Υποσχεσεις...

3.3K 313 29
                                    

«Στην φυσικη αντιδραση του οργανισμου ποσα φρενα θα βαλει το μυαλο σου;»



Τον έβλεπε να κοιμάται και γέλασε αυθόρμητα. Είχε περάσει το χέρι του γύρω της και οι ανάσες τους είχαν γίνει μια κατά την διάρκεια της νύχτας. Ένιωσε τα υγρά της μπούτια και η ανάγκη για ένα ζεστό μπάνιο την έκανε να τον αποχωριστεί. Έκαναν έρωτα όλη νύχτα, δεν δίστασε να τελειώσει ξανά και ξανά μέσα της . Η αλήθεια ήταν πως λαχταρούσε όσο τίποτα ένα μωρό αλλά ποτέ δεν της το έθεσε σαν θέμα. Ήταν ευτυχισμένος και μόνο που την είχε δίπλα του.

Σηκώθηκε χωρίς να κάνει φασαρία και πήγε στο μπάνιο. Οι υδρατμοί από το καυτό νερό γέμισαν την ατμόσφαιρα και σε λιγάκι το κορμί της ήταν κατακόκκινο. Δεν την ένοιαζε που το νερό έκαιγε τόσο, την χαλάρωνε κι αυτό της ήταν αρκετό. Ξάφνου η φωνή του Ίαν που μιλούσε στο τηλέφωνο της τράβηξε την προσοχή. Έκλεισε το νερό και κατάλαβε ότι ήταν νευριασμένος. Τύλιξε το κορμί της με μια πετσέτα και δίχως να περιμένει λεπτό βρήκε στο δωμάτιο. Τον βρήκε γυρισμένο στο παράθυρο με το κινητό στο χέρι.

«Πόσες φορές πρέπει να επαναληφθώ δηλαδή ; ο Νταμιεν είπε πως το εμπόρευμα θα φτάσει σε 4 ώρες , δεν βλέπω το λόγο να με παίρνεις τέτοια ώρα!!» Κάτι δεν είχε γίνει σωστά. Ήταν συνηθισμένη σε τέτοιου είδους διαλόγους. Τον πλησίασε από πίσω και τον αγκάλιασε. Εκείνος νιώθοντας το υγρό της κορμί γύρισε αμέσως. Φίλησε τα χείλη της και στριφογύρισε τα μάτια του .

Η Καταλινα του γέλασε ήρεμη. Παλαιότερα εκείνος της έδινε την ηρεμία που χρειαζόταν και τώρα ήταν η σειρά της . Βραδιά αμέτρητα την έβλεπε να κάνει σβούρες μέσα στον ύπνο της και να φωνάζει το όνομά της Κλαρισας. Να κλαίει γοερά και να σφίγγει τα σεντόνια. Η εν ψυχρό δολοφονία της ήταν κάτι που δεν το άντεξε στη συνέχεια κι αυτό φανέρωνε φυσικά και το μεγαλείο της ψυχής της . Αν και δεν το παραδέχτηκε ποτέ της ο Ίαν ήξερε πως κατά βάθος είχε μετανιώσει.

«Καλά καλά, έρχομαι από εκεί! »Είπε και έκλεισε το τηλέφωνο . Αναστέναξε και την αγκάλιασε.

«Πήγαινε μωρό μου. Καταλαβαίνω.»Αποκρίθηκε εκείνη όταν τον είδε σκυθρωπό.

«Άλλα σχέδια είχα για σήμερα...»Απογοητευμένος την κοίταξε άλλα εκείνη φρόντισε να τον κάνει να νιώσει καλύτερα.

«Θα πάρω την Εμιλυ εγώ να πάμε μια βόλτα στα μαγαζιά μην σε απασχολεί καθόλου. » Χάιδεψε το γυμνό του στήθος και έβγαλε προκλητικά την πετσέτα της.

Wild Insticts : Η Εκδίκηση (2)Where stories live. Discover now