα ο Ιαν βγηκε. Βλεποντας την με κλειστα ματια θεωρησε πως αποκοιμηθηκε , η ισως εκανε την κοιμησμενη για να τον αποφυγει και προτιμησε να κανει πισω. Αυριο θα της εξηγουσε τα παντα. Εβαλε ενα μποξερακι και σηκωσε το σεντονι. Ξαπλωσε στο κρεβατι και της γυρισε την πλατη. Αναρωτηθηκε πως εφτασαν ως εδω. Πως εγιναν ολα τοσο χαλια μεταξυ τους μεσα σε μια νυχτα. Ενιωθε αηδιασμενος με τον εαυτο του αλλα παραλληλα δεν μπορουσε να εξηγησει την καταληξη.

Ολα ηταν θολα, ακομα και οι εικονες που ειχε δεν ηταν ξεκαθαρες. Την ενιωθε στο κορμι του αλλα ηταν ανημπορος να κανει και πολλα. Αφησε εναν αναστεναγμο και αποκοιμηθηκε...

1 μηνα πριν

«Εμενα αυτη η κοκκινομαλλα δεν μου αρεσει καθολου. Δεν την ειδες πως του τριβοταν; Σου λεω κατι μου βρωμαει!» Η εμιλυ την κοιταξε απελπισμενη. Ηταν ηδη 20 λεπτα εξω απο το κλαμπ και προσπαθουσε να την ηρεμησει. Στο τσακ την προλαβε πριν ορμηξει προς το μερος τους και αρπαξει την καινουρια κοπελα απο το μαλλι. Η Καταλινα αν και ποτε δεν εδειχνε την κτητικοτητα της προς το προσωπο του Ιαν παραυτα δεν σταματουσε να τον διεκδικει. Βλεποντας ομως την καλλιγραμη κοπελα να τον πλησιαζει πιο πολυ απο τις υπολοιπες δεν αντεξε. Αδιαφορησε για οσα της ελεγε ο Μαξ και εκανε να παει προς τα εκει οταν ενιωσε την εμιλυ να την τραβαει προς τα εξω.

Wild Insticts : Η Εκδίκηση (2)Where stories live. Discover now